Ghost of Tsushima – komoly játékidő vár a kalandorokra

Fedezz fel mindent!

A 2020. július 17-én PlayStation 4-re megjelentő, Ghost of Tsushima című, nyitott világos rendszerű akció-kaland játék a több eltérő stílusú választható szereplő mellett igen komoly játékidőt is ígér – állítja a Sucker Punch fejlesztőstúdió kreatív rendezője, Nate Fox. A szakember azt mondja, a teljes játékidő valahol 30-50 óra között mozog, ami attól függ, hogy valaki csak a fő sztorivonalat viszi-e végig, vagy “letér-e a kitaposott ösvényről”, és elindul felfedezni a teljes szigetet.

Fox személy szerint azt ajánlja, hogy “mindenki induljon el a saját feje után” és kezdjen el barangolni a Tsushimán, mert így lesz igazán autentikus az élmény. Aki felfedezi a teljes területet, az a havas hegycsúcsok, a vízesésekkel tarkított hegyoldalak, a virág- és fűtengerek, valamint a bambuszerdők mellett rengeteg nagyon izgalmas helyszínre juthat majd el a nagy utazás során.

12 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Ha csak füvet kéne nyírnom ebben a világban már az is elég lenne az élményhez, nagyon eltalálták.

  2. Assassin’s Creed – Yokai (Tsushima Edition)…de ettől még várós.

  3. Akkor nálam olyan 80-100 óra lesz a játékidő. 🙂

  4. Kíváncsian várom.

  5. Kivetelesem bizalmam van fejlesztők felé ,infamous tök korekkt jatek volt mind3 resz, en bizok benne. Magyar felirat is lesz szoval lehet első napos vétel. De még meglattom addigm potolni valom is van 😑

  6. Igen, mert a TARTALOM az megint csak az open world os felfedezés…Még jobban kimarad.