Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gamescom 2013 Sony sajtótájékoztató

A mai napon, 2013. augusztus 20-án [B]19h-i kezdettel[/B] tartja meg a Sony Computer Entertainment Europe [B]Gamescom 2013[/B] sajtótájékoztató rendezvényét Kölnben. Az eseményt a megadott linken élőben tekintheted meg, itt e cikkben pedig minden fontos információt megtalálsz majd, ami a bulin elhangzik.[URL]http://gamescom.eu.playstation.com/]Sony Gamescom 2013 EU[/A][URL]http://blog.us.playstation.com/2013/08/20/gamescom-2013-watch-the-playstation-press-conference-live-today/]Sony Gamescom 2013 US[/A][URL]http://www.ustream.tv/embed/13434793?v=3&wmode=direct]Usteam Live[/A]Amit várunk:- PS4 debüt-dátum bejelentése- PS4-Vita bundle bejelentése- Új PS4-es Free-To-Play játék bejelentése- Új exkluzív PS4 játékok bejelentése- Új exkluzív PS3 játékok bejelentése- Új exkluzív Vita játékok bejelentése- Vita árcsökkentés bejelentése

[YOUTUBE]fC49u6pQ5Tg[/YOUTUBE][B]SCEE Gamescom 201319:09 – Kezdődik19:10 – Valaki a PS4 menüjében lépked az applikációk és játékok között19:14 – Nagy kékség19:15 – Open Your Eyes19:06 – Jim Ryan nagyfőnök örömködik a színpadon19:18 – Exkluzív tanulmányautók a GT6-ban, megjelenés december 6.19:22 – Gran Turismo film készül19:23 – LittleBigPlanet HUB nyílik19:26 – Új PS Vita csomagok jönnek, 3-féle19:27 – Jön a Batman Arkham Origins, LEGO Marvel, és a Borderlands 2 Vitára19:28 – Indie játékok is jönnek Vitára19:29 – Vita és memóriakártya árcsökkentés jön: 199 euró, 199 dollár19:30 – Murasaki Baby Vita exkluzív “rajzfilmes, érzelmes érintőjáték” bejelentés19:32 – Nyári fesztivál zenés “szimulátor”, címe Big Fest19:34 – Indie fejlesztők fényezik a Vitát19:39 – Mark Cerny PS4 vezetőtervező a színpadon, beszél az 5 éve fejlesztetett PS4-ről, mely szerinte a “világ legerősebb játékkonzolja”19:40 – Cerny a fejlesztőkkel végzett egyeztetésekről mesél a PS4 fejlesztésekor és a DualShock 4 irányítóról19:41 – Cerny az indie fejlesztőket fényezi – a Sony mindenben támogatja őket, hogy PS4 szoftvereket készítsenek19:42 – A “videojátékozás reneszánsza” érkezik el a PS4-gyel Cerny szerint19:43 – Shahid Ahmad a színpadon – “PlayStation Loves Indies” a témája19:44 – Új indie fejlesztésű PS4 és Vita játékok bemutatása19:47 – Hotline Miami 2: Wrong Number PS4-Vita verzió bejelentés19:48 – 50 stúdió fejleszt PS4-re, a fele európai csapat19:50 – Új PS4 játék, címe Everybody’s Gone to the Rapture, stílusa saját szemszöges akció19:53 – Új PS4 kalandjáték, mely az ICO-ra hajas, címe Rime19:54 – Új PS3-PS4-Vita Cross-Platform sci-fi lövölde, címe Helldivers19:55 – Új űrhajós arcade lövölde PS4-re, a Resogun19:57 – PS4 exkluzív Shadow of the Beast, mely Amigáról vándorol át20:00 – PS4 montázs20:06 – PS4 funkciók ismertetése20:08 – PlayStation Plus részletek: 14 napos ingyen trial minden PS4 géphez 3 játékkal20:09 – Assassin’s Creed III a PS+ IGC kínálatában!20:10 – Assassin’s Creed IV PS4-Vita Remote Play demo20:17 – Újabb ACIV trailer a PlayStation exkluzív Aveline de Grandpré küldetésről20:19 – A Ubisoft a színpadon: Watch Dogs PS420:22 – Minecraft PS4-re20:23 – War Thunder PS4-re, II. Világháború MMO20:25 – Andrew House Sony nagyfőnök a színpadon20:26 – PS3 12GB árcsökkentés: 199 euró, 199 dollár20:27 – Több játékot, ha megveszel PS3-ra, később, limitált ideig, megveheted PS4-re is a letöltős verziót, kedvezményel – pl. BF4, Watch Dogs, ACIV20:28 – Majd’ minden PS4 játék játszható Vitán is Remote Play funkcióval20:30 – Eddig több mint 1 millió PS4 előrendelés érkezett be20:32 – A PS4 32 országban egyszerre jelenik meg idén: november 15. USA, Európa november 29.[/B]A teljes konferencia:

