- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Kezdőoldal › Fórumok › Szervíz › PlayStation 3 Szerviz
- This topic has 1,647 hozzászólás, 168 résztvevő, and was last updated 1 year, 3 months telt el by
Goofy81.
-
SzerzőKommentek
-
-
2019.12.30.-19:38 #790
PlayStation 3 Szerviz
-
2019.12.30.-19:38 #1005991
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni. Új vagyok még itt, nem tudom jó helyre írtam-e. A Beyond two souls című játékkal játszom. Elakadtam a CIA gyakorló pályán, mert a kontroller mozgatását nem érzékeli a konzol. Így csak lógok a mászó bigyón. Sajnos már előtte a táncos résznél sem lehetett használni így a joyt. Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
2019.03.01.-10:21 #983554
Ez lett a megoldas. Koszi szepen.
-
2019.03.01.-04:17 #983537
Az alján van egy nagyon pici lyuk, ha ezt benyomod valami nagyon vékony dologgal (pl fogpiszkáló), akkor azzal tudod resetelni. Utána próbáld kábellel párosítani.
-
2019.03.01.-01:56 #983536
Egy kis segitseget szeretnek kerni.Van ket PS3 kontrollerem. Az egyik mar nem az igazi, L3 nem mukodik, R2 kicsit beragad a teljesen benyomott allapotba ( ugy kell vissza kiemelni onnan). Viszont backup-nak jobb, mint a semmi. Mint peldaul most is, hogy a masik hasznalhatatlan lett…Az tortent, hogy eppen filmet neztem ( TV-re kotott Mac Mini) es mivel tudtam, hogy a film utan jatszani fogok, de a kontiban mar nem lesz eleg delej, ezert fel akartam tolteni. Miven a szamitogep mar igy is mukodott, a ps3-at meg nem akartam csak egy aksitoltes miatt bekapcsolni, ezert a Mac USB portjara raktam, hagy toltodjon onnan (ez hiba volt?). Minden szepen, rendben ment, a konti feltoltodott, be akartam volna kapcsolni a ps-t. PS gomb megnyom…semmi. A kontroller lampai elkezdtek villogni, mint ami keres osszeparosodhato rendszert, de semmit nem csinal a ps-el. Tehat a ps-t bekapcsoltam, osszekotottem a toltokabellel az iranyitot, majd megprobaltam igy parositani a ket eszkozt. Megint semmi. Egyaltalan nem sikerult osszehoznom oket. A kontrollert nem sikerult lekapcsolnom, mert azt ugye csak menubol lehet, ugyhogy hagyam, hogy lemeruljon. Egy- masfel nap mulva le is merult, addig keresett. Kabel elo, a ket eszkoz osszedug, ujraprobalkozas… megint semmi. Egyszeruen azota sem lehet semmit csinalni, ugyanaz megy vegbe meg mindig, nem talaljak egymast.Valakinek van otlete, hogy hol szurodott el a dolog es, hogy hogyan lehetne feloldani ezt a hibat?
-
2018.09.14.-13:48 #965364
Igazad van.Szépen megcsináltam magamnak azóta semmi baja,szépen duruzsol 🙂
-
2018.08.29.-16:09 #963495
Ha haverod csinálta, dicserd meg mert rosszul pasztazta le. Ha meg boltba csináltattad, vidd vissza
-
2018.08.23.-15:41 #963031
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne hogy ps3 slim ujra lett pasztázva.semmi baja nem volt eddig,csak javasolták ennyi idő után megéri.Elvileg márkás pasztát tettek rá,de amióta ez megtörtén kb 2 perc után úgy pörög a venti hogy majdnem felszáll a gép.Birja akár órákig is csak nagyon hangos.Valami érzékelőt baszhattak el benne vagy ez mitöl van?Előre is köszönom a választ.
-
-
SzerzőKommentek