Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Friss Playstation infók Londonból

London adott otthont tegnap a Sony Computer Entertainment Staff Annual Briefing nevű munkatalálkozónak, melynek keretében a cég beavatott munkatársainak felvázolták a Sony eddig kvázi “titkosnak” számító üzleti elképzeléseit és terveit a következő évre. Egy magát “Legends”-ként aposztrofáló résztvevő volt olyan kedves, és azonnal kikotyogta a D+PAD magazinnak az információkat, melyeket a hivatalos megerősítésig kezeljetek könnyű szombat esti olvasnivalóként, véletlenül se készpénzként.* 2009 márciusában PS3 árcsökkentés várható. David Reeves, az SCEE elnöke külön kiemelte, hogy a Sony jövő tavasztól – talán pont a Killzone 2 érkezésére időzítve – jobban fókuszál majd a PS3 gépek árképzésére.* A Playstation 3 az eladási adatokat tekintve jelenleg jobban szerepel Európában, mint az Xbox 360. Az SCEE a Sony aktuális sikertörténete, amely több profitot termel, mint az SCEA és az SCEJ.* Mind a PS3, mind pedig a PSP részéről érkezik jövőre valamiféle meg nem nevezett “technikai újítás”.* Tovább terjeszkedik a PSN. Az online felület 2008-ban 150 milió angol fontot hozott a konyhára, így kifejezetten sikeres ágazatnak tekinthető.* Készül a LittleBigPlanet és a MotorStorm PSP verziója! A Media Molecule már négy hónapja hegeszti a handheld LBP portot. A rendezvényen már mutattak is valamit a nagyon korai kódból. * Egy 30 másodperces videó formájában bemutatták az Uncharted 2-t. Valaki Drake-re lőtt, valami felrobbant, aztán felvillant pár azték harci maszk. Grafikailag a kis demo az első rész minőségét hozta. Az U2-t a Killzone 2 intrója követte, melyben az “erdeti trailerben látható karakter és egy helghan tábornok” volt látható.A bemutató végén a God of War 3 tűnt fel a vásznon, olyan kiváló minőségben, hogy nem igazán lehetett megmondani, CGI anim volt-e vagy ingame motor. Kratos dupla kardjával küklopszokat és csontvázakat aprított, aztán felkapaszkodott egy hatalmas sas hátára, és kicsinálta (Shadow of the Colossus ötlet?).Végül a kopasz gyilkológép egy hatalmas, sötét barlanggal szemezett, valószínűleg az Olimposz-hegy gyomrában.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. In Sony We Trust

 2. Go PS3 GO!!!!

 3. Új Uncharted, új God of War… ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! 😀

 4. GT5 full verziót jelentenék már be.Mondjuk , hogy holnaptól a boltokban…

 5. Végre! Felszívta magát a PSP szekció!!

 6. helyes God of War jöhet:)a többi is finom hír

 7. Engem a technikai újítás hozott lázba, vajon mit találhattak ki :)Várom már nagyon amikor teljesen PS2 kompatibilis lesz a gépem és játszatok az egyik kedvenc játékommal PS3-on is. Addig is amíg megoldják a dolgot a srácok, nem unatkozom, mert van más játék is amivel el leszek egy darabig. Mondjuk az Uncharted 2 🙂

 8. Uncharted2 Videót akarok!!!!!

 9. Ezek a videok mikor tekinthetőek meg és hol???

 10. Skype tényleg jó volna. Megoldhatnák úgy, hogy a háttérben futva játéktól független kommunikációt biztosít. Persze, ha nincs az sem baj. Akkor előveszem a PSP-t 😛

 11. skype mikor lesz ps3on. ha van pspn akkor szerzodes is van a sony kezeben. kiadhatnak mar ps3ra. mikor elkezdtem olvasni remeltem a vegere ez is benne lessz… :[

 12. Ez nagyon szép és nagyon jó. Gondolom ez azt is jelenti, hogy AZONNAL elkezdték felfogható nyelvre lefordítani a Yakuza Kenzant és rúgdossák az Acquier-t a Way of the Samurai 3 befejezése miatt. A fenti címek egyike sem hozott lázba, nagyon értékelném ha nem csak a zászlósjátékokat nyomatnák mindigállandóanmegállás nélkül.

