Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Forma1-től független világbajnokság a gyári csapatokkal

Nem áll jól a szénája a gyári csapatoknak az FIA-nál. Megy a huza-vona, hogy milyen feltételekkel hajlandóak csak nevezni, viszont az FIA nem enged, ezért lehetséges, hogy a már évekkel ezelőtt beharangozott független bajnokság elindulhat.Maga John Howett a FOTA elnöke nyilatkozta: “Szeretném hangsúlyozni, hogy nem ez a FOTA egyetlen, kizárólagos célja. Ha azonban abba a helyzetbe kényszerítenek minket, akkor a defenzív stratégiánk részeként ennek a lehetőségnek is szerepelni kell a forgatókönyveinkben. Egy ideje már szerepel is.” Arról egyelőre nem volt hajlandó beszélni, hogy tárgyaltak-e már pályákról/pályákkal egy lehetséges versenysorozat esetén.Bernie Ecclestone, akinek a tulajdonában van az egész sportág viszont nem nézi jó szemmel amit Max Mosley és a csapatok művelnek, mivel óriási veszteség lenne számára, ha a nagy gyári csapatok kiválnának és önálló sorozatba kezdenének. Rengeteg bevételtől esne el.”Ha megpróbálnak létrehozni egy saját szériát – amire, úgy vélem, nem képesek -, hatalmas problémák fognak tornyosulni előttük. A csapatokkal kötött szerződésemen kívül nagyon komolyan fogjuk venni, ha bármely kontraktus alatt álló emberünk vagy TV-csatornánk távozik” – mondta.”Ez a szerződések megszegését jelentené. Én sosem tettem ilyet, tehát nem fogok hátralépni, és hagyni, hogy egyszerűen megtörténjen. Egy per akár fontmillókba is kerülhet, vagy még ki tudja mennyibe.”Lassan elérkezik június 12, amikorra ígérte Max Mosley, hogy megnevezi a 13 csapatot, akiknek elfogadják a nevezését jövő évre. Lehet, hogy nem változik semmi és mindkét oldal csak hangoztatta a nagy szavakat vagy lehet, hogy valami véget ér jövőre és egy másik valami elkezdődik.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. pedig képesek saját szériát létrehozniazért is fosik a efájé

 2. “Én féltem mindkettőt, én is imádom mindkettőt, de most egy “”kissé”” több forog kockán, mint hogy lessz-e jövőre mivel játszani…Bocsi, nem szeretném sem túlreagálni, sem túldramatizálni a dolgot, de ez a helyzet. Holnap okosabbak leszünk.”

  • Holnap kiderül! Szerintem egyébként marad minden csapat és lesz 3 új.

   • Remélem! Nem tudom mi lesz azokkal a csapatokkal, akiket a költségvetési sapkával csábítottak a Formula 1-be, és most rájönnek, nem is lesz olyan olcsó táncba vinni a menyasszonyt. Megköszönik a lehetőséget és azon melegében kivonulnak, vagy lesz pár Super Aguritól vagy Minarditól sokkal rosszabb, a lét nem lét határán egyensúlyozó, defektes kacsaként támolygó autó a pályán.

    • Én remélem, hogy a java jut be. Prodrive, USF1, és a harmadik nem tudom melyik lehetne. De ez a kettő biztos, hogy rendelkezik elég lével.

 3. az komoly lenne, f1-es játékot se kapnánk :S Remélem mególdódik rendesen….