Tegnap vicces dolog történt.
Anno megkaptuk a “Sly Cooper Thieves in Time” játékot. Cross-buy tehát megvan PS3/PSVita-ra is.
Amíg a PS3 angol is, addig a PSVita verziónál nem azt kaptuk, hanem a cseh, lengyel, orosz meg faszomtudja mit. Nem is lenne gond, ha választható nyelv lenne az angol, de nem. Semmi emberi nyelv nincs csak 4 totál idegen. Ja, és angol szinkron sincs. A karakterek a fenti nyelveken karattyolnak.
Azt se tudtam melyik a new game, load game, csak tippelni tudok. Tutorial az elején vicces volt, … fingom nincs mi mit csinál, mert egy kukkot se értek, de megpróbálom megfejteni mire jó. Megnyitottam extra cuccokat a karaktereknek, de nem tudom mit. 😀 😀
A kamera pont ellentétesen mozog, mint megszoktam, de nem tudom átállítani mert fingom nincs hol van a menübe. 😀 😀 😀
Jó játékot! 😀 😀 😀
A megoldás végül az lett, hogy leszedtem PS3ra az angolt, így megtudtam nézni, hogy mi micsoda a Vita játék menüjébe. Viszont itt is a letöltésnél látom, hogy alatta valami dlc ként ott várakozik egy külön pakk cseh,lengyel,orosz nyelv megjelöléssel. Kilőttem, hogy ne szedje le. Szopatna itt is kis köcsög. Mentést áttoltam PS3ra ott toltam tovább. Itt már nagyon megszoktam mi micsoda. Most már minden fontos dolgot Vitan is vakon megtalálom. Egyedüli gond Vita-n, hogy még mindig fingja nincs a karakterek miről karattyolnak. 😀 😀 😀 😀 😀