Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Get Packed: Fully Loaded (PS4, PSN)

Nyugi haver, vannak ettől rosszabb melók is ám.

Jobbnál jobb kooperatív élményben lehet gazdagabb, aki tudja, hol kell azt keresni. Együtt játszani a kanapén szerencsére még nem kopott ki a mai napig sem, így a tortából nem csoda, hogy sokan akarnak szakítani. Egy féktelen tárgyhurcibálást kínál a Get Packed bővített kiadása, amit akár online is tolhatunk négyen egyszerre.

A költöztetős témában az eddigi legjobb, prémium kategóriás alkotás a Moving Out volt. Nálam még a zseniális Overcooked szériánál is nagyobbat ment, így kíváncsian vártam mit tudnak még kihozni a témából mások. A Get Packed: Fully Loadedben nemkívánatos személyeket alakítunk, ahogy a tetthelyre megérkezve mindent is felpakolhatunk a gombnyomásra hívható teherautónkra. Egyfajta behajtóként bármire rátehetjük mocskos mancsainkat, ezekhez a rendszer pedig társít egy értéket. Meg van adva, hogy mekkora összegtől tekinthetjük teljesítettnek a „küldetést”, de további rangokat durranthatunk meg a nagy értékű einstandból. A furgonnak van egy kis késési ideje a hívástól számítva, aztán egy ideig nem lehet vissza varázsolni, ha útjára indítottuk. Így rövid úton ki kell matekolni, hogy mit és hogyan baszkodunk fel a lopóautóra. Bizonyos dolgokat célszerűbb többen megfogni, így haladni is gyorsabb.

Ami nagyon hiányzott, az a tárgyak dobálásának a lehetősége, ezért sok esetben frusztrációt és kiabálást okozott az éppen cipelt cucc elengedése. Ilyenkor magunk után húzva elzárhattuk a kiutat a raktérből, vagy simán legurítottuk a fenébe a mocorgásunkkal. Nem volt akkora élmény visszatunkolni a dolgokat és a pályák kegyetlenül időre mennek. Amikor eltalál valami, akkor hosszú másodpercig kiütve feküdhetünk a földön, várva mikor folytathatjuk a játékot. Rengeteg miden képes bántani, az értéktárgyakat pedig sok, az adott ingatlanon belül lévő alak nem nézi jó szemmel, hogy meglovasítjuk. A játékmechanikai hiányosságok miatt a hangulat nagyon felemás szintet képvisel, ahogy a képi világ sem egy nagy eresztés (se nem túl rajzfilmes, se nem túl valósághű).

A Get Packed: Fully Loaded nem sikerült annyira jól, hogy összejövetelek főfogása legyen, de egy álmosabb szerdai napon elő lehet venni ökörködni akár online is.

(A játékot a kiadó biztosította tesztelésre. Köszönjük!)

★★
CSAK ÓVATOSAN
Kiadó: Coatsink
Fejlesztő: Moonshine Studios
Megjelenés: 2021. július 29.
Ár: 5919 Ft
Feltöltőkártya: PlatinumShop

Hozzászólás