Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

GameCity – aktuális heti akció

Partnerünk, a [B]GameCity[/B] videojáték szaküzlet és szerviz a következő friss heti akciót szeretné a PlayStation.Community olvasóinak figyelmébe ajánlani:[B]GAME CITY AKCIÓ: Xbox 360 Arcade gép – bruttó 41 990Ft.Az akció érvényessége: 2010. szeptember 3 – 10.Amíg a készlet tart![/B]A [A http://www.gamecityonline.hu]GameCity[/A] a videojátékos cserebere specialistája: ha anyagi helyzeted épp nem engedi meg, hogy rendszeresen új game-eket vásárolj magadnak, náluk régebbi cuccaid frissebbekre cserélheted![I]Kérjük segítsd a PSC előmenetelét azzal, hogy ha a GameCity üzletében vásárolsz, vagy telefonon rendelsz tőlük, bemondod: hirdetésüket a PSC-n láttad. Köszönjük a segítséget![/I][B]Cím: 1139 Budapest, Gömb utca 34.Telefon: 36-30-942-46-50E-mail: info@gamecityonline.hugamecityonline@gmail.com!Nyitvatartás változás!: H-P 10-17 óráigSzombaton: 9-14 óráig[/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. XBOX-os hírekből mindig veszekedés lesz

 2. Köszönöm nem kérem.

 3. Jó napot..ez nem a PLAYSTATION..mègegyszer PLAYSTATION Community?X-Box?…miért nem PS3 hidetményeket kell olvasnom,következö mi lesz vegyél X-et,oszt ad el a PS-det?ha már a Community-t segitsem a vásárlással azt a PS3 vagy tartozékaival teszem..a X360 egy Rivális gép!(ez olyan mint ha a FTC-boltban UTE mezeket árusitanának)

  • Jézusom…

  • Pár napja PS3 és PSP volt akcióban. El is fogyott mind.

  • XD HD LOL

  • Nem tudom, sírjak-e vagy nevessek…Hát komolyan mondom, ez akkora tragédia, összedől a világ…És ez még nem minden! Multiplatform játékokról is lehet itt olvasni, sőt, még egész fórumtémákat is kapnak! Felháborító! És szabadon lehet blogolni XBOX-ról, Wii-ről és még DS-ről is!!! Uram atyám, mit képzelnek ezek magukról, hol vannak? Komolyan mondom, mindjárt írok martinnak, mert ezt a békát, hogy itt már XBOX-okról van szó, nem bírom lenyelni!!!

   • Inkább ezért kéne hanyagolni az ilyen híreket…..

    • Csak 1 kis bökkenő van… A GameCity a PSC támogatója, ebből kifolyólag akár BOX, akár Nintendo konzol akciója van, arról itt nekünk értesülnünk kell. Másrészt nem értem mért nagy baj az, ha egy PS oldalon kb 1:100-hoz arányban informálódunk egyéb konzolokról is.

     • “””A GameCity a PSC támogatója, ebből kifolyólag akár BOX, akár Nintendo konzol akciója van, arról itt nekünk értesülnünk kell.”” ebben tényleg igazad van a gond az hogy egy XBOX-os hír az emberek nagy részét itt nem izgatja egy részük elkezd veszekedni ami már baj ha valaki pedig mindkét konzollal rendelkezik az úgyse itt fogja olvasgatni az XBOX-os híreket ha nem egy PSC Community kaliberű X-ES OLDALON”

     • A nagy betű a végén véletlen volt 😀

     • Lehet, de az oldal üzemeltetőinek ez a kötelessége. Nem csak azért támogatnak, mert az oldal tulajai, stb kedvesen mosolyogtak.Aki meg ebből ügyet csinál és elkezd hisztizni, arról az a véleményem, hogy egy ritka primitív személyiség. Ez a hír itt senkinek sem ártott…

 4. Nem rossz ár egy nextgen konzolhoz képest, de inkább maradok a PS-nél…

 5. “off: ki az aki egy hírt (főleg olyat ami a pénztárcáját kímélné) 1 csillagosra értékel? Ebben mi a “”menő””?”

 6. Slim arcade vagy sima?

 7. 42ért az Arcade marha jó…na majd reklámozom:D