Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

FW 2.70 – az újdonságok listája

Már tölthető a 2.70-es PS3 firmware, gondoltam csokorba szedem nektek, hogy milyen újdonságokat tartalmaz a frissítés.- 16 játékos számára biztosított chat funkció. Ez tulajdonképpen egy chat szoba, ahol a barátlistádon lévő emberekkel beszélgethetsz, akár játékon belül is. Egyedüli probléma, hogy ez nem hang alap kommunikáció… továbbra is csak a billentyűzettel/chatpaddal begépelt szövegek küldhetők el.Itt keresd: [Friends] > [Start New Chat] > [Text Chat]- A gépedben lévő (vagy arra letöltött) játékra egy gombnyomással rá tudsz keresni az interneten, hogy a legfrissebb infókhoz juthass hozzá.Itt keresd: a kiszemelt játékon nyomd meg a Háromszög gombot, innen érheted el az [Internet Search] funkciót.- A zenelejátszóban beállítható, hogy az eltérő hangerejű zenéket a gép automatikusan egy szintre lőjje be.Itt keresd: [Settings] > [Music Settings] > [Dynamic Normalizer]- Szövegek másolásának / beillesztésének lehetősége.- Az üzenetekhez csatolható kép mérete 1MB-ról 3MB-ra nőtt.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A csetet még nem volt szerencsém kipróbálni, de az Internet Search-re már párxor rányomtam néha az Eject Disc helyett …

 2. én csak a tróféáknál vettem észre javulást. a több emberes kép/hang chat funkció nagyon jó lenne 🙂

 3. en azt vettem eszre, hogy mär mutatja az ekezetes betüket mäsik oldalakon is.

 4. jó kis update 🙂

 5. Nagyon jó lett az új frissités,trófeáknál lett nagyon jó.

 6. trofi összehasonlításnál mostmár ha az egyik félnek nincs meg a játék, nem 0%-ot ír ki, hanem kihúzza. nekem hasznos.

 7. Ja azt kifelejteték hogy ha egy barátoddal megosszátok a letöltött tartalmakat és ez egyik fél jelszót változtat akkor a letöltött tartalmak játékok nem indulnak el. Gratula a sonynak . Bevehetik a faszomat bőnyállal.

 8. Nem sokat ért :PVoice chatet kellene gyökeresen meg változtatni mondjuk skype-ra….

 9. Igen ez nem volt benne eddig

 10. Még egy apróságot észrevettem ami szerintem eddig nem volt, letöltésnél mutatja a hátralévő időt.

 11. Már csak egy fájlkezelő kellene oszt’ jóvan.

 12. Letöltésnél – nem a háttérben, hanem az alapletöltésnél – mutatja mennyi idő mire lejön…

 13. Hogy a p.csába kell másolni? Xel kijelölöm, kiirja hogy copy, de hol a PASTE?????

  • “A virtuális bill jobbalsó sarkában van egy “”Paste”” gomb.”

   • Tényleg, köszi. A frend listet elb@szták, de nagyon, nem lehet névsor szerint beállitani?? Nem értem, hogy mi a f@szért kell a johoz hozzányulni? ‘Nincs pénz ujra, ezért b@sszuk el a régit.’

    • Nézd egy másik aspektusból . Azért jó ez a rendszer , mert ha sok barátod van maxhoz közel , látod ki aki 2-3-10 hónapja be sem lépett , így le tudod venni , és lehet olyan embert felvenni aki aktiv . Észre vettétek hogy mostmár van hangja a Trofeáknak amikor megkapod csilingel egyet .

 14. Jó lett, mert gyorsult tőle a barátlista betöltése, ha rányomok vkire egy X-et, akkor gyorsabban betölt. De miért kellett átvariálni az eddigi név szerinti rendezést, legutóbbi bejelentkezés alapjáni rendezésre?

 15. A chat az jó…

 16. Semmi hasznos, bár a szövegbeillesztés jól tud jönni néha.

 17. És a legnagyobb szégyen (kitaláljátok magatoktól is, ki szégyellje ezért magát, de nagyon), amire a v2.70-es update során ráakadtam (és kiakadtam): * Polish, Greek, Czech, Slovak, and Turkish can now be displayed in the Internet browser.MAGYAR miért nincs még mindig?Hozzáteszem, hogy máig nem található a PS3-ban olyan karakterkészlet, ami az összes magyar ékes betűt tartalmazná. Lehet, h. pont ezért nem is készült el a PS3 böngésző Hungarian kiegészítése. A kutya tehát mélyebben van elásva. De egy alapos system update a karakterkészletet is frissíthette volna…Ha már magyar store nincs, legalább legyen hosszú Ő, Ű, Í, kicsi is, nagy is.Hogy a text chatbe végre beírhassam teljes magyar ékezetesen, hogy: árvíztűrő tükörfúrógépMondjuk ettől még jókat lehet játszani a PS3-mon.

 18. A friends list még mindig 100-as? Nem bővült?

 19. Lassan olyan lesz mint a PC. Egyszer tuti a konzolok képesek lesznek mindarra, mint egy számítógép. Bár ehhez el kell még telnie egy kis időnek.