 13. Minden hír örömteli már ha tényleg igazak, azért én ha vállalat vezető lennék megbízhatóbb embereket választanék, vegyük pl a Konami-t 🙂

 14. Es mit kapunk azert, hogy az SCEE ennyire sikeres ? Lof…. De azert orulunk. :SSzerintem pedig az arcsokkentes nelkul Karacsonykor bajban lesznek …

 15. zsíír

 16. Hát ezt így olvasva beindult a fantáziám a God 3 miatt. Dúrva.

 17. Azért a GoW3 prezentációért ölni tudnék.

 18. Aztahúbelerib..nc. Épp márciusra időzítettem a ps3 vásárlást, remélve egy Killzone pack-kal. És, ha ez még árcsökkentéssel is jár…..Szegény nyuszi, el se fogja bírni:)

 19. AAAA god of war 3 ! latni akarom mar!

 20. Na bassza meg. PsP-re jön az FFXIII Agito, a Kingdom Hearts, a MotorStorm, az LBP, Patapon 2, ráadásul most jött ki a Loco Roco 2, szóval nem értem, miért kéne temetni.Ps3-ra meg ne jöjjön ennyi játék, mert nem bírom kifizetni mindet. 🙂 GoW3, Heavy Rain, Uncharted 2 ááá, mi lesz itt. :))

 21. Jó hírek! 🙂 Uncharted 2, God of War 3, Killzone 2 ÚR ISTEN mi lesz itt. 🙂

 22. Európa megint csak bizonyított, remélem már felfigyelnek rá a Sony-nál is! A GOW3-at meg várjuk szeretettel csakúgy mint a Killzone2-t.

 23. Azt a qurva….

 24. Én ezeket nem venném kézpénznek.

 25. Kiváncsi vagyok ezekre a meg nem nevezett technikai újitásokra

 26. A PSP-re meg a negyedik negyedévre, igen, mostanra alig van újdonság.Egy szem LocoRoco 2, ami csúcs a maga nemében még így is (bár már nem akkora releváci, mint ugye 2 éve az első).Prince of Persia PSP-re? Need for Speed aktuális változat PSP-re? Ezek volnának? De aki ezeket a nagygépre veszi, kicsi a valószínűsége, h. a kézikonzoljára is kifizeti újra az árát.

 27. 2009-ben veszek egy PS3-at! 🙂

  • És is. Csak nem tudom érdemes-e sima tévéhez, vagy inkáb ruházzak be egy HDTV-be?

   • Szerintem érdemes, én is sima TV-n játszom vele és nagyon meg vagyok vele elégedve. 🙂

   • “Szerintem mindenféleképpen ruházz be egy LCD tvre..26″” osat már lehet kapni elég jó áron, és ha beülsz elé, akkor az már nem rossz…Persze én tuti nagyobbat vennék 😀 egy 32″” már nagyon jó…”

 28. Uristen!!Uncharted2,GOW3 mi lesz méggggggggggggggg???????:D

 29. ÁÁÁÁLBP motorstorm psp-re jeahhGOW videó :D:D::D:D:D:D ennyi idő után jaj a szivem mindjárt kiugrik a helyéről 😀

 30. Uncharted 2 🙂 Végre 🙂

 31. vááá! Gow3, UDF2, KZ2..

 32. Én már várnék egy (sőt, inkább sok) meglepetés jrpg bejelentést is! Ez mind szép és jó, és talán meg is valósul előbb utóbb mind, de hol az a sok minőségi jrpg ami eddig megvolt a ps2-re.

  • Én is pont így vagyok vele! 🙂

  • Azt ne a Sonytól várd, hanem a külső fejlesztőktől.Sok idő a fejlesztés, és már a játékosokban is kialakult egy minimális szint grafika és egyéb tulajdonságok terén, amit meg kell ütni. Nem könnyű minden igényt teljesíteni. Ha azt nézzük a PS2re kisebb stúdiók is alkothattak nagyot. A mostani konzolokra meg ha nincs pénzed nem nagyon tudsz fejleszteni, mivel a fejlesztési költségek azért nem akkorák mint PS2n.Ha a Sony is befagyasztotta volna a PS2 támogatást mint a MS az Xboxnál, akkor lehet többen fejlesztenének PS3… de az is lehet, hogy akkor meg inkább PSPre nyomnák a cuccokat.

   • Szinte alig jön már ki valami érdemleges PS2-re.Ami kijön, az jórészt nextgenről LEFELÉ portolt. Szóval ez nem köthet le olyan nagy fejlesztöi kapacitásokat. Sztem…

    • Hozzánk nem jönnek ilyenek, de a japánoknál szerintem még javában nyomják a cuccokat PS2re.. de lehet hogy tévedek. Én is már elvonási tünetekkel szenvedek egy RPGért… erre a Last Re….t is csúszik x360 miatt.Jó lenne valami ázsiai verzió (Hongkong) amin angol nyelv is szokott lenni.

