Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

GDC 09 – Az elemző szerint nem durrant elég nagyot a The Lost and Damned

Michael Pachter az internet egyik kifejezetten híres/hirhedt videojátékos elemzője. Ha nem hallottál még róla, legyen elég annyi, néha meredek dolgokat képes “előrelátni”, illetve “szakérteni”. Van peresze olyan is, amikor bemondja a frankót. A GDC 09-en a VG247.com stábja akadt össze az úrral, és ha már így alakult, az elemző el is gurított egy új “elemzést” a külföldön ismertnek és jólmenőnek számító gamer médiának.Pachter szerint a Microsoft-Rockstar kooprodukcióban született, X360 DLC exkluzív GTAIV kiegészítő, a [B]The Lost and Damned[/B] “nem teljesített olyan eladásokat, amiket vártak tőle”. Az elemző nem tartja rossznak a játékot, mindössze úgy gondolja, a partnerek túl optimistán ítélték meg a game várható sikerét. Szerinte nem minden X-es GTAIV tulaj van regisztrálva online, bla-bla, szóval valószínűleg nem lettek meg a várt számok. Patcher kíváncsi, vajon a DLC második epizódja után hogy alakul a kiegészítő sorsa. A Microsoft [A http://playstationlive.hu/note/911]bizakodó[/A] az eladásokkal kapcsolatban.Miért érdekes ez egy Playstation 3 tulajdonosnak?Mondjuk azért, mert ha nem csak a Microsoft, de mondjuk a Rockstar is esetleg vesztett az üzleten, nagyon könnyen elképzelhető, hogy bejön a [A http://playstationlive.hu/note/867]pletyka[/A], és a DLC-t kiadják később PS3-ra is, Blu-ray-re préselve a két részt.Legyen így.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “””Szerinte nem minden X-es GTAIV tulaj van regisztrálva online”” … gondolom másolt GTA-val nem lehet regisztrálni …”

 2. Nem ez a bunkó volt az aki azt mondta pár napja, hogy ez dlc jobban fog fogyni mint a ps3 exkluzív KZ2? Hát erre csak megint annyit tudok mondani a ,,én megmondtamon kívül,, hogy: LAMA 8D

 3. Minden esetre ez igencsak nagy pofon az MS-nek, mert olyat jelentettek ki nem is oly régen, hogy ennek a DLC-nek nagyobbak lesznek az eladásai mint a Killzone 2-nek…

 4. Sztem a GTA IV minden idök legtrébb GTA-ja. Ezzel a játékkal a Rockstar lerombolta a Vice City és a San Andreas által felépitet nimbuszát és ezen a jó eladási adatok sem változtatnak.

 5. a rockstar nem vesztett semmit az üzleten, mert a microsoft állta a fejlesztési költségeket, mert gondolom az a 25 milla epizódonként csak elég volt, és egy ekkora össze mellé atom biztos szerződés is jár 🙂

 6. az úgy egész jó lenne ha 1 lemezen kiadnák a 2-t dlc-t

 7. Adjak csak ki a ket reszt PS3-ra is. Mondjuk nekem az alapjatek boven eleg volt, ezt mar biztosan nem vennem meg.

 8. De legyen ám!

 9. ámen

 10. Sááárga kooocsiiiiiiiii!:D

 11. gta 4 dlc-k (mind2) blu-ray -en,jöhet. tuti befizetek , ha lesz . joo game a gta 4. :]

 12. Hát ennyit a Microsoftról. Nagy pofára esés ez ha igaz a hír…

 13. Én eleve baromságnak tartom a DLC-k exkluzivitását. Több okból is. Egy pontosan ezért Smackdown vs. Raw 2009 DLC ps3 exklúzív és azt meg azt játszó haverok miatt arra vettem meg. Viszont a GTA 4-et azon verziót meg eladtam mert minden bajom volt vele (nem beszélve, hogy (unalmas etc). De a minap meg sikerült egyet szereznem jutányosan ps3 gépemre és ilyenkor azért zavarnak ezek a dolgok.

  • gondolom egy dlc exkluzívitás jóval olcsóbb, mint egy teljes játéké, szóval szerintem jobb, ha hozzá szokunk ehhez a jelenséghez

   • De engem akkor is zavar. Ha egy játék multiplatform akkor a DLC is legyen az. Annyira azért nem megy jól, hogy minden gépemre megvegyem a játékokat. Nah, zavar és kész szerintem undorító, hogy van egy játék kijön mindenre amin játszani lehet és csak egy platformra jön hozzá DLC.

 14. Vmi emberi áron beszerezném, annak ellenére h. a 4. rész nagy csalódás volt, túl komolyra sikerült és ezzel oda lett a régi részek bája.

 15. Szerintem sem durrant nagyot, sőőt…. eleve baromság szerintem napjainkban ilyen nagymértékben bízni a DLCkben, egyszerűen nincs meg a piaca még (szerintem), illetve az ára sem volt olcsó… manapság már egy teljes GTA IVet kapsz érte majdnem.DLC exkluzivitásnak sem látom sok értelmét, így is elég szopó, hogy sok játékkal a két tábor nem tud közösen multizni (SFIV pl).

  • ha lemezen adták volna ki, talán hozza a várt eredményeket…

 16. Az egész GTA egy nagy…Sorry!

  • Csak a framerate problémák terén értek egyet veled. Más téren remek lett a GTAIV és teljesen hozta amit vártam(és még sok millió ember) tőle.Pedig aztán elég kemény elvárások voltak… Na mind1 szóval ha nem butították volna agyon az X360 helyhiánya miatt,egész pofás lett volna a PS3-as verza.

  • Szerintem is kula a sorozat, de ez magánvélemény:)

 17. ilyenkor jok vagyunk,mi?:)

 18. Remélem,mire kijön ps3-ra ,megoldják a kompatibilitást az igazi GTA4-gyel. Talán ez is közre játszik a mérsékelt sikerben,hogy nem szereti egymást a két játék…

 19. Jó lenne ha tlad is és az új is kijönne PS3-ra…megvenném mindkettőt az tuti!

 20. Már egy millió elment belőle 1 hónap alatt,az azért nem olyan rossz,nem?Én is megvettem,és hát eléggé megérte az az 1600 pont.A Killzone 2 hol tart?

 21. A microsoft már csak azért fizet, hogy bizonyos ideig cáfolja a kiadó a PS3 megjelenést, DLC-k esetén pedig valszeg csak online tartalom exklura van pénze. Csúszik lefele a banda.

 22. A lottó számokat nem látja előre ez a Pa(n)cser?’unottan lapoz’

 23. Lehet rosszul tudom, de elvileg már az első DLCn majdnem megtérült az 50milka, és akkor még ki se jött a második.