Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Ghost Recon: Future Soldier – gameplay trailer

2012. május 25-én érkezik Playstation 3-ra is a Ubisoft külső nézetes taktikai lövöldéje, a [B]Ghost Recon: Future Soldier[/B]. A kiadó most egy friss, pörgős gameplay bemutatóval promózza a szoftvert.A Tom Clancy által felügyelt franchise a videó alapján némileg elmozdult a Battlefield-Modern Warfare duó által képviselt “mozisan intenzív” irányba.[YOUTUBE]37o2-GXUKdk[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Régóta várom már, úgyhogy nem fogom kihagyni.

 2. nagyon adta!

 3. Képeken szebben festett. Így mozgás közben kifejezetten nem szép, oké hogy egy vidó nem tudja a teljes felbontást visszaadni. A cloak meg rendesen gagyi. De ettől függetlenül tényleg hangulatos. Mondjuk azért látszik hogy 1-2 játékból loptak ötletet 1-2 jelenethez.

 4. Engem kilóra megvett, ez is meg lesz! 😀

 5. Naggyon durva! Kell nekem is! 🙂

 6. nem rossz

 7. Nagyon, nagyon kell 😀

 8. “””JUST SHUT UP AND TAKE MY FUCKING MONEY!”” :D”

 9. fantasztikus, remélem nem lesz túlságosan COD-os.. a láthatatlansággal még barátkoznom kell, tiszta hülyeség 😛

 10. Jónak néz ki.

 11. Elég akció dús anyag , jöhetne is 😀

 12. Jóféle!

 13. Brutál jó lesz! Régóta várom már…

 14. Fránya szóismétlés… ideje aludni térnem.

 15. Ez nagyon ütős volt. A gameplayek alapján ez nagyon ütős cucc lesz.

 16. Ez király!

 17. na lassan csak május lesz végre nagyon várom, TOM bácsit szeretjük 😀

 18. Azt a leborult szivarvégit, de piszok jól fogom érezni magamat a következő vizsgaidőszak után! Páros estéken buli, páratlanok Ghost Recon! :PLehet írok majd egy blogot a különleges alakulatokról, ezen játék apropójából. Vagy csak úgy.Ha már láthatatlanság, akkor: http://www.defensereview.com/bae-systems-adaptiv-thermalir-infaredmultispectral-adaptive-camouflageinvisibility-cloaking-systemvehicle-armor-system-for-infantry-ground-vehicles-aircraft-ships-and-structures-active-camouf/http://www.defensereview.com/dr-exclusive-hyperstealth-quantum-stealth-passive-adaptive-camouflagecloaking-technology-for-the-21st-century-future-soldierwarfighter-beyond-smartcamo-color-changing-hybrid-camouflage-beyond/Az, hogy ezt az utóbbit bemutatják-e a publikumnak valaha, kérdéses. Akárcsak az, hogy létezik-e egyáltalán és nem csak kamu hír az ellenség megvezetésére. Mindenesetre rohadtul érdekes.

  • “az első elég ütős:Dbár ha jól vettem ki csak az thermal “”scope””-oknál hatásos.ha az ellenség nem használ ilyet akkor nem sok értelme van:Da másik meg érdekes.a Discoveryn is volt valami még régebben,hogy az USA hadserege kísérletezik valami ilyesmin mint a játékban lesz. Aztán,hogy abból mi igaz és mikorra készülne el nem lehet tudni.”

 19. Remélem ez az elmozdulás nem lesz nagy mértékű. Lopakodni, tervezni szerettem mindig a Ghost sorozattal.A hosszú kampány meg a minimum, ha már +1 évet kotlottak rajta ubiék.

 20. Ez világbajnok játék lesz!!!!!

 21. nagyon jónak néz ki.remélem kapunk egy jó 7-8 órás storyt sok-sok lopakodással és taktikával:)mivel semmi érdemleges nem jön egészen májusig lehet első napos vétel lesz.

  • Azért addig is jön egy MS3, SSX, Fifa street, Max payne 3, resi és Twisted Metal, de ez jó lesz és biztos vétel.

   • Nem MS hanem ME3

   • a ME3 az tényleg kötelező,de mivel az előző részek megvannak PC-re ezért 3-at is arra fogom venni a mentések végett:)még egy ok lenne a magyar nyelv,de azt ugyebár a köcsögjeik PC-re sem képesek már megcsinálni…

 22. A srácok láttak és hallottak pár Cod és BF trailert a közelmúltban :)Tuti vétel. Végre beindulni látszik ez a szezon is.

 23. Hát ez baromi jónak tűnik, tuti vétel.

 24. Hatalmas jatek lesz ez sracok!:)

 25. Húú, ez elég komoly !

 26. nagyon érdekel ez a játék. remélem a multit is sikerül taktikusra csinálni. első napos vétel lenne, de inkább megvárom az első teszteket, nehogy mellényúljak 😀

 27. A Socomnak is valami hasonlónak kellett volna lennie… mondjuk nem ilyen ultramodernnek, csak értelmes taktikai játéknak.

 28. Needes.. de csak később. 🙂

 29. Nagyon jó ez a beharangozó, a második rész nálam telitalálat volt és ahogy nézem ez még inkább az lesz. Jót fog tenni a sorozatnak hogy játékmenetileg még jobban kinyílik.