Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Foci – megnyerte első EB meccsét Magyarország

A mai napon Magyarország kettő-nullára verte Ausztria csapatát a Franciaországban rendezett Európa-bajnokságon. Az első gólt Szalai Ádám szerezte, a másodikat Stieber Zoltán. A válogatott 30 év után először jutott ki EB-re, és mondhatni gyönyörűen kezdett.Gratulálunk a magyar csapatnak! Hajrá magyarok![I](fotó: HVG.hu)[/I]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nekem ma reggel az egyik angol kollegám véleménye tetszett, azt mondta nagyon kemény meccs volt es h magyon szép játékkal nyertek a magyarok. Bár mennyi más sportágban jöhetnének oda reggelente egy egy kollégák gratulálni a szép eredményeinkért, azért ez a focis különösen jól esett, mégha magam nem is szeretem a focit.

 2. Utáltam eddig is, utálom továbbra is a magyar focit. De ettől függetlenül örülök az eredménynek. Viszont továbbra is a németeknek, meg az oroszoknak szurkolok.

  • Hát az orosz cimboráid lehet hogy mennek haza a mai tótok elleni fiaskó után,de egyébként is borzalmasan gyengék!De mindenki annak szurkol,akinek akar.

  • Na ezért kaptál egy mínuszt mert magyarként a németeknek meg az oroszoknak szurkolsz.

   • Tudod az sem érdekel, ha 1000 minuszt kapok. 😀 Ettől nekem nem lesz se jobb se rosszabb. Amúgy miért is kellene egy eleve esélytelen csapatnak szurkolnom? Mindenki tudja nagyon jól, h esélyük sincs dobogós helyezéshez. Mihelyst vmi komoly csapatot kapnak ki, megalázzák őket. Ettől függetlenül minden meccsükön nekik szurkolok, de összeségében nem tőlük remélek dobogós helyezést. A foci nem a magyarok sportja.

 3. Nagy Köszönet az egész csapatnak. A munkahelyen csak én tettem a fiúkra, hogy nyernek, most meg számolgattak egész nap a kollégák 🙂

 4. A döntetlen volt a maximum amiben reménykedtem, de ez így maga volt a csoda.Szép volt!Most el kellene kerülni a magyaros számolgatást, a ki ellen mi lenne a jó és továbbjutunk játékot. Abból csak a gond van. Ha odateszik magukat ismét az eredmény is jön magától.

 5. Ki nem ugrál, büdös szepi – HEJ, HEJ!

 6. Az a kemény ha az elején az a kapufa bemegy a mi kapunkba, akkor úgy letörtünk volna hogy kb 4:0-ra kikapunk. Szerencsére nem így lett mondtam is ha az első húsz percet kibírjuk akkor nyerünk. Király meg nagyot védett.

 7. Ria Ria Hungária!!! Qjó volt!!! Aki meg fanyalog azért örüljön, hogy nem én vagyok az admin az oldalon. Olyan BANNt kapnátok hogy még az anyátok sem ismerne rátok a kisírott szemetek láttán!

 8. Kifejezetten jól játszottak, élvezetes meccs volt.Csak így tovább!

 9. Nem nézek focit, de nagy gratula! Csak így tovább!

 10. Nagy élmény volt. Zengett az egész sétáló utca Mohácson. 🙂

 11. Az meg csak hab a tortán, hogy Krisztikéék ikszeltek Izlanddal, ami csak nekünk jó. Elég egy x és már tovább is jutottunk 🙂

 12. Nem hittem volna, hogy 46 évesen ezt még megélem 🙂 Nagyon fegyelmezett játék, sőt időként szép játék, és magabiztos nem félő csapat. Csak így tovább, és grat a fiúknak 🙂

  • jaja, ezek a srácok mernek játszani, mernek labdát tartani és egy kicsit fent is velünk voltak végre…:) Kádár játékát élmény volt nézni, konkrétan átjátszhatatlan volt.

   • Innentől nem szabad megállniuk, pl lásd a portugálok is hibáznak, náluk is lehet keresnivalónk.Szerintem Izlandot elkapjuk 🙂

 13. “Pont a Bloodborne-nal játszottam, amikor hangokat hallottunk. Nem tudtuk eldönteni, hogy egy sereg mutáns varjú üvöltözik-e, vagy pár debil gyerek. Nagy nehezen kivettük a hangból a “”Gól!””-t. A tévén kapcsolgatva megtaláltuk a meccset és meglepve tapasztaltuk, hogy 2:0-ra vezetünk a 89. percben.Nem szeretem ezt a sportot, de kicsit örültem. :)Gratula!”

 14. Az osztrák Jankó meg végig csak fetrengett… szégyent hoz a nevemre… akárhogy is… haverommal néztem a meccset… szavamra! Jó meccs volt, jól játszottak, jól játszottunk, kiváncsi leszek meddig jutunk, hajrá-hajrá!

 15. HAJRÁ NÉMETEK

 16. Hírben azt hiszem el van írva (bár ez nyilván a HVG volt) 30 éve 1986-ban a mexikói VB volt (még a Hahota elején is ez volt csak ezért tudom). EB-n 44 éve voltunk utoljára….

 17. Jó hír ez, kellett már valami pozitívum. Csak így tovább. A sokak által leírt Izland pedig 1:1-et játszott Portugáliával, ennyit a papírformáról. Semelyik csapatot sem szabad lenézni mert akkor jön a pofáraesés.