[YOUTUBE]NCkC6NGkS0Y[/YOUTUBE]Minden GC13 PlayStation tudnivaló egyben: [URL]http://playstationcommunity.hu/note/9548]KLIKK IDE[/A]

56 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Majd csak jönnek az igazi bombák. Csak várni kell. Jó munkához idő kell. Inkább várok egy jóra, mint gyorsan sok átlagosra.

 2. Hol vannak a nagy bomba címek Sony ? A TGS-re tartogatod ? Kétlem… :/

 3. Jól beégett a Sony mint a Microsoft az Xbox One bemutatásakor voltak kellemetlen és cinkes pillanatok! 😀

  • “Nem nevezném “”jól beégettnek””, inkább csak egy nagy szép kerek zérónak.Ha annyira fontos nekik a sok indián, akkor miért nem engedték őket a színpadra, valszeg nagyobb lelkesedéssel beszéltek volna a saját fejlesztéseikről.A szegény vitával meg nem tudnak mit kezdeni, manapság lassan mindenkinek erősebb telója lesz, mint a Vita, hw szempontból.A műsorvezetők sem igazán voltak a toppon, a náciarcú Jim Ryan, meg a vérprofi(nak látszani akaró) Michael Denny nem igazán keltettek hangulatot.Kevés volt az igazi gameplay is, a látványos, a valós játéktól fényévekre levő videókra lassan immunis lesz mindenki.”

 4. Iszonyat xar egy műsor volt.Gyak pár info volt, ezért kár volt másfél órát beáldozni.Üzenet, amolyan szájbarágós hálivúdi filmes módon azért volt (ha már új játék nem igen).- A PSVitát nem hagyják elsüllyedni (pedig talán kéne).- Indiindiindi (Szerintem azért, ne legyenek illúzióink, egy indi általában annyira fog nagy durranást csinálni, mint az Éngribörc, az indi nem 3rd pírty fejlesztő, hanem garázsfejlesztő. A játékfejlesztés reneszánsza?! Naaaaa!!!! Dr. Csernius egy kicsit most nagyot álmodott.)- Tévétévétévé, rádiórádiórádió, mobilmobilmobil. (Monnyuk, attól, hogy a Vodkafon ad egy minimálisan kedvezményes mobilnet kapcsolatot, direkt a péeshez, vagy onlájn zenét hallgatsz a verseny alatt még nem lesz több kocsi a Driverclubban, max lagosabb lesz a kocsik mozgása).- Húmiaztán annyira kemények vagyunk, hogy nem változtatunk a policyn, mint mások… (Szájkarate, a meccset meg a pofonokra mérik és nem a boxolók satótájékoztatón elmondott poénjaira, szal nem kéne ebbe nagyon belemenni).- Harminc akárhány országban indítunk – nem úgy mint mások. (Detto, az embereket az érdekli, hogy 1 bizonyos országban indítsák, amúgy meg ebben a globalizált világban megrendelek valamit Kínából köv héten itt van. Ha nálunk nem indítják, csak Ausztriában, vagy No-ban akkor most mi van? Ha nagyon meg akarom venni, kocsiba be aztán átmegyek érte.)- Indítási dátum. (Na ez érdekes, ha ilyen, viszonylag későre rakták, és a M$ még csak egy szót sem szólt az indítási időről, csak hogy kevesebb országban kezdenek, az azt jelenti, hogy az M$ bajban van).Összegezve: egy 12 menetes boxmeccs 7. menetét láthattuk, ahol az egymásra támaszkodó boxolók, csak közösen dülöngélnek, mint a hazatérő alkeszek, és passzivitásért majdnem mindkét versenyzőt leléptetik.

