Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

FLATOUT 4: TOTAL INSANITY (PLAYSTATION 4)

2017 a visszatérések éve. Nem is olyan régen csibiur a Moto Racer negyedik epizódját mutatta be nektek, ami egy jó régi sorozatot támasztott fel.Szinte ugyanez a helyzet a mostani FlatOut negyedik részével is, ami a 2000-es években szórakoztatta a nagyközönséget. A FlatOut 2 baromi jó hangulatával a mai napig a LAN partik egyik állandó választása, igazi hangulatfokozó drog.Ezek után következzen a héten megjelent [B]FlatOut 4: Total Insanity[/B] videobemutatónk, amiben egy kis múltidézés után utánajárunk, hogy mi maradt az örökségből.Jó szórakozást!

(A játékot a magyar forgalmazó Magnew biztosította tesztelésre. Köszönjük! Megvásárolható támogatónk, a [A https://www.konzolokszervize.hu/playstation4/flatout-4-ps4]Konzolok Szervize[/A] budapesti boltjában, vagy webshopjából meg is rendelhető.)[YOUTUBE]R9hOK6tw9EA[/YOUTUBE][A http://youtube.com/playlist?list=PL17ouaWkEN2Uq-xIO_VzRYfFwR9H79Qr-] Lejátszólista [/A]

6/10
Látványosság:
Játszhatóság:
Szavatosság:
Zene/Hang:
Hangulat:

21 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Az elmúlt 5 évben csak unfair gokart játékokhoz volt szerencsém. Összejött volna belőlük egy szarkocsi ligás videó simán.

 2. Jaj, Destruction Derby mekkora játék volt régen! Imádtam. A videótesztet meg köszi. A játék grafikailag szerintem annyira nem gáz, de a többi olyan semmilyen. Nem rossz, de nem is kiemelkedő.Flatout amúgy boltban 15 ezer, szóval most még drága. MotoGP17 jön majd még az évben (2017.06.15) ilyen 15 ezerért.Ja amúgy sokszor mondtátok wacky-t, abból jöhetne remake. 🙂

 3. Én meg ezúton is köszönöm a lehetőséget, hogy szerepelhettem a videóban. :)A kipróbálás és a közös játék hatására újra belevágtam a FlatOut 2-be, zongorázni lehet a különbséget a kettő között.

 4. Én is csatlakozok a régi részek imádói közé, főleg ahogy ti is mondtátok a második lett a legjobb. Annyira nem győzött meg ez az új ,de ha lemegy az ára akkor már érdekesebb lehet.

 5. Az első és második részt nyomtam anno PC-n. Az első jobban bejött, jobb volt az a vidéki, erdős versenyzés, meg az alatta duruzsoló rockzene, mint a második ipartelepi száguldása.

 6. Én azt nem értem, rendben van az, hogy nem valami nagy szám a játék, de miért kérnek el érte 16000 forintot??? Ennyit nem ér… talán ha féláron lenne.

  • A játék lehet csak 5-6 ezret ér, de a címet is megfizettetik, ami anno elég szép sikereket ért el. Meg sajna nem abban a világban élünk hogy ár szerint kategorizálják a minőséget. Sajna már én is kifogtam pár játékot full áron, ami nem ért fele annyit sem 🙁

 7. Az OST szerintem nagyon betalált. Mad Parish, Trivoltz stb. zenekarokat máshonnan nem ismertem volna meg.

 8. 2017-ben erre a grafikára én nem adnék átlagost. A jó szavatossággal is vitatkoznék, minden más teszt semmilyen és lapos jelzővel illeti az egy játékos részt a hangulat sincs a helyzet magaslatán. Szóvasl elég jó szívű ez az értékelés.

  • Nem gyenge a grafika, az 50 órás szingli tartalom se elhanyagolható. Ha nincsenek anomáliák akkor az átlagostól kicsit jobb, zúzós autós cucc.

 9. PS3

 10. Jó kis videó, gratula! A lényeget leszűrve max 5000ft-ot ér. Ehhez is tartom magam. Majd beszerezem pár hónap múlva, mikor lecsuklik az ára. Anno a második részével sokat játszottam, tetszett, jópofa volt, itt viszont tényleg copynak tűnik, ami nem a legjobban sikerült.

 11. De jó, újra videóbemutató. 🙂