Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Frogger – élőszereplős vetélkedő készül

Békaként a túlélés útján.

Érdekes fordulatként élőszereplős vetélkedőműsor készül a Konami klasszikus Frogger videojátékából, amelyben eredetileg egy békának kell segítenünk, hogy átjusson veszélyes terepeken.

Az NBBCUniversal streamingszolgáltatására, a Peacock rendeltek meg 13 epizódot, amelyben a résztvevők a béka szerepében kell, hogy valahogy átjussanak a kihívásokon és akadályokon, próbára téve erejüket, stratégikus gondolkodásukat és problémamegoldó képességeiket. A nyertes pénzjutalommal térhet haza. A Frogger a Peacock első eredeti versenyműsora lesz, amely showpróbálkozásai korábban dokusorozatokra fókuszáltak, mint a nemrég bejelentett The Real Housewives of Miami feltámasztása, vagy az Ex Rated, amelyekben expárok mondanak véleményt egykori kedveseikről: mindkettőben benne lesz egyébként Andy Cohen producer is. Ezekhez a készülő projektekhez képest a Frogger tehát vetélkedő formulát hoz a szolgáltatásnak. A békás próbálkozásért a Eureka Productions lesz felelős, amely a túlméretezett minigolf akadálypályákra fókuszáló Holey Moley-t készítette: utóbbit kifejezetten sikeres lett. A projektben részt vesz a Konami Cross Media NY is, amely a Konami amerikai produkciós vállalata, és főleg japán animék angol szinkronjait készítette.

A Frogger egyébként 1981-ben jelent meg a játéktermekben, ma pedig a videojátékipar egyik legjobban felismerhető ikonja, amelyre számtalan popkulturális termékben utaltak, és több folytatást is megfélt az évek során. Jelenlegi utolsó része aa 2019-es Frogger In Toy Town Apple Arcade-re.

Forrás: The Hollywood Reporter

1 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Kemény. 🙂