Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Ghostbusters (2016) – itt a trailer!

A mai nap újdonsága a Sony Pictures által felügyelt, 2016-ban debütáló [B]Ghostbusters[/B] mozi trailere. A sorozat szám szerint harmadik epizódja címében nem kapott számozást, ettől függetlenül a cucc nyilvánvalóan Ivan Reitman 1985-ös [I]Szellemirtók[/I] filmjének továbbgondolása, ezúttal csaj főhősökkel: ők Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, valamint Leslie Jones. Oké, de hol marad Bill Murray, Dan Aykroyd, no meg Sigourney Weaver…?[YOUTUBE]w3ugHP-yZXw[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Szerintem ez rossz ötlet. Persze, ne ássunk el egy filmet látatlanban, de a trailer már nem jó (csak a lentebb olvasott kommentek miatt: nem a női szereplők okán!).

 2. Én nem vagyok hím soviniszta mittudomén mi , de ha férfiakból állna a csapat , akkor is egyforma lenne a véleményem.

 3. Vígjátéknak erőltetett(nek tűnik), de a szellemek, azok odabsznak!Egy laza mozizásra bőven megfelel. 🙂

 4. Srácok, ti az életben is ilyen hím soviniszta nőlenéző karakterek vagytok?

  • Hogy jön ide a hímsovinizmus?Vannak jó női színészek, de ők nem azok, nagyon nem.Ennyi.

   • Előfordulhat hogy komolyabb szerepet is el tudnának játszani ezek a nők , talán. A másik probléma szerintem az , amit játszatnak velük , az a gyalázat. Egy valamirevaló épkézláb történetet nem tudtak összehozni az írók a következő részhez , azért nem vállalta Bill Murray a folytatást. Erre kihoznak egy ilyet , csak azért is.

   • “Úgy, hogy a feminácizmus mindenhol hímsovinizmust(igen, így egybeírva, nem külön mint lentebb) lát, martin meg nagyon úgy tűnik, hogy azon SJW ok egyike aki a feminácizmust tudatosan vagy sem támogatja. Röviden egyike annak a megannyi agymosottnak akik nem látják a fától az erdőt. Ja és félreértés ne essék, ez nem hiba. A világ, a társdalom, a média folyamatosan ezt ontja magából. A gender wagegap et, hogy minden férfi pontenciális nemierőszak elkövető stb. Közben meg olyan apróságokról nem esik szó, hogy milyen szinte erős ma már a kettős mérce amely a férfiakat diszkriminálja. Hogy ugyanazért a bűnért egy fekete férfi 27 szer súlyosabb büntetést kap mint egy fehér nő. Egy fehér férfi csak 10 szer, igen számít a bőrszín is, de a nem is. Kedvenc példám, mikor úgy reklámoznak valamit, hogy megszünteti a “”férfináthát””, mert milyen elviselhetetlen egy férfi ha beteg. Mindenki elfogadja még röhög is rajta. Mi lenne ha mondjuk egy algoflex m nél ugyanezt tennék a másik oldallal? Igen hamar le kéne venni a reklámot, vagy átszerkeszteni…Ez itt a baj. Egyik véglet sem jó. Se a hímsovinizmus, de az sem ami manapság ural mindent és szinte mindenkit. Olykor tényleg azt látom, hogy egy kis sária szigor nem ártana a Nyugatnak…nem sok, csak kicsi.”

    • Ja és félreértés ne essék. Nem martint támadom, hanem azt aminek ő is valahol áldozata. A másik meg, hogy a kettős mérce nem új keletű dolog, a dolgok annyiban változtak, hogy a férfiak elvesztették azon kizárólagos jogokat melyek miatt férfiak lehettek. Tkp. a mai elpuhult korban nem nagyon van szükség már férfiakra, mert a fizikai erőszak általi dominancia háttérbe szorult. Ezért is válik egyre több impotenssé, ez egy hosszú folyamat eredménye. Hogy mennyire irányított és mennyire természetes és szükségszerű, ezt rábízom az összeesküvés elméletek rajongóira. Jómagam azt vallom, hogy bár gerjesztett, a folyamat maga már teljesen természetes és valahol szükségszerű, de még így sem állítja meg a túlnépesedést, mely egyre nagyobb probléma.

     • Minek is vagyok az áldozata?