 5. A demo első felét PS4-en, míg a másodikat PS Vita-n játszották.

 6. most remélem jól tudom, ami először ment AC IV, az a PS Vita verzió volt!?

 7. Infamous durva jó lesz. Király, hogy lesz lighting power is. 🙂

 8. Ps4 vs X1round 1: 2-0round 2: 1-1round 3: 0-2Eddíg döntetlen.Ha a TGS is ilyen fos lesz, akkor marad a Ps3.

  • A Microsoft konferenciát sem tartott, csak egy zártkörű bemutatót a hozzá közel álló képviselőinek a médiának. Szóval nem mondanám, hogy a konzol bejelentése és az E3-as sikertelen próbálkozások után most először sikerült volna a Sony-t túlszárnyalnia. Pedig a Sony nem tette kimondottan magasra azt a bizonyos lécet egyszer sem, de mostanában a Microsoft még ennek a megugrása is képtelen.Én is sajnálom, hogy nem jelentették be az új ND játékot, még ha nem is az U4 lesz az, de mivel a PS4 is csúszik számomra, még lehet jobb is. Így is sok AAA cím lesz induláskor. Akiknek ez nem elég azok inkább ne is játszanak, mert a továbbiakban még ritkábbak lesznek a megjelenések…

   • FIFA 14 ingyen- ha előrendelikFIFA Legends mód, csak X1-enCOD a felhőben a multi, elvileg lag nélkülCOD dlc-k időleges exl.-ósFighter- Kinectre.

    • Ezek lehet valakinek/valakiknek számít, de én a PC-s COD 2-vel játszottam még megjelenés után (egyszer átvittem) azóta egyiknél sem éreztem, hogy ez kell. Fifa szintén 2002 volt talán az utolsó. A verekedős játéknál pedig a videóbemutató alapján 1 másodperces késéssel kell számolni, ami sok. Szóval ezek a bejelentések érdekesek, de ennyi. Egyébként a Fifa előtt, már az E3-on a Sony beígérte a DC egy megvágott, de abszolút működő változatát, amit most megfejelt még egy címmel. Ezekhez kell Plus, de a Microsoftnál is szükség lesz a Gold-ra, hogy mindent elérj. A két plus címen kívül pedig ott lesz jó pár FtoP.

   • Igen. A Sony a PS3 hatalmas bukásával és a MS mostani balfaszoskodásához összehasonlíthatatlanul gázabb beégése miatt összerakott egy erősebb PS3-at. És ennyi.Nem is lenne gond, ha lennének exkluzív címek, de még az inFamous sem tűnik valami nagy újításnak, olyan sandbox cuccok mellett, mint a GTA, vagy a Watch Dogs esélye sincs jelen állás szerint. Az újabb KZ lövöldéről nem is beszélve. Driveclub konkrétan gyengének tűnik (még a Rivals is jobban áll, nemhogy a The Crew.) A Knack meg egy platformer. És ahogy azokkal lenni szokott, elég nehezen lesz system-seller (LBP kivétel :P).Az indie cuccok között lesznek érdekes dolgok, de azok mennek Xboxra meg PC-re, akár PS3-ra is (ha technikailag lehetséges, mégpedig egy indie cím el fog futni rajta).Multiplatform játékok pedig jók, de mind crossgen. Simán bevállalható a régebbi konzolokon, vagy PC-n.Nagyon kiábrándultam a Sony PS4-es politikájából. Csak az MS első bénázásai miatt tűnt csábítónak. Egyébként csak egy innovációhiányos, erős PS3, amit egyáltalán nem sikerült kompenzálni nagy játékokkal.A Sony nagyon laposan indult ebben a generációban, persze nem annyira, mint a WiiU, vagy a PS3, de a One szarságai mellett néz ki csak annyira jónak. Franc tudja, lehet veszek egy GTAV-öt, és szarok a next-genre 🙂

