Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Ghost of Tsushima: Legends – külön is kapható lesz

Szeptembertől mindenféle újdonsággal frissül.

A Sony Interactive Entertainment és a Sucker Punch Productions bejelentette, hogy a Ghost of Tsushima: Legends – a Ghost of Tsushima tavaly októberben kiadott online multiplayer módja – külön is megvásárolható lesz.

A móka több, a közösség visszajelzéseit is figyelembe vevő újdonsággal érkezik, és ősszel tovább bővítik majd. Az ellenségek hullámait kínáló “Survival” mód újra lett balanszolva rövidebb futamokra, és hetente új “Survival Nightmare” variánsok várják a bátrakat. Plusz, extra öltözeteket kapnak azok, akik megszerzik azokat a kampányban vagy a New Game+-módban. A különálló változat mindent tartalmaz, amit a Ghost of Tsushima játékosok is elérnek, kivéve azokat a külsőségi elemeket, amiket az egyjátékos kampányban lehet bezsebelni.

Szeptember 3-án egy új “Rivals” móddal bővül a móka, ahol két-két játékos verseng azért, hogy ellenségek hullámait győzzék le. Minden legyőzött ellenséggel Magatamát szereznek, amivel károsítani lehet a másik csapatot. Például blokkolni lehet vásárlásaikat, leszívni életüket, robbanó holttesteket eredményezni, nyílzáport zúdítani rájuk, stb. Ha elég Magatamát költött az egyik csapat, akkor érkeznek a végső hullámok, amelyek után már a győzelem várja őket. Szintén szeptember elején jön a “Gear Mastery” rendszer, ami a 110-es szintű felszerelésekhez biztosít új lehetőségeket: hozzá lehet kötni egy adott kaszthoz, és “mesterkihívásokat” aktiválni, amikkel egészen 120-as szintig lehet fejleszteni őket, hogy idővel egy második extra tulajdonsággal is fel lehessen ruházni. A mesterkihívások új képességeket és technikákat is elérhetővé tesznek a kasztok számára.

Szeptember 10-étől október 1-jéig minden héten új tartalmak jönnek: lesznek extra “Rivals” pályák, új, Iki szigete és Iyo birodalma ihlette “Survival” pályák, valamint a “Trials of Iyo” mód, ami fogyaszthatóbb adagokban kínálja a 2020-as raid nehezebb változatát.

A Ghost of Tsushima: Legends különálló változata egy napon, augusztus 20-án érkezik a Ghost of Tsushima Director’s Cuttal PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. Aki megveszi külön a többjátékos szegmenst, az bármikor, valamennyivel olcsóbban válthat a bővített, az egyjátékos tartalmakat is magába foglaló kiadásba.

Hozzászólás