Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

GDC 09 – Call of Duty hírek

A tegnap kiadott CoD: Modern Warfare 2 [A http://playstationlive.hu/note/949]teaser[/A] után az Activision egy rendkívül érdekes nyilatkozattal állt elő. Már a tegnapi trailerben sem szerepelt a “Call of Duty” cím (tegyük hozzá, senki nem vette észre), azonban úgy tűnik, az Infinity Ward által hegesztett következő epizód tényleg elhagyja a CoD nevet, és csak mint [B]Modern Warfare 2[/B] fog idén ősszel megjelenni.[5370] Másik hírünk az első Call of Duty-val kapcsolatos. A PEGI (az európai játékok besorolásáért felelős rendszer) oldalán tűnt fel az infó, miszerint Playstation Network címként térne vissza a második világháborús klasszikus, a CoD sorozatot elindító első epizód.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. CoD PSN-re, faxa 😀

 2. Felőlem rántott húsnak is hívhatják, a lényeg, hogy jó legyen.

 3. Miért is hagyják el a címet? Mindenki tudja, hogy ez is csak 1 COD

 4. Azért érdekes pont nekik kell elhagyni a címet? de mindeggy ugyis lefogják másolni még a borítőt is megint.

 5. CoD1 jöhet 🙂

 6. “A lényeg, hogy a “”vérek jók””, semmi más nem számít… :)”

 7. meg arra is hogy mi ujak lesznek benne

 8. Mármint a 6 odik részben

 9. arra kiváncsi leszek kik ellen fognak menni

 10. nekem mindegy ,hogy mi a neve.

 11. “Aztaa, hogy az Infinity Ward mit tud, én csak lesek…sőt el lehetne hagyni még a Modern Warfare szavakat is és elég lenne csak a kettes szám, mert annyira k*rva nagy játék lesz hogy mindenki fogja vágni hogy ez az “”új”” CoD…”

 12. GoW 3 mellet ez a másik játék amit várok. Ha olyan lesz mint az elsö Modern Warfare akkor az nagyok király lesz!!!

 13. A CoD1-el tök fun lenne PS3-on nyomulni 😀

 14. Hát nekem mind1 mi lesz ezentúl a neve… Csak jöjjön már!

 15. Ha simán adják ki hogy Modern Warfare2 elég hülye neve lesz:S Call Of Duty az legenda az a legjobb FPS remélem ellőtte lesz hogy CAll Of Duty

 16. a CoD1 tényleg nagy volt…

 17. Úúúh a CoD 1 valóban kemény cím lenne PSN-re.Az tuti hogy nagyon sokan töltenék le… Remélem igazak a hírek és tényleg fenntlesz majd 🙂

 18. Azért kicsit NFS szaga van nem? Jó oké, mit ugatok még ki se jött a játék, de ez az évente egy új CoD szerintem sok.

  • Csak ellentétben az NFS-sel eddig itt mindig minőséget kaptunk a pénzünkért. Szerintem.

  • A Modern Warfare-t az Infinity Ward készítette 2007-ben és az új rész 2009 ben készül el. A COD 5-ÖT a World at War-t(2008) más cég készítette. Úgyhogy az 2 év 🙂 És hitt el hogy nagyon jó minőségű lesz! A COD 4 is az volt, ráadásul a COD WAW a COD4 továbbfejlesztett motorjával fut, és ha játszottál mind kettővel akkor láthatod h szinte ugyan az a kettő,az időszak nem stimmel.Biztos lehetsz benne, h tele lesz újítással és mindenkit levesz majd a lábáról! 🙂 Én már most megvenném:)

  • “Egyetértek, aki meg azt állítja hogy nem évente jön “”új”” rész az nincs tisztában az adatokkal, és most ebből a szempontból teljesen mindegy hogy egy csapat csinálja a folytatásokat vagy tíz…Call of Duty Release Date: Oct 29, 2003 Call of Duty 2 Release Date: Nov 17, 2005 Call of Duty 3 Release Date: Nov 14, 2006 Call of Duty 4:MW Release Date: Nov 5, 2007 Call of Duty:WaW Release Date: Nov 10, 2008 Csak az első és második rész között volt kettő év szünet…és akkor nem írtam ide a PS2, Xbox, Wii, DS, PSP, PC, MAC, Mobile átiratokat, “”mellékszálakat”” és kiegészítőket…”

   • Én is vágom h szinte minden évben jött ki COD, csak azt mondom, hogy a minőségi COD-ok szerintem az Infinity Ward által készültek, és az innovációt is ők hozták meg. Szerintem az NFS nem jó példa erre, mert egyrészt az utóbbi 3 kiadás nem nagyon ütötte meg a mércét, és ha jól tudom akkor évente adták ki őket, 1 éves fejlesztési munkát követően.Az általam színvonalasnak tartott IW által készített COD-ok pedig 2 éves fejlesztési idő után kerültek piacra…Szerintem nem hasonlítható össze az NFS szériával, akár mennyire is évente jön ki…

    • “Szerintem meg van közös vonás az NFS és a CoD sorozatok között, mégpedig a következő: futószalagon sz*rják őket…a különbség “”csak”” annyi, hogy az NFS már évek óta játszhatatlan, hulladék minőséget képvisel addig a CoD fejlődik, javul és az Infinity Ward által fejlesztett részek tényleg jók.Nem hiába, mivel ők készítették a legelső részt…”

 19. A következő a World of Warfare MMOFPS lesz. 🙂

 20. hmm 🙂

 21. Engem a cod modern köntösbe nagyon nem tetszik nem mondom szar csak én nem tom meguni a 2vh-t 😀 ez a cod1 meg ha igaz akkor nálam tutti vétel asse érdekelne ha a grafot se turboznák 😛

 22. Az Infinity 70x-er jobb csapat mint a Treyarch. Már a tököm teli vana második világháborús szarokkal. Ha legalább őlhetném az oroszokat vagy az maerikaiakat akkor még azt mondanám, hogy oké. De nem….egyfolytában a szerencsétlen fritzeket, most meg a japánokat kell irtani. Csodás, pöcsömet a vh-s Call of Duty-kba.

 23. Nekem jobban tetszik így a CoD név nélkül,mert nekem mindig a világháborús részek jutnak róla eszembe.Unom már a világháborús stuffokat.

 24. Amúgy elég hülyén hangzana, hogy Call of Duty 6 Modern Warfare 2. :DMondjuk ciki is már szerintem ez a hatos szám, az öt se szerepelt az előzőben.