- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Kezdőoldal › Fórumok › PlayStation Network játékok › Path of Exile
- This topic has 207 hozzászólás, 2 résztvevő, and was last updated 3 months, 1 hét telt el by
CountofHell.
-
SzerzőKommentek
-
-
2020.01.23.-21:09 #1007902
Kevés rá az idő, de standarden lehet folytatni ami még mindig jó bár a Liga szempontjából már nem a legjobb.Ezzel úgy jó taktikázni, hogy Ligában összeszedsz mindent amit csak tudsz mert az árak nagyon jók és viheted standardbe ha még ott be akarod fejezni az Atlas-t.Most pl. egy Hyrri’s Ire páncél 3-4ex Ligában, standardben pedig ennek a 10x-ese szóval ha akarom a legjobb páncélt az Ice Shot Deadeye Buildemnek akkor jobban járok ha a mostani Ligás karakteremmel megveszem és átviszem neki.Van neki ugyan 1-1 6-link-es armor, az egyik a Queen of the Forest a másik pedig a Belly of the Beast de nem ezek a legjobb páncélok az Ice Shot Deadeye-nak.
PSN - CountofHell_HUN
-
2020.01.23.-19:33 #1007893
Arra már én is gondoltam, hogy a marketplace-el lehet a gond, azaz egyes elemeivel. Ami a labirintust illeti igen csak 1x kell megcsinálni, csak jó lenne ha meg tudnám. Ehhez nem ártana ha az az egy nyomorult feltűnne valamelyik mappon. :DIgen már lassan nyakunkon az új liga, de basszus még ezzel sem végeztem. Kevés ez a 3 hónap egy ligára. 😀
" örökké nem eshet... "
-
2020.01.23.-19:20 #1007890
Max. Awakening és Max. bonus mellett már Tier 14-es mapnál kisebbet nem droppol az Atlas de az 2x 154/154. Ezt lehet el lehetne játszani a low Tier mapokra is a Watchstone-ok segítségével.Lehet ők már inaktívak. Pár héttel ezelőtt teljesen törölték a Standard-et és ami fenn van az mind friss.A League Marketplace-t szerintem nem frissítik, március végén, április elején már érkezik az új Liga hacsak nem lesz valami más változás.Nekem is kell 3 Trial, ez is teljesen random, viszont csak egyetlen egyszer kell mind a 6-ot megcsinálni azután én csak a Burning Rage-t szoktam megcsinálni 1-1db. free Offering to the Goddess-ért. :-)Mert nekem az elég könnyű.
PSN - CountofHell_HUN
-
2020.01.23.-18:51 #1007883
Jómagam standardban nem szoktam tolni, csak is league-ben. Viszont köszönöm az infókat amik a mappokat illeti. Ezt így konkrétan nem tudtam, mármint ami a +1 +2 “szabályt” illeti. Viszont az nekem is feltűnt, hogy T6-os mappon esett T1-es is. Eddig ez nem így volt. Ami meg a Zana-t illeti nem tudtam, hogy ilyet is tud. 😀 Na akkor majd ma jól kipróbálom mivel van annyi felesleges low tier mappom mint a fene.Viszont ami érdekes, tegnap venni akartam mappokat több félét) és vagy 20 emberre írtam rá, és egy sem válaszolt vissza. Ilyen azért eddig nem igazán volt. Ha valamit akartam venni, akkor az pikk-pakk meg is volt. Szóval nem igazán értettem.Amúgy most jelenleg 62/154-nél tartok a mappok tekintetében. Viszont amit hajtok már egy ideje az az Eternal Labyrinth-ból már csak egy kell, de az istennek nem jelenik meg egyik mappon sem. A másik ötöt az rendszeresen rotálja, de az az egy ami kellene az persze, hogy nem jön.
