Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Ghostbusters: The Video Game – ideiglenes Playstation exkluzívitás

Na jó, nem fogok gonoszkodni. Viszont egy kisebb mosolyt mindenképp az arcomra csalt ez a hirtelen, minden előzményt nélkülöző hír, miszerint a [B]Ghostbusters: The Videogame[/B] a Sony konzoljaira előbb fog érkezni, mint a többi platformra. S mindez hogy lehetséges? Nos úgy, hogy a Sony megállapodást kötött az Atarival a játék PlayStation rendszereken történő terjesztéséről és annak időleges exkluzivitásáról. Ennek eredményeképpen a kiadói feladatokat teljes egészében a Sony fogja ellátni, és emellett pár hónapot – feltehetőleg – még nyernek is a konkurens gépekre való megjelenési időpontokkal szemben.[B]*UPDATE*[/B]Az időleges exkluzivitás csak a PAL régiót érinti.[6755]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez tetszik 😀

 2. Szidjátok csak a játékot, tudatlanok vagytok mind. Jó stuff lesz ez, még kisgyermek voltam, mikor láttam a Szellemírtókat, de a mai napig megdobogtatja a szívem a főcímdal. Ha a játék a film hangulatát hozza kellő humorral és a Terminal Reality elég időt ad neki, akkor garantált a sikerjáték. A fejlesztő is igényes, a téme sem lerágott csont, mindenki azon van, hogy egy szuper remake legyen. A főszereplők adták a hangjukat a filmhez, ha jól tudom, 4 fős coop móka is tervbe van véve, a grafika szép, a játékmenet egyedi. Olvassatok róla előzeteseket, ne kapásból fikázzátok már le!

 3. Sekély e kéj! 🙂

 4. Talán ha elolvasnátok 63. Sippie hozzászólását nem állnátok ilyen értetlenül a dolog előtt…Egyébként örülök ,h ennyi profi marketinges van köztetek 😛

 5. Tehát a nem PAL régiókban egyszerre jö ki?

 6. Lol.Ti most komolyan annak örültök, hogy egy ratyi filmadaptáció pár hónappal korábban jelenik meg ps3ra mint máshol? Ennél már nincs lejjebb…

 7. hehehehe

 8. Szerintem minden időleges exluzivitás parasztvakítás. Ez meg kimondottan semmit nem ér. Nekem még jól is jön hogy PS-re késöbb kapunk meg egy-két cuccot úgysem, tudok mindennel egyszerre nyomulni. Tudom most ez pont a fordítottja. Nefikázz jáccá!

 9. Fura hogy ennyi idő elteltével készítenek egy Ghostbusters játékot. Bár Amerikában nagy kult filmnek számít. Így nem meglepetés számomra, hogy csak a PAL verzióra érvényes az időleges exkluzivitás. Bár itt meg nem hiszem, hogy sok értelme lenne. Kiváncsi leszek az eladásokra és hogy sikerül-e élvezetes játékot összehozniuk.

 10. A film az nagyon teccet remélem a játék is olyan jól sikerül!

 11. Ennek örülök, mert ha megegyeztek, akkor talán az Atari is jól járt. Egyre messzebb kerülnek a szakadéktól. Remélhetőleg.Bár a Sony oldaláról ezt az egészet nem értem. Miért csak Európa, miért csak a PSP-s megjelenésig? Nyernek az Öreg Kontinensen vagy 3 hónapot? Vagy még annyit sem, ha a a 360-as kiadás ázsiai verziója ismételten kap angol nyelvet és régiófüggetlen is lesz.Miért nem egy nagyobb címmel csinálták meg?

 12. Még mindig nem értem hogy lehet szellemirtókból játék… :)Gagyinak hangzik…

 13. rolne=mittudomen333

 14. Olyan hű de sok maniba úgy se került Ghostbuster-nek ideiglenes exkluzivitása. Meg nem a mai fiataloknak szánják elsősorban, ez egy rétegjáték lesz. Demó meg teszt után döntök további sorsáról.

 15. Hát ez pont az a game amit tökre lesz*rok! Az sem zavarna, ha meg se jelenne…

 16. Ez sztem egy hülye döntés,de hát ök tudják,hogy miért.Ki tudja még jól is elsülhet

 17. Több mint a semmi… de nem erre kellett volna pazarolni a pénzt…Az FF-et kellett volna exclusive ként megtartani 🙁 Rohadt Micro$hit azt is megvette kilóra :{

  • “””The game will launch on the PS3 and PS2 in PAL regions on 19 June 2009 to coincide with the Blu-Ray release of the original Ghostbusters movie. PSP owners however, will have to wait a few more months before being able to put on their proton packs and hunt all those ghouls and ghosts. Ghostbusters: The Video Game is set two years after Ghostbusters 2, and once again sees the Ghostbusters investigate a sudden rise of spirits haunting the streets of Manhattan. The story has been written by original Ghostbusters writers Harold Ramis and Dan Aykroyd, while the film’s cast will return to lend their voices to their respective characters. “”A film blu-ray kiadásával egy időben, talán nem olyan rossz marketing fogás, mondhatjuk hogy a film elég sikeres volt annak idején, feltételezhető hogy a blu-ray változatok is jól fognak fogyni (legalábbis anno a dvd változatok elég jól mentek el) talán kedvet kapnak az emberek a játékhoz is :P”

  • “Ja, de most valakiért senki sem írja, hogy “”köcsög Szonyi kilóra megveszi az Atarit”” :P”

 18. Itt kéne hagynom ezt a hírt, de még mindig fáj ez a dolog…Most ezzel vigasztalódjunk mert elvesztettük az FF13-on és a TEKKEN exkluzivitását?A TEKKEN-ét basszus, hát ha valami AZ nagyon hozzá tartozott a Playstation márkanévhez!GrrrrrTudom én, hogy nincs összefüggés meg ne ugassak örüjéééé ennek, de ha a sony valaha is átveszi a vezetést és első kén végez ennek a generációnak a végén, az rohadtul nem az ő érdemük lesz, az biztos!

