Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Ghost of Tsushima – film készül a sikeres exkluzívból

A John Wick rendezőjével.

A Sony Pictures és a PlayStation Productions bejelentette, hogy film készül a sikeres Ghost of Tsushima című PS4-exkluzív kalandból, amelyet a John Wick rendezője, Chad Stahelski rendez. A játék egyébként túllépte a 6,5 millió eladott példányt, és közel a fele be is fejezte az alkotást.

Cusima valódi szigetét is lenyűgözte egyébként a játék, és két kulcsfontosságú fejlesztő kulturális konzul lett. A nyílt világú, kizárólag PlayStation 4-re kapható akciójátékból megjelenésének első három napján több mint 2,4 millió példány fogyott, amely új rekordot jelentett a leggyorsabban fogyó PS4-es eredeti saját szellemi tulajdonok tekintetében. Novemberben a móka túllépte az 5 millió eladott példányt. Japánban az első héten a legjobban fogyó, saját gyártású PlayStation 4-es játék lett. Annyira népszerű lett az alkotás, hogy a rajongók pénzt gyűjtöttek össze azért, hogy helyrehozzanak egy a szélvihar által megkárosított emlékművet: közel 5,5-szeresét gyűjtötte össze több mint 2000 ember az eredeti, 5 millió japán jenes (kb. 14 millió forintos) összegnek. A Sucker Punch egyébként valószínűleg még több kapcsolódó tartalmon szorgoskodik, ugyanis egy új álláshirdetés alapján olyan narratív tervezőt keresnek, aki “szeretne a feudális Japánban játszódó történeteket írni”. Most már elérhető egy weboldal “Cusima valódi szelleméről”, amelyen számos érdekességet lehet megtudni a szigetről, látványosságairól és történelméről.

A PlayStation Productions felelős egyébként a jövőre tolt Uncharted filmért és a The Last of Us HBO-s sorozatért, illetve egy Sly Cooper sorozatadaptáción is szorgoskodnak egy élőszereplős Twisted Metal adaptáció mellett.

Ghost of Tsushima 2020. július 17-e óta kapható kizárólag PlayStation 4-re, és online kooperatív módja, a Ghost of Tsushima: Legends is elérhető – teljesen ingyen. Tesztünket ITT olvashatod, míg egy alapos, átfogó kulturális háttéranyagot a korról ITT.

Hozzászólás