Képregény és animáció – a nyugati vonal

Fórumok Dühöngő Képregény és animáció – a nyugati vonal

 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
1,257 hozzászólás mutatása
 • Szerző
  Kommentek
  • #1066908
   Greg
   Felhasználó

   Miért van az hogy a fanok jobb szuperhős filmeket csinálnak (csinálnának) mint amik hivatalosan kijönnek. Jah meg van talán szívvel és őszinte rajongással állnak neki. (5:20-tól beszarás).

  • #1064700
   VictorVance
   Felhasználó

   Érdekes dokumentumfilm Bill Fingerről, aki Batman IGAZI megalkotója volt:

   Ugye a legenda úgy szól, hogy Bob Kane szürkeállományából pattant ki a Sötét Lovag karaktere, és nagyon-nagyon sokáig tényleg őt tekintették a fő-alkotónak, ahogy a képregények, filmek, rajzfilmek stáblistáján is szinte mindig csak az ő neve szerepelt, de az igazság egy kicsit bonyolultabb volt ennél…

  • #1062793
   VictorVance
   Felhasználó

   Egyre aggasztóbb a magyar képregénypiac helyzete:

   Kingpin kiadó
   2 órája ·
   Mi nem szoktuk erőltetni a “vásárolj csak tőlünk” dolgot, azért vagyunk ott a legtöbb újságosnál, meg egyéb helyeken is.
   Ám most az a helyzet állt elő, hogy részben a 3 órás bolt bezárások miatt, részben azért, mert a Tesco/Spar újságos terjesztés megállt (lévén, hogy mindenki csak élelmiszert vásárol), a Lapker lecsökkentette a terjesztésre átvett újságok példányszámát, mert egyszerűen nem fogy el. De elég erősen lecsökkentette. Néhány sorozatunknál elképzelhető, hogy még megáll a dolog nullszaldónál, de néhánynál meg biztosan nem. Elértünk mi is oda, hogy el kell gondolkodnunk rajta, hogy szüneteltessük-e a sorozatainkat a járvány idejére.
   Ironikus mód, a legkisebb példányszámú képregényünkre nem lesz hatással (PPP), mert az ugye sosem volt kereskedelmi forgalomban, de például az összes DC képregény (Batman, Y, Prédikátor) és néhány Marvel is lazán bedőlhet emiatt.
   Most, kivételesen arra kérünk titeket, hogy amennyiben van rá mód, vásároljatok tőlünk közvetlenül, hogy ne kelljen meglépnünk ezt a kellemetlen lépést, és el tudjunk látni titeket rendszeresen új olvasnivalókkal. A webshopunk zavartalanul működik, és köszönetképpen mostantól, a járvány ideje alatt megjelenő képregényeink mindig borítóár alatt kerülnek be a webshopba, nem eredeti áron.
   Köszönjük, és reméljük a legjobbakat.
   Tomi

  • #1062093
   VictorVance
   Felhasználó

   Fumax, Kingpin, Hachette fordításai általában mindig jók, az Eaglemossal szoktak gondok lenni.

  • #1062087
   LaXiKa
   Felhasználó

   Én pontosan emiatt olvasok mindent original angol nyelven. kikészít a sok rettentes magyar fordítás. befejeztem a komplett iron man saga-t egészen a legelső tales of suspense számtól kezdve. most ugyanezt fogom tenni a pókemberrel 😀

  • #1062082
   VictorVance
   Felhasználó

   A Batman: Black Mirror kötet magyar címe:

   Batman: Tükörmély

   Nem értem, mi a faszért kell ennyire túlbonyolítani azt, ami tök szimpla, egyszerű és ütős. Már a Dark Victory fordításán (Torz diadal) is téptem a hajam, de ez eddig a csúcs.

  • #723
   PlayStation.Community
   Adminisztrátor

   Képregény és animáció – a nyugati vonal

  • #1008594
   Onimushaman
   Felhasználó

   Amcsiban 100 körül volt a Mókuslány asszem.

1,257 hozzászólás mutatása