    • Naaaa, azért ahogy régebben mondták – 8 sör után – hátrébb azzal a forró kásával!:DPs3 bukás? Katasztrófális start, az igen. De jelenleg 2 régióban és világösszesben is az X360 elött van hw eladások szerint.Ps4 = Ps3+???Hw tekintetében kb szimplán hülyeség, már megbocsáss. A konzol marketing stratégiáját tekintve akár igaz is lehet. Hiszen a ps3 médiacenter koncepcióját a xar start után felcserélték a klasszikus játék-konzol koncepcióval.A ps3 elég egyedi hw-rel rendelkezett ezt kihasználni idő és tudás kérdése volt, sok idő és sok tudásé. A ps4 esetében más a helyzet. X1-re bejelentik , hogy jön a Minecraft, meg a World of tanks. Sony körülnéz talán pont nyitócímként jön a Minecraft, meg a Warthunder. Nem majd valamikor 1-2 év múlva, hanem pár hónappal a bejelentés után.GTA5 kircsinek nézki, majd jön persze NG-re is, ha van eszük. Wacsdog detto, de hogy menyire lesz jó, meg igazi sandboksz majd kiderül. Kell-e szembeállitani egyáltalán az új infamoussal? Hát nem hiszem! Örüljünk, hogy van még egy ilyen játék, amit viszont más platformon nem tudnak elmondani.Aztán simán elfeledkezel az új remélhetőleg hamarosan kijövő címekről, mint Order, Oblivion, Deep down, Dark Sorcerer, új ND IP.Érdemes Ps4-et rögtön a rajtkor venni? Nagyjából ki van csukva, hacsak nem vagy belebuzulva az infamousba. Nem vagyunk benne az indító országok között, valszeg mármost nagyobb a kereslet, mint a kínálat, ez magas beszerzési árat jelent. Első kiadású termékeknél magas a meghibásodás kockázata…Teljesen lemondani a ps4-ről?Baromság!!!

     • “Régen írtam, de szerintem sehol sem említettem, hogy végleg le kéne mondani a konzolról.És de, a PS3 hatalmasat bukott. A Sony pedig nem fogja soha azt a pénzt viszontlátni, amit beleölt. 2011-ig nem volt nyeresége a Sony-nak csak a konzolon, de az R&D ebben benne sem van, pedig az sem semmi. Kifejleszteni közösen az IBM-el, egy módosított Power architektúrát sok pénz. Főleg úgy, hogy az az architektúra nem konzolba való, hanem szerverbe.Megérte kb. 14-20%-os teljesítményt kihozni belőle csak az exkluzívokban, 600$-os árcédula mellett? Nem. A 360-nál alig erősebb, multiplatform pedig még mindig meg van verve. Saints Row 4 2013-as játék, és még mindig alacsonyabb felbontásban fut, mint az “”erősebb”” PS3-as társa. A Cell nem előny, hátrány.A GTA5 jó példa arra, mi térítheti el az embert a next-gen-től. Egy darab next-gen cím sincs, ami fel tudná venni azzal a versenyt. inFamous? Nagyon jó az, de nincs benne igazi újítás. Itt nem csak arról van szó, hogy megveszed-e a játékot, hanem veszel-e új konzolt. Erre pedig az inFamous gyenge a szememben, de az összes PS4 exkluzív összesen sem tudná annyira megvetetni velem a konzolt.AZ ND játékáról szó sem volt, de nem azért, ők sem a nagy innovációról híresek. Jelenleg nekem ez az elvárásom, nem a szebb grafika. Az Order-ről semmit sem láttunk, csak azt, hogy a Santa Monica egy része dolgozik rajta. Kár lenne bármit is mondani róla.Viszont nekem már olyan mindegy. 2 évet nem várok vele, mire lemegy az ára. Viszont a PS3 ára menni fog lefele, így inkább most váltok.A GTAV hihetetlen visszatartó erő. Csak azért hoztam ezt a döntést, mert van nálam egy box, amivel nyugodtan végigvihetem. Ha nem lenne, maradna a gép, és nem lenne PS4.Ez szerintem jól megmutatja, mennyire gyengus a mostani next-gen felállás. Meg persze, hogy mekkorát tud bemutatni a R* a két gyártónak.”