     • “Annak az agymosásnak aminek a fejlett országokban (Mo n is, de itt még nem olyan durva) millióan. A nemek közötti kettős mércének. Úgy vélem lentebb igen részletesen kifejtettem. Egy olyan “”szellemi”” irányzat, mely végtelenül nőpárti és a férfiakat egyre jobban elnyomó. Azért mert valaki támad egy szar filmet szar női szereplőkkel – mely nem feltétlenül a nemiségükből fakad, szimplán csak szar – azért te már hímsovinizmust kiáltasz…Tipikus SJW/WK (Social Justice Warrior/White Kinght). Ugye nemek közötti egyenlőség lenne a cél, de nem az, hogy egyik fél már sokkal egyenlőbb. Ez a film ráadásul azt a trendet képviseli, ami szintén ennek a mételynek szüleménye. “”Csináljuk úgymond vagány női szereplőkkel a filmet, mert az menő manapság”” . Hogy miért kedvez a társadalom, az állam, a világ egyre inkább a nőknek? A jó öreg pénz miatt. A fogyasztói társadalom által felélt, megvásárolt javak zömét nők veszik. Ergo, ami eladható, az szóljon nőknek, mert ők vannak többen a vásárlók között, ergo nagyobb bevétel. Ennek érdekében megtesznek mindent, hogy nekik kedvezzen a világ. Jó példa erre, mikor egy férfi válik erőszakossá nőjével(nem üti meg csak falhoz nyomja) akkor vadidegenek beszólnak neki, még le is támadják. Ha ugyanezt egy nő teszi, akár durvábban is bántalmazza a férfit, akkor az emberek max kiröhögik, függetlenül attól, hogy a nő mennyire tesz benne kárt. Klasszikus kép az, hogy a családon, párkapcsolaton belüli erőszak zömét férfiak követik el. Hát nem. Nagyjából fele arányban oszlik meg az egész, sőt a női oldal pár százalékkal több… A gyermekbántalmazás külön fejezet, ott ez 70% ra ugrik nők esetében. Igen durva. Szóval a lényeg, hogy maguk a nők is át vannak verve, de kedves férfitársaim mint te martin, jelentik az igazi problémát, akik önként és dalolva támogatják az egészet, ahogy valaki lentebb írta egy washington post ripacs szintjén kiabálva a felekre hímsovinizmust. Ugyanakkor nem tűnik fel neki, hogy egy “”férfináthás”” reklám milyen vérlázítóan pofátlan és csimborasszoja a kettős mércének. (merne valaki algoflex m re ilyen reklámot csinálni, hogy a nő milyen egy hisztérika ha vérzik és mekkora könnyebbség a férfinak ha beveszi az algofelx m et és végre befogja, nincs rinyálás stb. asszem betiltanák a közfelháborodás miatt a reklámot, ahogy lentebb már írtam)Nem, nem hímsovi senki, egyszerűen szar a film, agybeteg ötlet és inkább adták volna éhezőknek a filmre fordított zsét…”

     • Kicsit nehezen követhető amit írok, mert csapongok, elnézést.

     • Orvos látott már? Ez valami trauma?

     • Ejjjnye.

     • Hmm? Rosszat mondtam?

     • Tessék itt egy link: http://index.hu/kulfold/2016/03/10/india_megerett_a_pusztulasra/A főcim, a nőn elkövetett nemi erőszak, MELLESLEG a cikkben azután leírják, hogy ja a 14 éves fiút meg meggyilkolták/agyonverték. Nem fordítva kellett volna legyen? Az egyik gyilkosság a másik nemi erőszak. Úgy vélem nem elvont dolog azt feltételezni, hogy a gyilkosságnak nagyobb súlya van…De mivel férfi az áldozat, az nem olyan érdekes és felháborító mint, hogy egy xyz edik nőt megerőszakolnak és még csak bele se hal…(ha meghalt volna, akkor helyes lenne a sorrend) De nyilván csak nekem tűnik ez fel a cikk kapcsán. Mind a kettő szar dolog, de úgy vélem a gyilkosság lényegesen súlyosabb vétség. Figyelek a részletekre, ettől még nem kell rögtön, konform módon elmebetegnek titulálni…Köszönöm.

  • Ez most kicsit olyan Washington Post-os volt. :Dhttps://twitter.com/stillgray/status/706192869560754176

 5. Borzalom. Mint egy élő szereplős, budget kategóriás Scooby-Doo.

 6. pfff, ezt még1x át kellett volna gondolniuk.

 7. Pestis.

 8. Pffff…

 9. Arany Málnát is meg kell nyernie valakinek.

 10. Nekem ez nagyon eröltetett…

 11. Harold Ramis a mostani állapotában is lejátszaná a lányokat, pedig már nem mozog…

 12. Úgy emlékszem a régieknek volt egy kis komoly oldaluk, visszafogott humorral (talán egy-két poén kivételével). Ez már ilyen spongyabob szintű over the top cucc. Én kihagyom.

 13. Az az agresszív gorilla baromira idegesítő.

 14. poénnak jó, egyébként szar.

 15. Nem lesz ez rossz, szerintem. Wiig és McKinnon baromi jó komikák, nagy kedvenceim a Saturday Night Live-ból.

 16. Naná, hogy érdekel!!!! Várom, Szellemírtókat mindenkinek 🙂

 17. Szerencsére ezt se kell végignéznem.

 18. Hmm…vegyes érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban.

 19. Látványos DE 1 mozijegy árát tuti nem éri meg.

 20. A régieket imádtam, ez nekem a vártnál is gyengébb. Kár érte.

 21. Nem rossz a trailer.Csak zárójelben jegyzem meg nevek nélkül(van itt olyan aki úgy beszél mintha a világvége jött volna el mert nem tetszik neki a trailer,stb)Egyszerű NE NÉZD MEG Bazddddd.

