Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Gamersyde.com – bocs, Guerrilla.

A Gamersyde nyílt [A http://www.gamersyde.com/news_7388_en.html]bocsánatkérése[/A]:[I]Bizonyára észrevettétek már, hogy időközben leszedtük az új Killzone 2 videóinkat a site-unkról.Az ok egyszerű: többet mutattunk meg a kelleténél a preview verzióból, ezzel ártottunk a Sony-nak is, és a Guerrilla-nak is – és ezt nagyon nem akartuk.Egyszerűen az történt, hogy elkapott minket a hév, és hirtelen mindent meg akartunk osztani veletek, amit ebben a fantasztikus előzetesben láttunk. Beláttuk, profi zsurnaliszták ilyet nem tesznek.Érthető okokból eltávolítottuk tehát a leleplező videókat, a Sony-tól és a Guerrilla-tól pedig most nyilvánosan bocsánatot kérünk.A Gamersyde csapata.Tagjaink és olvasóink megértését kérjük.Ha velünk vagytok, megértitek, hogy a Sony-nak és a Guerrilla-nak jogában áll megtartani bizonyos információkat a megjelenés napjáig.Megértéseteket köszönjük.[/I]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Szerintem ez az egész csak egy marketing fogás, többet beszélnek a játékról, folyamatosan van róla hír az interneten…

 2. ilyenkor van előnye, hogy durva lassú a netem és általában nincs türelmem végignézni a videókat 🙂

 3. Èn azt mondom, hogy a soninak ès a guerrillànak nincs mièrt szègyenkeznie. Amit ebbe a shooterbe belepakoltak az pèlda èrtèkü. Köszi gamersyde!!!

 4. várható volt hogy ez lesz:)

 5. Inkább álljanak már le, mert a végén olyan magas lesz az elvárás, hogy világ hülyébbik fele megint lepontozza.

 6. Kínos (na jó, annyira azért nem).Mondjuk amúgy se néztem volna meg mindet. Az elsőt láttam meg az utolsót (a Boss-osat), na az valami hihetetlen kemény volt!

 7. soha nem nézek meg semmilyen videót már, de ez egy szimpatikus húzás, már ha valódi

 8. marketing, marketing, marketing :)egyrészt a KZ2-nek, másrészt a gamersyde-nak is…nem hiszem, hogy akkora kárt okoztak volna, akit érdekelt, megnézte, akit nem, az nem, mindenestre manapság elég reklámközpontú minden, a játékoknak és weboldalaknak is kell, hogy beszéljenek róluk, fenntartsák folyamatosan az érdeklődést, még lesz jópár információ és cikkezés a KZ2 megjelenéséig, hogy fenntartsák, illetve növeljék az amúgy is nagy érdeklődést a játék iránt, ez is egy olyan volt :)a gametrailers is ezt csinálja a látogatottsága növelése érdekében (csak ők sunyi módon a saját javukra, gondolok itt az összehasonlitó és PS3 baftató megnyilvánulásaikra)szerintem semmi rendkivűlit nem lelpleztek le, párba én is belenéztem, maximum annyit, hogy tényleg nem egy alultextúrázott vacak lesz :D, várjuk nagyon…

 9. Az igen szép, nem is emlékszem hogy mikor volt utoljára ekkora balhé, persze nem évente jelenik meg KZ2 szintű játék 😛 :DValaki esetleg tud hasonló esetet így hirtelen?

 10. Sajna én meg néztem, és komolyan, ÁÁÁÁÁ, évszázad játéka lesz…!Olyan a megvalósítása a játéknak, hogy még mindig a WC-n ülök…!Béta jó volt , nagyon is, de itt, amiket a singlie részből láthattunk, komolyan mondom, nem is akartam elhinni:)

 11. Én meg pont lekéstem … xal esélyem sem volt megnézni 😀

 12. Én pont ezêrt nem néztem meg! Nehéz volt…

 13. Hát igen, a rendesebbje bocsánatot is szokott kérni.Nem csodálkozok ezen, mert nagyon bennfentes videók voltak, de szerintem ezzel semmi gond nem volt, már ami engem illet.

 14. Összesen egy darab videót néztem meg belőle. Ettől csak jobban várom. De annyira nem éri meg megnézni, mert oda a játékélmény, a felfedezés öröme.

 15. Még szerencse, hogy nem néztem meg…

 16. ezt bebukta a gamersyde. jot akartak,rossz lett belole. mindegy . vegig neztem oket es zsir lesz! hatalmas haboruval. februarban erkezik…

 17. Érthető, és kedves hogy nyíltan kérnek bocsánatot!

 18. Nem tudom ez a bocsanatkeres eleg lesz-e a Sony-nak, illetve a Guerrilla-nak…. Valami banatpenzt esetleg ki kell-e kohognie a csapatnak?

 19. én szívesen végig néztem volna a végigjátszást is,nem hogy egy két trailert 😀