 33. God Of War 3 gyilkos lessz! Már nagyon várom! 🙂

 34. GOW3 büntetni fog, szénné aláz mindent, amikor megjelenik! PSP felhozatal is ígéretesnek tűnik.

  • pedig nem is olyan rég többen temetni kezdték a PSP-t, azóta jobbnál jobb címeket jelentettek be, ki érti ezt.

 35. A legjobban annak örülök, h az Uncharted marad a Közép-, Dél-Amerikai vonalon, nem vándorol át máshova. Szeretném látni ezt a videót.

 36. A Home-rol nem csacsogtak ez remélem azt jelenti hogy már idén táncolhatunk közösen a főtéren 🙂

 37. Ezek mind teljesen hihető hírek és remélhetőleg igaznak is bizonyulnak.

 38. Elgondolkoztam azon hogy idén karácsonyra érdemes venni Sony nagykonzolt és/vagy kézikonzolt venni.a Ps3 kezd beindulni és jövőre tényleg jönnek a nagyágyúk rá, de a PsP is elviekben szép év(ek) elé nézhet (végre) egyrészt sok olyan játék van meg rá amit kár lenne kihagyni, de a jövő is szép dolgokat tartogat. Ugye hamarosan lesz Patapon és LocoRoco2, jön a Resistance port, jön úgy tűnik a cikkben leírt két játék, szó van még mindig a GT PsP változatról is. Az új F1 játék is be van ígérve a gépre, szerintem lesz azért enkünk is TR Underworld is.Én bizakodó vagyok most a PsP jövőjét tekintve.

 39. Embert ölnék, ha az itt bemutatott videókat láthatnám érte… 😀

 40. “* Mind a PS3, mind pedig a PSP részéről érkezik jövőre valamiféle meg nem nevezett “”technikai újítás””.Remélem ez mindenféle PsP-re igaz lesz, ha igaz lesz.* Készül a LittleBigPlanet és a MotorStorm PSP verziója! A Media Molecule már négy hónapja hegeszti a handheld LBP portot. A rendezvényen már mutattak is valamit a nagyon korai kódból.Yuhéééé! ezek lennének az igazán jó hírek. Épp a napokban láttam egy frankó videót a LBP-ből a másik oldalon és nagyon tetszett (egy Ecco the Dolphin utóérzés volt kicsit benne)Ha ebből tényleg lesz valami az valami nagyon Cool volna!. Istenem add hogy így legyen!Martin ennél jobb hírt nem is olvashattam volna ma estére!”

 41. “GOW3 videót akarok :””(“

 42. nem rossz, de ez így még elég ködös…

 43. UNCSARTED2 … wááá 😀

 44. ha a fele igaz lenne már boldog lennék 🙂

 45. Én azt mondom hogy 2010 lesz a fordulópont, az lesz a legkeményebb PS-s év. A gép tutkó áron lesz + a BR filmek is elérhetöek lesznek, és szintén alacsonyabb áron. Addigra az X az utolsókat fogja rugni.:):)

  • 2007-ben mindenki azt mondta, hogy 2008 lesz a fordulópont, idén meg mindenki állítja, hogy 2009-ben majdcsak beindul. Tolódunk, tolódunk. Az X meg jól megvan, köszöni szépen, lehet hogy addigra az utolsókat fogja rúgni, de reméljük, hogy nem a PlayStation brand-be.

 46. Reméljük igazak a hírek 🙂

 47. De jo ilyen hireket olvasni, megnyugszik mindjart a kis lelkivilagom.:)

 48. Uncharted 2!!! Jeee 🙂

 49. jó lenne látni azokat a videókat 🙂

 50. Szép és jó :DCsak kár, hogy egy nyamvadt, értelmes(izzig, vérig japán 🙂 ) játék nem jön 😀 Nem ezért vettem én ezt a machinát 🙂 jó mondjuk a god of war tutkó 🙂

 51. Na kéremszépen, erről van szó! Kézzelfogható tények. Mennyivel jobbak ezek mint a sablon marketing szövegek. Drake 2-t valaki remélem lekamerázta. :)) Szerk: Az EU-s eladási adatokban azért nem lennék biztos…

 52. Tovább terjeszkedik a PSN, hmm hmm 🙂 Najó, nem álmodozok.Biztató hírek.

 53. Nem szeretném ha olcsóbb lenne, én 90 000ért vettem, és sztem simán megér ennyit!!!! Inkább a játékok árát csökkentsék!:D

 54. Nem semmii, de én 210-re tippelek, kizárt h 2011 legyen

 55. Uncharted 2,God of War 3! Ez már valami de tuti 2010 vagy 11!