 19. Óriási veszteség ez nekünk, xboxosoknak, a szívem szakad.A Sony-nál megőrültek vagy fizetik is őket ezért?

 20. Ha MG-t elengedik akkor tényleg hülyék!

 21. hey hey! UV, nézz csak egy kicsit utánna ennek a zsákfosnak. Találsz belőle egykét tech videot és máris jól fog látszani, hogy nem lesz ez annyira zsákfos. Sőt….

  • Nem érted. Az alant felsorolt 2-3 törzsgyökeres ps címekhez képest ez nagyon gyenge. Nem igazán az ami miatt rohannak az emberek a boltba ps3-at venni. Gondolom japánban az utóbbi 2 hónapban nem emiatt a játék miatt ugrott meg a ps3 eladás dúrván, hanem a ff13 demónak köszönhető. Olyan system seller címeket elenged mert nincs pénze, de erre van… Érted?Arról nem is beszélve, hogy gyerekkoromban kb 8-10 évesen volt ennek a filmnek szezonja. Ha megkérdeznél pár mai fiatalt, simán körberöhögnének.

 22. Tökkelütött hülyék üllnek a sonynál? Igen. Egy DMC4-et, FF13-at elengednek. Egy ilyen…khm zsákfost meg leszerződtetnek. Gratulálok!

  • Nem tudom,hogy végülis mi lett vele,de volt olyan pletyka,hogy MGS4-et is engedi.Az már téleg igen brutál lenne,de hát ők tudják.

   • szerintem nagyjából már mind1, aki ki akarta tolni az már vagy vett ps3-at, vagy kitolta ismerősénél. Akár el is engedhetik kis plussz lóvé legalább a konaminak. Márha visszahozza egyáltalán a boxra átírásba fektetett lóvét.

   • Hát ez az. Sony fejesei egy interjúban kijelentették, hogy ők egy fillért nem fizettek és nem is akarnak a mgs4 exkluzivitásáért. Kojima magától határozta el, hogy a játék ps3 kizárólagos cím marad. Számtalanszor indokolta miért.

 23. nem érdekel a játék

 24. “””Viszont egy kisebb mosolyt mindenképp az arcomra csalt ez a hirtelen, minden előzményt nélkülöző hír…….””Az oldal szerkesztőjeként erre a megjegyzésedre igazán büszke lehetsz. *megtapsolja*”

 25. A dolog valóban úgy áll, hogy ahhoz hogy valami előnye legyen a Sonynak tényleg nem ERRE a játékra van szüksége.Hanem egy csomó ILYEN exkluzivitásra, hogy az emberek agyában megfoganjon a gondolat, hogy PS-t kell venni, mert arra előbb jelenik meg minden. És a mindenben már benne van az a játék is, ami az adott réteget érdekli, amihez tartozom.Sajna ez még nem így van, hanem az emberek X-et vesznek ugyan ebből az okból!!!

 26. hatalmas programot sikerült ideiglenessé tenni:)

 27. Én szerintem beszerzem. Jónak tűnik. Meg imádtam régen a filmeket.

 28. “Gratulálok Sanyi, kifogtad az ideiglenes exkluzivitást az “”év játékához””. Biztosan az egekbe szöknek az eladások majd…”

 29. biztos lesz majd ghostbusters pakk is 🙂 meg kapsz egy porszívót melléje 🙂

 30. És ez most jó? xD

 31. ha lenne film is a játékkal egyidőben, okés lenne.mert ugye a sok kislurkó rá bírná venni szüleit konzolvásárlásra a játék miatt.szerintem itt az elsődleges szempont a terjesztés volt, ha meg már terjesztés, miért ne jöhetne Sony gépekre előbb…

 32. mindig azokkal a címekkel csinálják ezt, amik hidegen hagynak 😀

 33. Fú de jó, na ez majd megdobja a PS3 eladásokat xD

 34. Te jó ég …………………….Leitatták a SONY-t vagy mi ? 😀 Ennél rosszabb döntéseket még húgom se hozna 🙂

 35. Ez a …. bezzeg megkapjuk exkluzívnak!:(Európa GB nagyhatalom vagy mi?:D

 36. Nem érdekel.

 37. Nos, valóban kérdéses, hogy az ilyen címek ideiglenes exkluzivitásáért megéri-e pénzt áldozni a Sonynak. Jó, tudjuk, a filmből készített játékok általában sikeresek, de nem látom értelmét, hogy ilyen címekkel bajlódjanak… Ja, meg aztán nehogy visszaüssön, mondjuk egy a későbbi verziókban fellelhető extra tartalommal megspékelt kiadás képében. 😛 (már, akit ez érint…)

 38. Emiatt tuti nem fognak PS3-at venni az emberek 😀 És én meg ezt a xart nem fogom megvenni …

 39. Hát én meg a Sony helyében nem tökölnék egy ilyen címmel, vegyék, vigyék minél többen. Ez nem az a cím, ami megérné az exkluzivitást szerintem.

 40. Hát engem rohadtul nem érdekelt eddig se a játék, és így sem fog. 😀

 41. hát, én a sony helyében boxra meg se jelentetném…