- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Kezdőoldal › Fórumok › PlayStation Network játékok › Path of Exile
- This topic has 207 hozzászólás, 2 résztvevő, and was last updated 3 months, 1 hét telt el by
CountofHell.
-
SzerzőKommentek
-
-
2020.10.16.-19:53 #1100901
Közel 2 év után csoda történt és a Path of Exile PS4 verzója most már sokkal jobban játszható mint azelőtt volt a premier óta. Valószínűleg a rengeteg negatív visszajelzés végül megtette a hatását és most a GGG fejlesztői komolyabban beleásták magukat a hibák megkeresésére és elhárítására.
Ma szinte egész nap játszottam vele és eddig egyetlen egy hibakódos fagyást sem más hibát nem tapasztaltam, szóval ha még esetleg most sem lenne tökéletes a játék azt viszont biztosan ki merem jelenteni, hogy a legfrisebb patch-el nagyon szépen és folyamatosan fut a játék.
Ugyanis főleg a mostani Heist de az előző ligákban szinte 1-2 óránként ugyanazzal a hibakóddal “kékhalált” produkált a játék, ritkán még a PS4 konzolom is teljesen lefagyasztotta és csak a manuális erőltetett újraindítás kellett, hogy a konzolom újra összekapja magát.
Az egész GGG fórumon minden PS4 játékos pontosan ugyanezeket a hibákat jelezték a fejlesztők felé, hogy már éppen ideje lenne valamit tenni a helyzet javulása érdekében.
Jelenleg a Heist liga megy amelyben egy tolvajokból álló banda invitál kincsrabló küldetésekre, vagyis inkább arra a térképre amit a játékos talál, amit a játék droppol. Ezen felül számos új képesség és unique tárgy is helyet kapott a játékban valamint szinte minden unique tárgynak és képességnek lootolható szerensés esetben egy alternatív verziója ami még akár sokkal hasznosabb, erősebb is lehet mint az eredeti.
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2972919
PSN - CountofHell_HUN
-
A hozzászólás módosításra került: 3 months, 1 hét telt el-
CountofHell.
-
A hozzászólás módosításra került: 3 months, 1 hét telt el-
-
2020.03.18.-20:43 #1061634
Ma 10-től kezdődik a Delirium.
Patch notesPSN - CountofHell_HUN
-
2020.02.27.-07:45 #1775
Path of Exile
-
2020.02.02.-14:44 #1008559
Igen, sajnos elmondható, hogy ez PS4 port nem lett a legütősebb. De igen, én is nagyon kíváncsi leszek a második részére arról már nem is beszélve, hogy vajon milyen lesz PS5 konzolon? Nagyon remélem, hogy a mostani gyermekbetegségeket le fogják tudni, és a PC-vel közel megegyező lesz a port.
" örökké nem eshet... "
-
2020.02.01.-00:00 #1008492
Új patch, három nappal ezelőtt :https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2760420/page/1
PSN - CountofHell_HUN
-
2020.01.30.-23:16 #1008417
A technikai gondok eredetét sajnos nem tudni viszont az még előfordulhat, hogy olyan eredetű amit nem lehet patchelni bár ezt egyáltalán nem hangoztatták ki a fejlesztők. “Házilag” egy kicsit lehet javítani a teljesítményen pl. PS4Pro-ra váltás, gyorsabb merevlemez, teljes újratelepítés.Remélem a PoE2 újgenerációs konzolon jobban fog futni mert maga a játék nagyon ígéretes.
PSN - CountofHell_HUN
-
2020.01.30.-20:39 #1008408
Nem olyan sok a stash tab. 🙂 Viszont ugyebár minden egyes karakternek megvan az összes, és külön külön számolja. Mivel van vagy 20 karakterem idáig, szóval van bőven. :DIgen ez a játék PC-re lett kitalálva, és értelem szerűen ott van a mag. Ja és nem árt ha az ember benne van valamilyen guild-ban, mert ugyebár úgy sokkal mókásabb és tudjuk egymást segíteni. Sajnos ez az ami nagyon hiányzik a konzolos portból. Ja meg a normális optimalizálás. Komolyan nem értem, hogy (ha mást nem) miért nem lehet megoldani a V-sync-et valahogy?! Egyszerűen botrányos a kép töredezettség. Arról már nem is beszélve, hogy ha sok mob meg effect halmozódik fel a képernyőn akkor egyszerűen játszhatatlan. Mindezt ez olyan konzolon ahol a Assassin, God of War és társai gyönyörűen elmennek. Ez a “szaros” PoE meg szaggat, akadozik stb.. Szól az optimalizáción lenne mit csiszolni bőven..
" örökké nem eshet... "
-
2020.01.30.-18:59 #1008401
100 fül azért az elég sok mennyi stash tabot vettél ? :-DNem hülyeség, lehetne hosszabb egy liga viszont az idő bőven elég csak hát nem mindenki ér rá minden nap aktívan játszani és PS4 konzolon sok a technikai bug, főleg emiatt nagyban megnehezíti pl. a challenge-ek kimaxolását ligában.Néhány játékos összebeszél és inkább együtt mennek neki az egésznek, de én a szóló játékot szeretem persze azért a co-op-t sem vetem meg csak ilyenkor több a loot viszont a képfrissítési probléma is több.
PSN - CountofHell_HUN
-
-
SzerzőKommentek