Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Fortnite – csatlakozik Aloy is

A Horizon Zero Dawn hőse is ringbe száll.

Szombaton Aloy is elérhető lesz a Fortnite-ban, aki a Horizon Zero Dawn és a készülő Horizon Forbidden West főhőse.

A karakter a “Gaming Legends” széria része, és lesz egy új bajnokság és egy limitált idejű mód is extra cuccok mellett.

A figura ismert felszerelésével látogat el az ingyenes kalandba, amelyeket be lehet zsebelni a belső boltból a holmikat. A Blaze ugyan nem egy elérhető erőforrás a szigeten, “hátdíszként” azért lehet viselni a Blaze Canister Back Bling formájában; a közlekedést a Glinthawk Glider teszi majd stílusosabbá; az Aloy lándzsája alapján mintázott csákány pedig a csapkodást. A “Heart-rizon” emote-tal a Focus effektussal fejezhetik ki magukat a játékosok, a fegyvereket és járműveket pedig a Shield-Weaver Wrappel lehet díszíteni.

Minden elem elérhető külön is, de ha csomagban zsebelik be a játékosok, akkor egy egyedi töltőképernyőt kapnak bónuszként. Emellett aki PS5-ön nyomja Aloy szerepében a Fortnite-ot, az feloldja az “Ice Hunter Aloy” stílust, amely a Horizon Zero Dawn “Banuk Ice Hunter” szerkója alapján készült.

A “Primal” szezonban most előtérbe kerültek az jak, ami Aloy egyik fő eszköze is. A kizárólag PS5-ön és PS4-en elérhető Aloy kupában pedig az íjászati készségeiket csillogtathatják meg a résztvevők. Ez a “Duos” bajnokás holnap indul, a régiónkénti legjobb csapatok pedig már azelőtt feloldhatják a Horizon Zero Dawn csomagot, hogy bekerülne a benti üzletbe. A bajnokságban az a csapat nyer, aki a legtovább bírja, de bónusz pontok járnak az íjjal zajló kiiktatásokért. 10 meccs lesz a régiók háromórás időszakaiban, a menetrendet pedig a játékon belül találja mindenki.

Amikor ez a szezon elindult, akkor Lara Croft, a Tomb Raider járékok főhőse volt az egyik veterán, aki ringbe szállt. Április 16-ától Aloy és Lara egy új limitált módban indulnak együtt: ez a “Team Up! Aloy & Lara”. A játékosok automatikusan Aloy vagy Lara külsejével vágnak neki ennek a “Duos” módnak, csapattagjaik pedig a másik figurát irányítják. A mérőzés során Aloy íjjal, Lara pedig két pisztolyával vonul, és ügyelni kell a vadon lényeire, valamint fejleszteni lehet a fegyvereket is. Az esemény április 18-áig tart.

Az ingyenes alkotáshoz többen is csatlakoztak más világokból – a sztori szerint Agent Jones hozta őket össze: ilyen Kratos a God of WarbólMaster Chief a Haloból, Daryl Dixon és Michonne a The Walking Deadből, Predator az azonos című alkotásokból, Sarah Connor és a T-800-as a Terminatorból, Snake Eyes a G.I. Joe-ból, a The Mandalorian főhőse, The Flash képregényfigura, TRON a régi klasszikusból (és új folytatásából), illetve Chun-Li és Ryu a Street Fighterből.

Fortnite teljesen ingyen szedhető le PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, a hatodik szezon pedig március 16-án indul.

Hozzászólás