 18. huu de jó … fécen minden második poszt ez volt, mondom felnézek egyet ide , mert már hányingerem van ettől , erre itt is . Komolyan mondom ma nem kellettem volna netezni .

  • Nem egyszerűbb csak át siklani felette? Engem ami nem érdekel azt nem nézem meg, pedig sok ismerősöm oszt meg olyan dolgokat amik rohadtul nem érdekelnek.

  • Igazából az utóbbi egy évedet nézve neked már egyáltalán nem kéne netezni. Videojáték oldalon pl. semmiképp, hisz nem játszol, új gépvásárlást nem tervezel. Hisztis, sértődékeny, túlérzékeny, savanyú, unott emberke lettél. Igazi energiavámpír.

 19. Végre valamit elértünk, ha már ennyi pénzt beleölnek ebbe a sportágba. Akármennyire is volt antipatikus számomra eddig a magyar foci, amikor kijutottunk az EB-re, fejet hajtottam a magyar válogatott előtt. A mai meccset már napok óta vártam, élőben néztem és nem hittem a szememnek. Biztos voltam benne, hogy ki fogunk kapni, az első percben mikor kapufát lőttek az osztrákok már félve néztem a meccset, de az volt bennem, hogy lehet életemben először és utoljára látom a magyarokat EB-n. Hiába, ilyenkor belőlem is előjön a szurkoló, és öröm volt látni azt a két gólt, biztos nem fogom elfelejteni, főleg a 2.-at, amit meg is könnyeztem (igazi wtf pillanat volt számomra ez a reakció). És gyerekek, a Portugália-Izland meccs után is vezetjük a csoportot! :DGondoljatok bele, azok a magyarok, akik Ausztriában dolgoznak hogy fognak holnap melóba menni 😀

  • Kedves futball szakértő hölgyemény!Először is a Magyar nép ballag ki Ausztriába pénzt keresni, mert itt éhen halnának! Szóval nem hiszem, hogy az ottaniaknak nagy mosoly lesz az arcukon, hisz még mindig ők vannak idegen földön, hogy legyen kenyérre és tejre.A másik meg az, a mai meccs nem nevezhető futballnak!!! A botlábú senkiháziak két góllal gazdagodtak, mert a beképzelt pancserek lenézték őket, magukat temették ezzel a hozzá állással!!! A Portugálokat meg az Izlandokat vicces hazánk fiaival egy lapon emlegetned, mert brutál igazi sportemberek mindkét válogatott fiai, nem holmi bohócok.

   • “Nem vagyok futballszakértő, csak egy magyar, aki tud örülni a magyar sikereknek :DAzért mert túl megkeseredett vagy, hogy még a kommentembe is csak belekötni tudsz, nem az én bajom :DEgyértelmű, hogy a szerencse és az osztrákok “”lenéző”” hozzáállása is közrejátszott a végeredményhez, mint ahogy a portugálok is lazán álltak hozzá az Izland elleni meccshez.Ez még nem változtat a tényen, hogy két góllal vertük az osztrákokat és marhára csoportelsők vagyunk 😀 Az hogy pár nap múlva ez változni fog még a mostani örömünkön nem változtat.”

   • Bár klónoznának belőled tízet és állnál ki akárki ellen te anyaszomorító! 😀

   • Az első gól szép összjátékból született, nem voltak botlábuak. Ketten törtek be öt osztrák közé, a második gól egy higadt profi átemelés volt a kapus felett. Nem vagyok fociszakértő de mégis jó volt nézni.

   • Nem nagyon láttam még ilyen jól játszani a Magyar válogatottat . Volt szerencsénk is , de 11 ember ellen rúgtunk 1-et , majd 10 a 10 ellen , mert Fiolát pont ápolták . HAJRÁ MAGYAROK !

    • ráadásul az 1. gól mondjon akárki akármit, zseniális volt, így kijátszani ketten 4-5 védőt nem semmi. bezzeg ha spanyol mez lett volna rajtuk ugyanezen gólnál Pistike is a nyálát csorgatná és olyan szvakkal dobálózna mint világklasszis meg hogy eszméletlen…

  • “””Gondoljatok bele, azok a magyarok, akik Ausztriában dolgoznak hogy fognak holnap melóba menni :D””Összeverve? :D”

 20. Szép volt!

 21. grat nekik, megérdemelték!

 22. Ezernyóccáznegyvennyóc óta vártam, hogy így megverjük az osztrákokat. Vivát Magyarország!

 23. Ma mindenki részeg lesz, mint atom, másnap mindenki másnaposan megy dolgozni, vagy sehogy. Holnap a kormány hivatalosan is ünnepnappá nyilvánítja a június 14-ét.

 24. Jó meccs volt, jól is játszottunk. Hajrá Magyarország

 25. Ma este jó lesz a körúti kocsmák forgalma.

 26. Ránkfért már egy kis sikerélmény.

 27. Bíztató játék volt . Ráadásnak GYŐZTÜNK 2-0-ra ! HAJRÁ Magyarország ! http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/eb-2016-lejatszottuk-az-osztrak-magyart-jott-a-bombameglepetes-2507039🙂

 28. Jaj ne … a vezír még több millárdot fog ebbe a fos ölni !

 29. Remek meccs volt, hajrá Magyarország!!!

 30. Hiába nem szeretem, és nem nézek focit, ezt láttam, és valóban szép teljesítmény volt. Csak így tovább!