Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Friss JRPG pontszámok Japánból

A japán Famitsu négy ítésze szokás szerint elsőként tesztelhette a legújabb Playstation 3-as JRPG-ket, melyekkel itt a PSC-n hír formájában már találkozhattál. Úgy tűnik, összességében még mindig a Final Fantasy XIII tetszett nekik a legjobban (39/40 pont)…[B]End of Eternity (Resonance of Fate) (multiplatform, Sega): 9 / 8 / 9 / 8 – (34/40) – március 26.Last Rebellion (PS3 exkluzív, Nippon Ichi): 7 / 6 / 6 / 5 – (24/40) – még nincs EU megjelenési dátumAr tonelico III (PS3 exkluzív, Bandai Namco): 8 / 7 / 7 / 6 – (28/40) – még nincs EU megjelenési dátum[/B]A következő JRPG, ami mostanság várható a Playstation 3 exkluzív [B]White Knight Chronicles[/B] lesz (volt már róla egy tonna képünk és videónk) – február 26-án jelenik meg Európában. A WKC 29/40 pontot (7 / 8 / 7 / 7) kapott annak idején a Famitsutól. A tesztelők kritizálták a game túl szimpla, de nem könnyen kezelhető harcrendszerét, ugyanakkor szerették a remek kombórendszert, a hatalmas csatákat valamint a játék grafikáját. Az angol nyelvű változatban állítólag “jópár dolgot javítottak” – szerencsénkre, ha igaz.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ezek közül egyértelműen az Ar Tonelico érdekelneee… ha az első kettővel játszottam volna. :’D De itt nálunk a PS2-n az Ar Tonelico nagyon fut. XD A családban mindenki favorizálja, és tényleg látványos, a sztori meg tényleg elvont. 😀

 2. Az End of Eternity nagyon tetszik,már végignyomtam a demot vagy tízszer.Grafikailag nem nagy bumm,de nagyon élvezetes a harcrendszer.Akit érdekel már vagy két hete fenn van a japán storon.

 3. Ezek közül ffxiii -ra vagyok vevő, úgyis még rengeteg j-rpg fog kijönni ps3-ra …. 🙂

 4. End of Eternety esélyes a vételre. Kiváncsi vagyok a WKCangol verziója milyen lesz.

 5. Az Ar Tonelico pontszáma nem lepett meg,elég elvont történet és visual novel stílus is jellemezte a 2-őt,gondolom a 3 is hasonló lehet.A Resonance of Fate pontszám igencsak jó,bár a Famitsu-nál vigyázni kell néha.

 6. a WKC az tenyleg ilyen felig mmorpg szeruseg?Marmint van online lootolgatas cimbikkel?Esetleg az atviheto single-be is(marmint a loot)?Valamikor az idok kezdeten meg ilyesmi tervekrol olvastam.

  • Igen. A multiban különboző küldetéseket lehet megcsinálni amikért extra lootokat kapni, ami nem beszerezhető singleben és ezek átvihetőek. De a történetet csak singleben lehet végig játszani, nincsen benne coop.

 7. “Resonance of fate naggyon állat! japán accról letöltöttem a demót…na a lényeg, h állat! :Dbár “”hardon”” idegesítő :D”

 8. Az End of Eternity-nek szerencsére sikerült hozni az ötöst. :)Vagány elképzelés az a játék.

 9. A WKC és az AT III érdekel, a másik kettő egyelőre nem fogott meg.

 10. Resonance of Fate nagyon érdekel,bárcsak adnának egy hivatalos angol megjelenési dátumot . WKC még meglátom, kell hozzá néznem jó pár videót,hogy eldöntsem érdemes-e beszereznem.

 11. EoE nekem nagyon bejön .

 12. Mondta hogy egész kellemes kis játéknak ígérkezik az EoE. Azért most kíváncsi vagyok még más lapok értékeléseire is.

 13. A WKC kipróbálása után nekem pont, hogy nem a játékmenettel volt a bajom. Amit sajnos nem tudnak javítani, az a karakterek és a sztori jellemtelensége.

  • Hol próbáltad?

   • Egy JRPG-fanatikus havernál, aki inkább játszik gamefaqs.com-os leírásból meg fordításból a japán verzióval, minthogy megvárja az európait. 🙂 Meg Antaru is megvette, hasonlókat mondott. Ő tavaly év elején vette baromi akciósan, pedig akkor még relatíve friss játéknak számított – ami jól mutatja a játék visszafogott sikerét.

 14. A White Knight Chronicles-t már várom nagyon.

 15. Tudtam én, tudtam én, hogy jó játék lesz ez a Resonance of Fate. 🙂

 16. A White Knight mindig is gyanús volt, nem nagyon tetszik, a többi pedig… A Nippon Ichi címeket alapból rühellem, az Ar tonelico III sem jön be így első ránézésre, viszont az End of Eternity hatalmas durranás lesz, erről már a demója is meggyőzött.

 17. Tudtam, hogy csak jó sülhet ki a Resonance of Fate-ből.

 18. A WKC-n kívül februárban jön EU-ban szintén, a Star Ocean 4 is.

 19. Akkor csak jó lett az End of Eternity.