Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Game of Thrones – készül a játék

Az Atlus és a Cyanide Studios friss bejelentéséből derült ki, hogy akció-RPG stílusú videojáték készül (megjelenés 2012-ben) az HBO kiváló, fantasy stílusú televíziós sorozatából, a ‘Trónok harca’-ból. A Playstation 3-ra is fejlesztés alatt álló [B]Game of Thrones[/B] sztoriját ugyan nem George R R Martin, az eredeti szerző írja, de ő felügyeli a munkálatokat, hogy a game története hű legyen ‘A Song of Ice & Fire’ regényeihez.A fejlesztők egy nagyjából (minimum) 30 órás kalandot ígérnek, mely Westeros kegyetlen fantasy világában játszódik. A Hét Királyság nagy háborúit bemutató stuffban – ha jól hámoztam ki a sajtóközleményből – két, a tévésorozatból ismert szereplő közül lehet választani, seregeket toborozni, egy igen nagy területet bejárni, és persze küldetéseket felvenni az ismert karakterektől. Az út során minden jellemző helyszínre eljutsz majd, például a monumentális Falhoz is.Az HBO 2012-ben folytatja a kiváló tévésorozatot a következő évaddal. Ebben végre nagyobb volumenű csatákat is láthatunk majd… remélhetőleg. Az új felvonásban fontos szerepet kap az igencsak megerősödő Daenerys Targaryen sárkánykirálynő, valamint a Stark vs. Lannister konfliktus. Visszatér és középpontba kerül Tyrion Lannister, Jon Snow, Jamie Lannister és Theon Greyjoy, valamint visszaemlékezésekben ismét látható lesz mindenki kedvence, Eddard Stark. [A http://www.gameofthrones-thegame.com/]KLIKK IDE[/A]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Töredelmesen bevallom,nem ismerem a sorozatot, de ahogy olvasom a kommenteket, valamiből nagyon kimaradtam. Ezt most bepótolom…

  • Én nyugodt szívvel ajánlom, hogy kezdheted a sorozattal is, nagyon ritka amikor ilyen döbbenetes minőségben visznek képernyőre egy könyvet, szinte szóról szóra !!! A párbeszédek ugyanolyanok s csak nagyon kevés hanyagolható rész van az első könyvben ami nemfért be a sorozatba. Ráadásul valami fantasztikus a képi világ, a karaktereket is teljesen eltalálták, sőt a Magyar szinkron is teljesen rendben van. Azonnal pótolni!

 2. A legjobb könyvsorozat. A legjobb tv-sorozat. Ha igényes lesz a játék akkor biztos ott lesz a polcomon.

 3. Még nem láttam egy részt se .

 4. Ha nem cseszik el akkor meglesz 😀

 5. Winter is coming…

 6. Az én személyes kedvencem Tyrion Lannister 😀 mekkora szövegeket nyomott az első évadban… már várom nagyon a folytatást. Kíváncsi leszek milyen játékot hegesztenek ebből.

 7. Legnagyobb sorozat.

 8. Ezt még csak most jelentették be hivatalosan? Pedig már a Genesis bejelentése után nem sokkal is tudni lehetett, hogy készül egy RPG is, még képeket is adtak ki belőle.Attól függetlenül, hogy elvileg Martin keze is benne lesz a dologban (tényleg írhatná inkább a maradék két könyvet), sok reményt nem fűzök ehhez a játékhoz, sem fejlesztők, sem pedig a Genesis alapján. A magyar nyelvű Sárkányok tánca, illetve a sorozat második évada jelenleg sokkal jobban izgat. Ha pedig mégis egy jó RPG-t hoznak össze, annak csak örülni lehet majd.

 9. Ha csak egy kicsi is átjön abból a hangulatból ami a könyvekben / sorozatban van akkor már feledhetetlen órákat fog okozni, de ha 4-5 pontokat is fog kapni akkor is fix vétel. ( De bízok benne, hogy ezt nem fogják meggyalázni, nemkéne )

 10. A bejelentés korántsem váratlan lépcsőfok GRRM elkurvulási folyamatában. A rajongók már az HBO sorozat hírére is kifejezték az aggályaikat, hogy a merchandise-procedúra nem fog megállni a TVsorozatnál. GRRM akkor nagyon fogadkozott, hogy de, csak és ezt az egy dolgot tervezi, és nem akar a Gyűrűk Ura hibájába esni, nevezetesen kétes minőségű produktumokat kibocsátani Song of Ice and Fire brand alatt, illetve hogy a regényciklus befejezésére szeretne koncentrálni. Mint látjuk, nem így esett a dolog…Szerintem elég gyér próbálkozás, a lovagoljuk-meg-a-franchise-népszerűségét jellegű dolgok általában nem jól sülnek el. GRRM ráadásul már korábban megégette a kezét, pl. a 2007-es GoT asztali RPG is csúfos bukásként lett elkönyvelve. De hát pénz beszél, kutya ugat.Mondjuk ha az a hír igaz, hogy maga GRRM írja a sztorit, akkor egy darabig nem fog megjelenni a játék 😀 Aki esetleg nem az idei HBO-s gerillamarketingnek köszönhetően ismerkedett meg a SoIaF jelenséggel, tehát nem most, a mainstreammé és trendivé válás során kezdte el olvasni a regényeket, az emlékezhet arra, hogy az ötödik kötetre csekély 5 évet kellett várnunk nekünk, rajongóknak. További kettő, de inkább három részt kellene még írnia a szerzőnek ahhoz, hogy korrekt módon le tudja zárni a terjengőssé és szétfolyóvá váló történetet. Mivel Martin papa biológiai órája is ketyeg, erősen kétlem, hogy tényleg szüksége van-e még egy ilyen projektre a nyakába.

  • Szerintem nagyon jó a sorozat.Én bevallom a sorozatnak hála ismertem meg a könyveket és örülök is neki.Előtte még csak nem is hallottam róla azóta meg már elkezdtem olvasni az első részt.Ha a játék is hozza azt a színvonalat mint a sorozat akkor már bőven jó lesz.És azért nem kellene egy videojátékot egy táblás játék sikeréhez hasonlítani:D

 11. “a monumentális “”Falhoz”” helyett elsőre falloszt olvastam… :D”

 12. “Én a nagy klattyingatások közepete eszt találtam a kanadai oldalón (idézett!!!): “”With an original story written under the supervision of Martin””o_O Ez most komoly??? Akor lessz magyarúl is?Én el olvastam könyvbe is és abba is voltak magyar dolgok (pl: Sándor Clegany meg János Slynt satöbbi). Szúper hir!”

 13. A képek alapján még lehet, hogy valami elfogadható cucc lesz belőle.

 14. én egy ilyet szeretnékboardgamegeek.com/image/31686/a-game-of-thrones

 15. Stipistop tesztelés!