 9. Hotline Miami 2 , AC IV és WD <3

 10. Nem volt nagy eresztés.

 11. Ez gyenge volt! 🙁

 12. Az egész konf. mélypontja a béna operatőr komolyan mondom videóknál is mutatni távolit mi a francnak ki a kíváncsi ilyenkor a nézőkre senki.Ahogy elnézem a Vitaból indie gépet csinálnak legalábbis nekem ez jött le ami nem baj, de sokan nem ezt várták.Ami a legjobban tetszett az a Rime bejelentése volt.A legnagyobb csalódás pedig mi a fészkes fene van az Until Dawn horror játékkal amit tavalyi GC-n jelentettek be. Tavaly óta várom, de semmi hír róla:(

  • Engem is ez zavart.Nem az operatőrrel van ilyenkor a gond, hanem a rendezővel ő mondj meg melyik kamera képét mutassák. A legtöbb játék videó élvezhetetlen volt, mert milliószor átkapcsolt és baszottul távolról mutatta. Engem is ez mérgelt az egész show alatt.Remélem nem alkalmazzák többet.

 13. Idén maradok PC-n.

 14. nagy a baj…

 15. AC IV, ehhhh

 16. Ez szörnyű volt. 😀

  • Sajnos az.Egyetlen pozitívum, hogy nem kell újra teljes áron megvenni a gameket ami ps4-en is nyit. Korlátozott ideig alatt jó volna tudni mit értett.

 17. az ac-nél már csak a watch_dogs unalmasabb…

 18. AC4 minden csak nem nextgen, kifejezetten szarul néz ki.

 19. Hogy nem unják még ezt a AC 4-et ? :S

 20. Shadow of the Beast? Fákk jee!

 21. ha így folytatják, xbox one-t veszek…

 22. Valami ND jöhetne már.

 23. Unalmas!

 24. Youtube élőben adja, tökéletes hd felbontásban.

 25. Pöttyet mát unom a GT témát.

 26. Áhh ez élőbe nézhetetlen.Megyek inkább játszani.

 27. természetesen agyon van terhelve és mindenhol akadozik minta szar…..

 28. a japók órája megint becsődölt 🙂

 29. Hajrá! 🙂

 30. Final Fantasy XV infóknak örülnék a legjobban.

 31. “””- Új exkluzív PS3 játékok bejelentése”” – ezt mire is alapozzuk? Lemaradtam valami pletykáról?”

 32. Személy szerint csak az érdekel , hogy megerősítsék a Dragons Crown oktoberi megjelenését EUban.

 33. A the order 1886-ra nagyon kivàncsi vagyok. De remèlem hoznak valami finom ùjdonsàgot is .Kìvàncsian vàrom hogy a Naughty Dog mit kalapàl most!

 34. én azt várom ,hogy lesz egy ps vita ps4 csomag olcsóóóón és a megjelenés ideje pedig október végén lesz. 😀 jeah

 35. En PS4 exkluziv jatek bejelenteseket varok.

 36. így lenne ötösöm a lottón, hogy az első hsz mindjárt az elírásra panaszkodik:D

 37. Jövünk,nézzük.

 38. sok uj jatekot varunk 😀

 39. Már elnézést de az ott nem Free-To-Play