The Last Remnant

Fórumok PlayStation 3 játékok The Last Remnant

 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
14 hozzászólás mutatása
 • Szerző
  Kommentek
  • #728
   PlayStation.Community
   Adminisztrátor

   The Last Remnant

  • #204565
   CountofHell
   Felhasználó

   Csak azért válaszoltam, hátha kedvet kapsz a LR-hoz.Nem rossz rpg.Ennél azért jóval többre számítok én is a FFXIII kapcsán . Addig szerintem nem is veszek PS3-ra rpg-t.Nekem egyik se jön be.

  • #204564
   CountofHell
   Felhasználó

   Daviddel behoztam egy ExMachina extra támadást, nem tudom, hogy sikerült, ennek a működését még ki kell tapasztalnom.

  • #204562
   CountofHell
   Felhasználó

   Menü : ( ESC bill. vagy P gomb lenyomása )>Equip, art ==> a főhős , Rush felszerelése és képességeiArtoknál nagyon fontos az, hogy ki/be lehet kapcsolni az artokat, mit akarsz használni a harcokban.>Union Board ==> a csapatod harci felállását lehet állítgatni. ( védekező, támadó stb. )>Party Members : csapattagok kijelölése>Inventory és Quests egyértelmű, Mr. Digg’s-t pedig nem ismerem.A harc vallós időben megy, felajánlja a legkedvezőbb támadásokat a játék ( vagy gyógyítást ) , egyszer a főhősnek kell kiadni parancsot, második lépésben a többi csapattagnak. Ezután következik az ellenség. A menüben való lépekedést harc közben sem honorálja a játék, ez idő alatt az ellenség léphet.Az Art-ok AP-t használnak. Minden harc után kapsz Exp-t és itemet.Ha a harc Deadlock-al kezdődik, akkor az támadási kezdeményezést, előnyt jelent az ellenségnek, kb. olyan mint a Preemptive Strike a Final Fantasy játékokban ( Preemptive materia FFVII -ből ismerős ? ).A random ellenfelek kóbászolnak a világtérképen ( mert ilyen is van, minimap a jobb alsó sarokban ), ha megközelíted és nem közelítesz mellőle abból biztosan harc lesz.Az itemek és gyógyítás hasonló jól bevált recept szerint megy mint az eddigi Jrpg-kben.

  • #202989
   synapse
   Tag

   én nagyon örülnék ha a közeljövőben nem csak a final fantasy jönne ki, hanem még nagyon sok jrpg :)meg pont mostanában gondolkodtam rajta, h a ps2-es FFX és FFX-2-t meg kéne vennem, mert azokat még nem játszottam végig.amúgy gyalázat, h x360-ra lassan több jrpg jön ki, mint ps3-ra… 🙁 (lost odyssey-t pl nagyon irigylem)

  • #201175

   jah az tényleg jólnézki, mondjuk márcsak az a kérdés, h lesz-e ps3-ra később vagy nem

  • #199670
   Sora
   Felhasználó

   Én csak a Vesperia demot probáltam de teljesen magával ragadott!:)

  • #185003

   Reméljük 🙂 Én is azt hallottam, hogy a Star Ocean is lehet jön PSre. De nem mondták biztosra….Sora: Sajna Tales Of Vesparia nem jön ps3 ra… tudtommal… Pedig Xen messze az a legjobb jRPG 🙂 Én is sok Tales of -ot végigvittem… az abyss a favourite…

14 hozzászólás mutatása