 20. Mi a baj a böngészővel? De most komolyan, írjátok le…Nálam perfekt benne minden, főleg a PSL

 21. Jó ez az fw, apró pici lépésekkel egyre jobb-több funkciója-szolgáltatása lesz a gépnek.PS2-őn ez nem volt.

 22. feltettem. az ujdonságokon felül én azt vettem észre hogy ha letöltök a store-ról vagy akárhonnan az internetről márm kiírja mennyi idő van hátra.

 23. jó dolgok ezek

 24. Most látom, hogy ez az 1000. hír? Grat!

 25. VAN MAGYAR STORE!!!!!!!

 26. ja alig várom h. kipróbáljam!

 27. A chat tényleg nagyon jó – nem ússzátok meg, arany bogár szálaim!!! :))))))

 28. CHAT már nagyon kellett 😛 és a szöveg kiemelés is 🙂 Ez jó frissítés volt.. Remélem E3 előtt még jön egy frissítés 🙂

 29. nah ez tetszik 🙂

 30. A Dynamic Normalizer funkciót kivéve ez megint csak a nagy semmi. Nem értem, pl. miért a text chat funkciót kell fejleszteni (???) a voice chat helyett.

 31. Jo kis update! koszi sony!

 32. Ezt a szemét hangalapú kommunikációt miért nem tudják már megcsinálni?Jó lenne, ha a rendszer automatikusan szinkronizálná a trófeákat is.

 33. Királyság:D

 34. Nálam update után a felhasználók már nem ABC sorrendben voltak hanem úgy, hogy mikor léptek ki utoljára.Vagy ez csak nekem új? 😀

 35. Ez a szövegmäsoläs dolog nagyon tetszik.A beepitett 16fös chat is nagyon jo. Aprosägok ezek de nagyon sokat szämitanak.

 36. Nem rossz!

 37. Húú vazze, most aztán el vagyok látva minden hasznos kütyüvel. Ilyet csinálhatnának félévente is ne kelljen most a letöltéssel szarakodnom:)

 38. Hát jobb mint a semmi. 🙂 Ez nagyon jó dolog, ennek örülnék ha mindig lenne ilyen frissítéseknél, mert van hogy nem tudom mit tartalmaz. 😀 Volt hogy nem írta. :O

 39. A hogy gondoltam, ps2 komp-nak se híre-se hamva!

  • Hát az tényleg úgy van 🙂 Azt csak mi várjuk, felhasználók :)Én eddig úgy tudom, hogy a SONY nem is adott ki olyan hivatalos infót, amiben azt mondták volna, hogy lesz komp az új gépekben is 🙂 Inkább pont az ellenkezőjét… 🙂

  • “PS2 kompatibilitás sose lesz.Ha PS2-es játékokkal akarsz játszani vagy veszel egy PS2-t, vagy egy “”régi”” 60 GB-os modellt ami még támogatja.Mivel ez hardveres tényező, csak a 60asban van meg a PS2es grafikus kártya, amit nem lehet emulálni.Ennyi.. (én sem bántam volna egyébként hiába van 60asom:P)”

   • Sztem ez azért nem pontosan így van neh hiszem hogy egy ps3as brutal hardver ne tudna emulálni egy ps2es környezetet. Már a Pc is képes rá miért ne egy ps3 ne tudná emulálni. De ettől elnézve igazad van énis most fogok venni egy ps2őt mert a 80gigás ps3mam nem viszi ugye a régi cuccokat:(

 40. [Dynamic Normalizer] – aki hallgat rajta MP3-at annak jól jöhet. Nem élek vele, de hasznos funkció!

 41. Jobban kezelhető nett felület?:(

 42. nesze semmi fogd meg jól :s

 43. Már jó lenne egy in-game felvevő funkció is… már érik a fragmovie 😀

 44. Most akkor az audio chat megy játék közben Bluetooth headset-el?

 45. Nem is tudtam, hogy üzenetekhez lehet képet csatolni. 🙂

 46. Az utolsó se rossz.

 47. Ez a text chat nagyon joo,most teszteljuk Chromemal!

 48. Nekem már csak a privát (hang)chat hiányzik. Ennyi.

 49. Egy kivételével (ugye emlékeztek) szerintem minden update pozitívum, ha az fejleszt bármilyen téren a masinériánkon.

 50. Gyerekek…Aki a kicsit nem becsüli…az puding

 51. Jobb örültem volna ha a gyúrnak még a videólejátszón, még mindig túl sokra unsuported datázik. Persze van konvertáló de az se mindig működik.

 52. #NÉV?

 53. Jobb mint a semmi!

 54. Nemlesz SW emulacio. Max majd megveheto vlamikor a jovoben mind DMC. A mostni ujitas nekem pozitivum, a chat dlog nagyonis jo. MIvel a jatekon belul is tok uzengetni. Autos jateknal nagyon is jol jon. A hangot meg autoamtikusan atviszi. Szurni meg lehet szoval majdnmem ugyan az …

 55. azt a szaros voice csetet mért nem lehet berakni játék alá!!??

 56. azt szerettem volna ha végre tartalmazza ,hogy ps3-mon rendesen lehessen nettezni , de majd legközelebb

 57. hááát nem erre számítottam 🙁

 58. Ismét egy minden extrát felvonultató PSP update. Játék is van rá kéremszépen?:)

 59. hurrá.. ezt most kihagyom…majd szóljatok ha divix-feliratfelismerés, meg szoftveres ps1, ps2, psp kompatibilitás lesz :-)))