Kezdőoldal › Fórumok › PlayStation 5 játékok › Godfall
- This topic has 4 hozzászólás, 2 résztvevő, and was last updated 2 years, 2 months telt el by
Szativolution.
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
-
SzerzőKommentek
-
-
2020.11.22.-19:38 #1104262
Rejtett gyöngyszem. Alig bírom letenni.
-
2020.11.22.-20:06 #1104266
Nocsak! Rengeteget vacilláltam ez és a Demon’s Souls között nyitócímnek, de a tesztekben olvasott negatívumok, mint a rövid idő alatt beálló önismétlés és monotonitás elbizonytalanított. De valami frankó kis akcióban majd mindenképpen rárepülök.
-
2020.11.22.-21:43 #1104290
Bullshit. Ez egy remek hack n slash. Nem kalandjáték és nem Soulslike, de azon felül mindent tud, amit kell, ebben a kategóriában. Ráadásul közel tökéletes a kezelése és teljesen egyértelmű a rendszere, igazi fun slasher.
-
2020.12.02.-10:18 #1105394
Gondoltam inkább ide írom a beszámolót, úgysem lesz rövid… 😀
Szóval tegnap este egyelőre még nem sikerült nagyon belemélyednem, illetve volt egy érdekes hullámvölgye a próbának, de most ott tartok, hogy nagyon adja.
Elsőre a látvány valóban letaglózó, bár a tutorial pálya aranytúltengése meg tudja feküdni a gyomrot. Az első világ, Earth viszont már sokkal stílusosabb, nagyon kíváncsi vagyok a többi régióra.Az előzetes infókkal abszolút egyet tudok érteni és ezáltal ami tényleg képes elvinni a hátán a cuccot: a harc. Nagyon érezni, nagyon jó váltogatni a fegyókat, sőt, mivel sosem érzed azt, hogy valami konkrétan rosszabb, mint a másik, így benne van a tesztelgetés élménye. Persze, gondolom ez csak az elején van így, később úgyis lesz egy kedvenc fegyver kombó. Tetszik a több féle ellenfél és hogy van, akit pajzzsal, van akit csak parry-vel lehet lenyomni.
A loot sokkal masszívabb, mint gondoltam, már most annyi bizbaszt gyűjtögettem, hogy nem győztem betörni a gagyibbakat.
Nagyon ráfeküdtem a Soulshatter buildre, mivel valahogy ez állt a elegjobban kézre. Direkt figyelem az ellen életcsíkját, mikor jöhet a kipukkantós pofon. És ez csak egy stílus, akinek pl a parry vagy breach vonal fekszik inkább, az képes teljesen máshogy játszani. Persze, lehet simán csapkodni is az ellent, de akkor pont a lényeg veszik el.
Olvastam, hogy az előrehaladás gátolva van direkt grindolás miatt, de az első ilyennél két küldetés be is adja a kellő nyersanyagot hozzá és mivel az ember úgyis próbál minden küldetést abszolválni (gondolom én), nem hinném, hogy ez akkora probléma lesz a későbbiekben.
Aztán kis idő múlva jött a hullám lejtős része, kezdtem átlátni, hogy ez kb ennyi. Mászkálás az arénák között, főleg a környezet felmérésére épülő feladványok és persze a harc. Ennyire lehet számítani, tehét ha láttad az első pár órát, láttad kb az “egészet”.
Ekkor egy kicsit azért csökkent a nagy lelkesedés, viszont ahogy ezt észrevétlenül elengedtem és csak a nettó játékmenetre fókuszáltam, úgy merültem el benne és most is alig várom, hogy visszaüljek elé.
Ez lesz az a cucc, amit ha nem is fogsz egész hétvégén nyomni, esténként meló után jól esz vele csapatni egy keveset, annyira fun.
-
-
-
2020.03.17.-21:06 #1059252
-
-
SzerzőKommentek