 22. Gyalázatos.

 23. nekem a trailer hozta azt amit elvártam, mégpedig, hogy majdnem faarccal nézem végig. az uccsó poén speciel jó volt azon jót kacagtam, de a többi nálam kukába való. inkább berakom az első két részt azok úgy is megunhatatlanok!

 24. Melissa McCarthy a női Ben Stiller. minden filmben saját magát alakítja, ráadásul elég szarul és nem túl viccesen.mellesleg ha jól tudom ezt az egész női vonalat a jó öreg Bill Murray-nek köszönhetjük, mert évtizedekig kérlelték az új részhez, de nem adta be a derekát…már nagyon kíváncsi vagyok!

 25. Igy a trailer alapjan a szellemek bejonnek de a ket benga allat csaj es foleg az az ugatos feka csAJ… egyszer nezos es tobbet ra se nezel erre a filmre. Szerintem valami dogosebb csajokat is beletehettek volna. Az Extreme Ghostbusters sztori sookkal jobb lett volna. Alig varom legyen az Ace Ventura , Vissza a jovobe , Pusztito es egyeb filmeknek reboot . Holy Crap. Rest in peace classic movies.

 26. Trailer alapján nem véleményezem, de egyelőre nem néz ki rossznak.

 27. A nagy kérdés, mi ez? Egy olyan folytatás ami teljesen kiparodizálja az eredeti filmet? Nagyon idétlen az egész, az összes filmje Melissa McCarthynak ugyan olyan bugyuta. Lehet rajta néha mosolyogni, de szerintem a legtöbb ember többre tartja a Ghostbusterst ennél

 28. garantált baromság de érdekel.:D

 29. “Höhöhö. :)Rosszabbra számítottam.Kb. Mint a tavalyi Terminátor. Én végig vonyítottam a röhögéstől a filmet (“”Párosodtatok már!?””), a HC T-fanok, meg szürke arccal estek ki a moziból.”

 30. xar

 31. Botrány.

 32. Lehányás, pipa, dagadt csaj pipa, kösz nem.

 33. Nekem a szőke tetszik a legjobban.

 34. Kíváncsi vagyok rá, adok neki egy esélyt. Így trailer alapján tetszik.

 35. Minden benne van, ami miatt az emberiség szépen lassan degenerálódik. A feminácizmus nevű métely már mindenhol ott van. A világ rég kifordult önmagából. Egy vagina központú világ mely a vesztébe rohan. A sok SJW meg még segít is benne. Megérett a pusztulásra az egész.

 36. A világ tényleg meg érett a pusztulásra.

 37. Nekem tetszik a trailer.

 38. Nem lesz ez rossz ! Effekteken nem spórolt a Sony ahogy látom és Chris -Thor- Hemsworth-t is bele préselték a storyban, tán még fő gonosz is lehet. Na és vélhetően azért öregek is ott bujkálnak valahol a kötelező pár perces szerepükre várva.

 39. Nem akarom előre leszarozni a filmet, mert végülis az a Paul Feig rendezi, akinek a The Heat-et, és a Spy-t is köszönhetjük (szerintem mindkettő jó vígjáték volt), de azért engem érdekelne, hogy ennek mégis ki lesz a célközönsége? Egyértelmű, hogy ez már nem a régi rajongóknak készült, a tinik lehet elmennek rá, de nekik igazából nem sokat mondanak az olyan dolgok, mint az átalakított kocsi, zöld szellemek, meg a sok hivatkozási pont az eredeti filmre. Ettől függetlenül megfogom nézni, de van egy olyan érzésem, hogy a régi Ghostbusters fanok legtöbbje utálni fogja ezt a filmet. Viszont engem is csak azért érdekel, mert imádom az első két részt, utóbbit gyerekként rongyosra néztem VHS-en.

  • Ez a rész (leginkább) már a nőknek készült !

   • Nagymuteromnak biztos tetszene.

   • Attól, hogy női főszereplők vannak nem azt jelenti, hogy csak nőknek készült. :)Ez egy vígjáték, nevetni mindenki tud és szeret nemtől függetlenül. Nekem speciel tetszik, de csak szigorúan a poén szemszögéből, mert komolyan venni nem igen tudom. De ezt lehet nem is akarja a film.Mindegy, én tuti meg fogom nézni, a benga fekete biztosan nagy szövegeket fog elereszteni. 🙂

    • Vicces, hogy mennyire felismerhetők az eredeti karakterek:Bill Murray – Kristen WiigDan Aykroyd – Melissa McCarthyHarold Ramis – Kate McKinnonErnie Hudson – Leslie Jones

 40. így kell elkúrni egy legenda újragondolását, förtelmes.