Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gamescom 2017 – Angela Merkel nyitja meg az eseményt

Az E3 ugyan lecsengett, de a videojátékok szerelmeseinek csak augusztusig kell várnia a következő nagy eseményig, ugyanis akkor kerül megrendezésre a [b]Gamescom 2017[/b]. Idén Angela Merkel, a német kancellár nyitja meg a rendezvényt, amely példátlan a Gamescom hétéves történetében.A kölni Koelnmessében megtartott expo tavaly 345000 embernek adott helyet, amivel az év második legnagyobb videojátékos eseménye volt. Az, hogy Németország vezetője is jelen lesz, sokat jelent a német, és úgy általánosságban a videojáték-ipar számára.„A kancellár részvétele az elismerés nagy jele számunkra” – mondta Gerald Böse, a Gamescom főszervezője.Ugyan Merkel korábban semmilyen érdeklődését nem fejezte ki a videojátékok iránt, és értelemszerűen politikai szándékok állhatnak a részvétele mögött, ettől függetlenül hosszútávon nagy előrelépés lehet a videojátékoknak.Idén a Gamescom augusztus 22-étől 26-áig tart.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. valamit csinálhatna a török migránsokkal, hogy elkészítsék a crysis 4-et

 2. “Most hogy Németországot a 20. FERTŐországgá tette megengedve a Homoházasságot és gyereknevelést is nekik”” Természet folyásának ellen menve mielőtt a Terrorista migránsokat örökbe fogadta europába.. most a szép számú “”345000″” video játékos eseményen szintén milliók agyát is megpróbálja megvenni a szavazataiért ha már a ratyikat sikerült… Gratulálok neki meg a pártjának támogatóinak ezeknek a “”Kereszténynek monodott”” Isten nélküli Isten előtt utálatos fertelmes teremtményeknek.”

  • “Kicsit túlreagálod szerintem. Csak “”beköszön”” és ennyi, mi mást tehetne nem ő irányítja (szerencsére) a játékipart, annak megvannak a maga urai. Sok fiatal szavazó szimpátiáját meg tudja fogni ezzel, ennyi. Tulajdonképpen okosan is csinálja.”

 3. Megnyitja a migransok elott az utat.

 4. Ez a MARKETING…..:)

 5. Bárkinek több értelme volna megnyitni azt a rendezvényt, mint ennek a nőnek. Főleg, hogy semmi köze a videójátékokhoz.

 6. Mert jönnek a migráns indie játékok, pl. több Bomberman klón…

 7. Nem lehet hogy csak jófejségből, vagy kampány miatt vesz részt az eseményen? Muszáj mindenben a konspirációt látni? 🙂

  • A kampány a legesélyesebb 😀 De alapvetően ez a lényeg: még több figyelmet kapnak a videojátékok, és ez csak jó lehet.

   • Aztán majd elmondja, hogy a videojáték agresszivitást szül, és ezentúl betiltanak mindent, amiben ember formájú tárgyakra lehet lőni.

    • “Ezt inkább nálunk tudnám elképzelni 😀 Elvégre a kontinens legnagyobb videojátékos eseményét nyitja meg. Bár ki tudja, lehet, hogy megnyitja, és fel is oszlatja:””Örülök, hogy mindenki eljött. Most pedig menjenek haza, mert ez MAGA AZ ÖRDÖG!”””

     • “http://www.esport1.hu/news/2016/07/28/eleague-esport-csgo-munchen-pro7″”Politikai támadás indult a CS:GO és az esport ellen, az ELEAGUE német közvetítését azonnali hatállyal betiltották….Szörnyű tragédia, melynek esport vonatkozása is van, hiszen amint kiderült, hogy a gyilkos ismerte a Counter-Strike-ot (tényleg csak ismerte, az accountján összesen 10 óra játékidő volt), a németek hadat üzentek a CS:GO-nak, az esportnak és úgy összességében a videó játékoknak is!”””

 8. ??? na most lett kiemelt kockázatú az esemény…

 9. Jajj, ez nagyon jo. Olyan cuki, hogy csak na.

 10. Sorry …., de most muszáj a Gamescom-ot is felrobbantani? o.O?

 11. Bejelenti, hogy a híres, német cenzúrát eltörlik ? 😀

 12. “Az egész szórakoztató ipart, zenét, filmeket, videójátékokat, ezek a csoportok irányítják, és pont.. BIZONYÍTHATÓ.”” A kancellár részvétele az elismerés nagy jele számunkra “”Az hát haver.. főleg, hogy egytől egyik az öszes kiadók/fejlesztők az ők bábjai..:X”

 13. “Akár még tőlünk is kérhetnének tanácsot, ebben a “”keverjük bele mindenbe a politikát””-dologban mi magyarok lassan világelsők leszünk :D”

 14. Remélem végre bejelenti, hogy eltörlik a kizárólagos német nyelvű játékok forgalmazását és ha pl. németben veszek játékot akkor arról nem fog hiányozni az angol nyelv. 🙂

  • Meg ne legyen külön cenzúrázva a német verzió.

   • Újabban már nincs szinte semmire cenzúra, The Evil Within pl. 100% uncut németben is de pl. japánban külön patch kell a gore-hoz. :-)Legalábbis én ebben a generációban nem nagyon tudok ilyenről.

    • Valóban nem sok a példa de előzőekben rengeteg volt és biztos vagyok benne, hogy a jövőben is lesz.Jelenben a Wolfenstein volt cenzúrázva, és nyilván az ősszel megjelenő részt is megvágják. Mert horogkeresztet biztosan csak játékban láthatnak a németek, és ha meglátnak egyet akkor egyből Adolfá változnak. Meg egyébként jeleneteket is ki szoktak vágni belőle, nem csak szimbólumokat.

     • Ez valóban így van. Alapvetően történelmi kontextusban kell megjelennie a szimbólumoknak, továbbá művészi, tudományos vagy oktató jelleggel.Ez egy elég tágan értelmezhető dolog, így pl. a Wolfenstein fiktív, már-már rajfilmszerű gonoszai nem férnek bele.

     • Még ha arról lenne szó, hogy Németországban kizárólag német példányt lehetne kapni és beszerezni akkor megérteném. Mindegy, ők tudják.

    • Dehogy nincs semmiféle cenzúrahttps://www.youtube.com/channel/UCFItIX8SIs4zqhJCHpbeV1AÁzsiában a véresebb jeleneteket szokják cenzúrázni a nyugati játékokból, nyugaton a bikiniket szokják cenzúrázni a koreai-kínai mmokból és jrpgkből, ausztrália biztosra megy és tiltja mindkettőt.

 15. Na igen… Vajon milyen politikai szándékok állhatnak mögötte? xD

 16. Van benne pénz, vannak érdeklődők… Ideje politikát keverni bele.

  • “Nagyon sok játékban fellelhető illumnátus szimbólumok vannak. Elég csak a watch dogra, assassin creedre gondolni. Ezek tények.Szóval megvan az ok amiért “”belekeverik”” a politikát. De tudom ez mind csak belebeszélés, meg hogy idióta vagyok. xD”

  • Legutóbb a The Last Of Us kapcsán jött szóba ez a téma… hmmm