Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Formula 1 film

A Forma1 a kedvenc sportom. Ezt gondolom sejthető volt. Minden érdekel ami ezzel kapcsolatos. Nem csak a versenyeket imádom, de szeretek a kulisszák mögé is nézni. Szeretem a bulvár részét is. Lehet ez egyesek számára betegesnek tűnik…Valamikor gyerek koromban volt egy filmsorozat ami a Forma1-ről szólt. A címe (vajon mi) Formule 1 volt. Ez egy francia-kanadai-magyar filmsorozat volt és 1990-ben készült. A történet melyről szólt természetesen kitalált sztori. Joseph Sainclair csapatvezetőről és csapatáról, a Sainclair istállóról, valamint két pilótájáról, Daniel Hardy-ról és Serge-ről. (nem emlékszem a másik nevére) És ami meglepő volt, szerepelt a filmben egy egy epizódban több akkori pilóta is. Pl.: Prost és Senna. Tulajdonképpen ez volt az eddigi egyetlen “hivatalos” Forma1-es film amit láttam. Volt egy film 1966-ban Grand Prix címmel, melyben feltűnt Phil Hill és Graham Hill. [8408] Aztán a Bobby Deerfield 1977-ben, Sydney Pollack rendezésében, a főszereplő Al Pacino volt, a versenyen játszódó jelenetekhez pedig Brabham autót használtak. Ez azonban nem tetszett Ecclestone-nak.[8409] Aztán a 90-es években Sylvester Stallone és Andy Vajna akartak egy filmet csinálni, de nem tudtak megegyezni Bernie-vel a jogokban, ezért Stallone átpártolt Amerikába és megcsinálta a Felpörgetve c. filmet az CART-ról.[8410] A napokban Ecclestone újra tárgyalni kezdett egy Hollywoodi stúdióval egy dokumentumfilmről, mely a kezdetektől mutatná be a Forma1-et napjainkig és amelyet a mozikban vetítenének.Remélem összejön. Látnom kell!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. sztem nem lenne nyerő ki vezetne silvester?

 2. A Formule sorozatot néztem, az elég gyenge volt. Az 1966-os Grand Prix viszont a maga idejében nagyon profi volt. a Felpörgetve iszonyatosan nagy fos volt, igaz az nem F1-es volt. Szerintem nincs esély arra, hogy egy legalább olyan profi film szülessen, mint a Grand Prix, csak mai színvonalon.

 3. Ez engem is érdekelne.:)

 4. Ez jól hangzik! Én is megnézéném!

 5. érdekes, talán megnézném …

 6. Nagy ge*i ez a Ecclestone.

 7. Siker USA-ban : kizárt dolog!!

  • Annyira nem kizárt , hiszen a Felpörgetve siker volt EUban , mért ne lehetne fordítva is.Szerintem népszerűsítené a sorozatot ott is , talán többen néznék.

   • “””Annyira nem kizárt , hiszen a Felpörgetve siker volt EUban, fordítva … “”

    • Szerintem nagyban függ attól is, hogy ki rendezi, ki lesz a főszereplő, lesznek-e benne pilóták a való életből. Mert ha netán egy gagyi B kategóriás dokumentumfilm lesz a Discovery chanel-re, akkor ..szhatjuk. (Bár én akkor is megnézem.)Tény, hogy az amerikaiakat nem nagyon érdekli az F1 – főleg a botrány után. De lehet, hogy Bernie célja pont az, hogy egy jó filmmel nézőket szerezzen az F1-nek a jövőben.