Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Fortnite – lett volna Kill Bill, Lady Gaga és sok más együttműködés

Rengeteg ötletet kaszáltak el, vagy terveznek még a jövőben.

Az ingyenes Fortnite már eddig is számos együttműködéssel hozott össze különféle karaktereket, a legújabb szivárgások alapján viszont sokkal több alkotásból merítettek ötleteket – ezek egy részét elkaszálták, egy része pedig a jövőben valósulhat meg.

Az Apple és az Epic tárgyalásából kiderült, hogy a Marvellel való kollaboráció hozta a legtöbb pénzt, amit a Star Wars-együttműködés követett. Travis Scott rapper és Marshmello DJ koncertjei a negyedik és ötödik helyen találhatóak, míg a DC és John Wick jönnek utánuk. Az új dokumentumok szerint Lebron James kosarassal, The Rock színésszel, Ariana Grande és Lady Gaga énekesnőkkel, a Naruto animével, a Metroid Prime játékokból Samusszal, a Kill Bill filmekből a Menyasszonnyal, a Die Hard szériából John McClane-nel, a Menekülés New Yorkból Snake Plisskinjével (aki a Metal Gear főhősét, Snake-et is ihlette), Az éhezők viadala Katniss Everdeenjével és sok mással is terveztek együttműködéseket. A tervek szerint a Lebron James külső egy NBA-s kollaborációval került volna ki tavaly decemberben, és a tervek szerint a közeljövőben jöhet; Ariana Grande októberben, míg Lady Gaga szintén decemberben került volna ki; míg Dwayne “The Rock” Johnsont 2021 első negyedévére tervezték: a pletykák szerint The Rock az évad végére van tervezve, és állítólag ő szinkronizálja a játékban The Foundation karaktert is. A dokumentumok egyébként egy kosaras minijátékot is feltüntetnek, amely négy különböző módot tartalmazna.

A Fortnite egyébként teljesen ingyen tölthető le PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. A mókához többen is csatlakoztak már más világokból – a sztori szerint Agent Jones hozta őket össze: ilyen Aloy a Horizon Zero DawnbólKratos a God of WarbólMaster Chief a Haloból, Daryl Dixon és Michonne a The Walking Deadből, Predator az azonos című alkotásokból, Sarah Connor és a T-800-as a Terminatorból, Snake Eyes a G.I. Joe-ból, a The Mandalorian főhőse, The Flash képregényfigura, TRON a régi klasszikusból (és új folytatásából), illetve Chun-Li és Ryu a Street Fighterből.

Hozzászólás