Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Control

• Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
19 hozzászólás mutatása
  • Szerző
    Kommentek
      Sakamoto
      Felhasználó
      • Kommentek: 3103
      • LvL.31

Nagyon jó áron van a mostani akcióban a digitális bundle a 2 DLC-vel, rögtön le is szedtem. Az első 10 percbe belenéztem, beállításokkal babráltam. Érdemben alig láttam belőle valamit, de negatívum már van. Tárgyakon átsétálunk, lassú textúrák, és a kamera közelsége nekem elég zavaró. Remélem, hamar megszokom, aztán jöhet az agymenés.

mentoloshypo
        Felhasználó
        • Kommentek: 3973
        • LvL.31

Technikai értelemben szerintem nem nagy eresztés. De nem ez a legnagyobb baja hanem hogy kurva nehéz tájékozódni benne. Legalábbis én sokszor eltévedtem.

Burzum
          Felhasználó
          • Kommentek: 414
          • LvL.5

Ahhoz képest, hogy szinte minden rombolható, törhető benne, rohadt jól nézett ki már PS4 Pro-n is szerintem. Series X-en meg raytracing-gel, stabil 30 FPS-sel kegyetlen jól pörög.

Manapság a játékok olyan gyenguszok fizika, törés téren, hogy igazi felüdülés nem egy statikus játékkal játszani. Pl. múltkorában a Doom 3-ban döbbentem le, hogy a mosdóban van rendes tükörképem és a közeledő zombik és démonok is tök szuperül le voltak animálva benne! A mai játékokban meg egy golyónyom se marad a falon szinte, nemhogy tükörkép…

HolfyTeebee
          Felhasználó
          • Kommentek: 1462
          • LvL.15

Ps4 slimen viszont botrány volt. Nem is fejeztem be, azt hiszem a 8. fejezetnél töröltem.

Viszont lehet rá kéne néznem, ps5-ön mit tud…

• A hozzászólás módosításra került: 1 year, 2 months telt el-HolfyTeebee.
          Sakamoto
          Felhasználó
          • Kommentek: 3103
          • LvL.31

Az elején még nem volt képességem nagyon rombolni, de ha összességben ez tényleg jó. Cserébe a frusztráló technikai hibák maradnak, a menübe be- és kilépésnél úgy szaggat, hogy ilyet még nem láttam. Igaz, nem is Pro-n játszok. A térkép se sokat ér, azt aláírom, bár kiindulva a helyszín adottságaiból, a térkép létjogosultsága is megkérdőjelezhető. 😀 Az irányítást kicsit finomhangoltam, legalább az már kevésbé zavaró. A hangulata eddig a legmagasabb, a többi szegmens ‘jó’, de erős kompromisszumokkal.

PlayStation.Community
      Adminisztrátor
      • Kommentek: 584
      • LvL.6

Control

tiNk
      Felhasználó
      • Kommentek: 1964
      • LvL.20

Belenéztem az Expeditionsbe, de eléggé elszabták a nehézséget. Már az elsőt sem bírtam megcsinálni. Nem elég, hogy nagyobbat sebez a Hiss, még időre is megy. Meg volt valami performansz update is, de ugyanúgy szaggat. Meg mintha lassabban töltene (SSD-n bzmg!).Továbbra is szerelem ez a játék, de nem tudom kinek készült ez a mód (ami amúgy ötletes). Fullos Jesse-m nem bír el velük és ha megcsinálnám, olyan weapon és personal modot adna (asszem 3-as), ami jelenleg rosszabb, mint amiket használok.A Tier 3 ad majd egy ruhát amúgy.

ColdHand
      Felhasználó
      • Kommentek: 3797
      • LvL.31

Pont most tettem ki hírbe. :)Grat a platinához!

tiNk
      Felhasználó
      • LvL.20

Meglett a platina btw. Még maradt is plusz ability pontom. Én vagyok az FBC igazgatója. Easy volt.

tiNk
      Felhasználó
      • LvL.20

Free update: Expeditionshttps://www.youtube.com/watch?v=ZgUip8sv1aU

ColdHand
      Felhasználó
      • Kommentek: 3797
      • LvL.31

A lényeg, hogy ha teljesen bejárod az épületet és mindent megcsinálsz, akkor meg lesznek a hiányzó képességpontok. Legalábbis nálam ez nem volt probléma. Igaz, néha ráúsztam a riasztásokra, meg a többi mellékes bizbaszra.

tiNk
      Felhasználó
      • LvL.20

Elvileg igen. Ahogy nézem, már csak a rejtett helyek vannak hátra.

19 hozzászólás mutatása