" örökké nem eshet... "
-
2020.01.22.-20:09 #1007820
PS4-en a 100%-os 35 Chaos League-ben és 60 Chaos-1Exalted Standardben. :-DMeg sem éri. Abszolút nem éri meg. Én csak néhány darabot vettem inkább farmoltam.A map droppot növelheted ha csinálgatod a Bonus-t is. Nálam most ez standardben 152/154-en áll, League-ben 55/154.Az új map drop rendszer aranyszabálya :pl. egy T5-ös map esetén :Fehér Mobok (+0) – T1-T5Magic és Rare Mobok (+1) – T1-T6Bossok és Unique-ok (+2) – T1-T7Az Awakening Bonus-ok pedig még tovább növelik a magasabb szintű mapok droppolásának esélyét egészen +3 -ig. És most már nem csak a vékony vonallal összekötött mapok droppolhatnak hanem bármelyik régióból.A watchstone-okkal elvileg lehet úgy játszani, hogy milyen Tier map droppolódjon de oda még nem jutottam el, hogy ezt alaposan megnézzem.És ha van 3 db. egyforma mapod pl. 3 db. Level 4-es Wharf map akkor ebből a 3db.-ból neked Zana csinál egy Level 5-ös mapot.
PSN - CountofHell_HUN
-
2020.01.22.-17:23 #1007810
Köszönöm az infókat a Sacrabokat illetően. Ahogy elnézem nem is drága max 1c a 100%-os. Viszont ahogy elnézem azért egy Headhunter-nek megkéri rendesen az árát! 😀 Viszont ha csak egy dolgot lehet venni nála, akkor ez akkora lutri mint az állat. De azért majd kipróbálom. Ami a Chroma-t illeti egyelőre feladtam. Már annyit beleöltem, hogy most egyelőre hanyagolom. Viszont ez a Syndicate vonal jó megoldás lenne, de elég ritkán találkozom velük a mappokon. Most egyelőre ott tartok, hogy T6-os mappokat pucolok ki, de egyelőre elfogytak a mappok, és venni most nem akartam. Viszont rengeteg felesleges mappom van, amit újra meg újra futok, hátha kidob olyat ami még nincs meg, de sajnos nagyon nem esnek olyanok amik kellenének.
" örökké nem eshet... "
-
2020.01.21.-18:23 #1007747
A Metamorph league-ben Cadiro-t a kampány mapon is elő tudtam hívni már 2 alkalommal is.Amikor egy kampány pályát kitakarítasz ha van akkor Boss-al együtt és lehívod Tane-el a Metamorph extra Boss-t akkor előtte néha szokott lenni a választható lehetőségek között olyan, hogy Perandus Coin.Ilyenkor amikor lemegy a Metamorph Boss droppolni fog valamennyi Perandus Coin-t. Nekem már összejött csak ezzel 1600 Coin.Néha Cadiro is megjelenhet a Coin-ok mellett.
PSN - CountofHell_HUN
-
2020.01.21.-16:22 #1007733
Perandus Scarabbal tudod előhívni, a rusted 33%-os, a Polished 66%-os és a Gilded 100%-os eséllyel hívja elő a mapon Cadiro-t plusz 2/3/4 Perandus Chest-et is spawnol a mapon ami Perandus Coin-t dob.Elsőre csalódni fogsz mert a Headhunteren át az Orb of Alchemy-ig minden van nála.Itt a teljes kínálata Cadiro-nak :http://www.vhpg.com/perandus-coin/Ebből a fenti készletből csak egyetlen egyet ajánl fel alkalmanként és eldöntheted, hogy neked kell-e vagy sem.Ami a chroma-kat és a chest armort illeti lehetséges, hogy a Bench lenne a járhatóbb út, olvastam már olyan unique chestekről amikre bizonyos szineket nehéz ráerőltetni. De kitartás és rengeteg chroma kell az fix. A 6-link maga a rémálom, sokkal rosszabb mint a chromával szinezés.Megoldás lehet még neked a 3x white socket is. Vorichii, 3x rank, Leader, és Red mapon is syndicate-ezel néhányszor.Erre akár egy teljes nap is rámehet de ha sikerül és raideled a syndicate hideout-ot akkor lesz ott 6 db. lehetőséged, hogy a 6-ból 3 db. rando gem slot-ot átszinezz fehérre, ez azért jó mert a fehérbe bármilyen színt betehetsz. De semmiképp sem Vaal-ozz az nagyon rizikós és könnyen hazavágja a szép armor-od.
PSN - CountofHell_HUN
-
-
SzerzőKommentek