Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Finish Him!””

Tegnap este végre hozzájutottam a Playstation 3-as új verekedős cucchoz, a Mortal vs. DC-hez. Utoljára hasonló játék a SoulCalbur IV volt, amely bekerült a gyűjteményembe, ettől a szuperhős vs mortálhős bunyótól viszont bevallom férfiasan, igazán sokat nem vártam……és milyen furcsa az élet, mégis eléggé megtetszett. A környezet kidolgozása az olyan nagyágyúk után, mint az SCIV, vagy a Tekken: Dark Resurrection kifejezetten puritánnak tűnik, azonban maga a küzdelem tényleg magával ragadó, a hanghatásokat pedig – hála a komoly hangfalakra kikötött PS3-nak – első körben talán kiemelkedőre értékelném. Frankón életszerűek a bekiabálások, a pofonok és a rúgások hangjai, a csonton csattanó ököl püffenése. A mozdulatok nagyon karakterspecifikusak, főleg az extrák, jó a game ritmusa, és mint ebből a videóból kiderül, a kivégzések is a helyükön vannak. Egy óra villámteszt alapján azt mondom, ez a cím akár sikeres is lehet.PSL teszt rövidesen![GT]43010[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. inkább már Tekken 6 kéne!:D vagy esetleg egy tekken vs marvel-t is eltudnék viselni..

 2. Gyomorforgató ez a sok fikagép! Úgylátszik minden oldalra jut belőlük egy pár!:(

  • Nem értem a felháborodásod.Akinek van szeme látja a valóságot : MOCSOK rondán néz ki ez a Mortal Kombat.Ez U3?ne nevettess.U a Tournament de nem ez a szemét.

 3. ‘Majd olcsóbban’ kategória, de azért figyelemmel követem.

 4. Nyomtam a gammával pár órát! Ritka gagyi lett szegény 🙂 Komolyan mondom szánalmas az egész. Ezek a kivégzések, meg a karakterek mozgásai… Igazság szerint nem is vártam többet az MKDC-től.

 5. Látom, elég sok negatív vélemény van a játékról. Én is csatlakozom, nekem sem tetszenek, max. 1-2.

 6. nekem ezek az mortal kombatok nem jöttek már be és a szuperhősök sem…………kihagyom szerintem

 7. fasaaaaaaa 😀

 8. regen imadtam a MK t . de valahogy kinottem belole

 9. “Először engem is idegesítettek a langyos “”kivégzések””, aztán a Story vonalat áttekintve úgy döntöttem jobb ez így. A Deadly Alliance-ben és a Deception-ban már kicsit átestek a ló túloldalára, némelyik brutális mozdulat már a vicc kategóriát képviselte. Hétfőn már meg lesz nekem is! “

 10. Nem rossz. Föleg az árkád masinás.

 11. áá, teccik 😀

 12. Ez a játék felejtős nálam…

 13. Bár én nem nagyon csipázom a képregény hősöket szal szívesen megnéztem volna ahogy letépik batman meg superman fejét, de gondolom ebe nem ment volna bele a DC, mivel ők szuperhősök 🙂 Majd egy igazi mortalba már lesznek brutal kivégzések 😀

 14. Hát ez nagyon szar. Észre vettétek, h nincsenek leszakadó testrészek?? Egyik szarrá kaszabolja a másikat és nem látszik semmi sérülés a másikon. És a vér hunvan’??? o.O

  • “Elvileg nagyon rámentek, hogy minél kevesebb “”brutalitás”” legyen a játékban, ebből adódóan rányomhassák a teen ratinget.”

   • Igen tudom, de most miért akar vki a tiniknek Mortalt? Csináljanak nekik egy Mortal Cart-ot oszt jóccakát, ne az idősek játékát baccák már el…

    • ott a pont

    • Csak annyit mondok, hogy mai játékipar..:S

    • Ez pont hogy az idosek jateka lett, hidd el. Csak a tizeneves poligongyerekek fujjolnak itt, akiknek a tonnanyi vertol lesz erekciojuk. Probaljatok ki, utana fikazzatok, ez a velemenyem.

     • “Szerintem neked közöd sincsen a Mortal Kombatokhoz. És nem is volt. Ez akkora gagyiság, hogy kész fájdalom. Az első rész kenterbe veri ezt a “”nextgen”” csodát. Aki ismeri a Mortal Kombatot az igazit, az tudja, hogy a kivégzések, babality-k, brutality-k animaly-tik és a Friendship módok mind a poénossághoz járultak hozzá. És ettől volt király a játék, amit a 3-ik részben még megdobtak egy irgalmatlan jó kombó rendszerrel. Ez pedig itt kéremszépen egy ótvaros letisztult xarság amit tejfeles szájú amerikai kisgyerekeknek a kezébe lehet nyomni, hogy Supermannel és Flasshel ökörködjenek, miközben a régi királyok, mint Pl. Liu Kang vagy Scorpion bohócot csinált magából megalázva ezzel az egész MK feeling-et. Kell a ráknak.”

     • Egyetértek.Eza Mortal Kombat a nevét csúfolja meg a sorozatnak.Én mondjuk jót szakadtam mikor Joker fejbe*úrta Scorpiont a Boxkesztyűjével 🙂 Brutalitás ebben sehol nincs.Elég brutális hogy ilyen ocsmány grafikával kimerték ezt a szemetet adni.

 15. durva alig várom hogy ebe a játékba szét üthetem superman-t:D

 16. “Na megnéztem a gametrailers review-t és egész pofás hangulatos game-nek tűnik!Joker “”meleg”” kézfogása bejövős!!! :D”

 17. Hát szerintem ezek a kivégzések a legnagyobb jóindulattal is sz*rok.

 18. Hmm nekem ez így most megtetszett 🙂

 19. Hát ezek minden, csak kivégzések nem :)Ez inkább kegyelemdöfés :)Ennél sokkal de sokkal komolyabbak kellettek volna 🙂 Tekkenben keményebbek a dobások :):):)

 20. Sokaktó, hallottam, hogy jobb, mint várták, de én még mindíg sajnálom, hogy ilyen gyengus kivégzések vannak. :S

 21. Hát nem rossz de valahogy ezek a fröccsentett műanyag karakterek elég bénák!

 22. Vér és brutalitás természetesen van a játékban! Azonban aki a kivégzésekkor leszakadó végtagokat akar látni, az vegye elő az előző részeket, mert ebben biztos nem fog ilyet találni. Ez anélkül is egy remek játék!

 23. na jól elkapták a cenzorok ezt a játékot… Rohadt gyenge kivégzések!

 24. Háááát… némelyik elég gagyi. Hol vannak azok a jó kis brutális kivégzések, ami jellemezte az MK sorozatot?Sub-Zero-é és Raiden-é a legjobb, idézi a régiket.Liu Kang-é nevetséges, mint ahogy a játék is nevet rajta. 😛

 25. Sub-Zeronak a legjobb a kivégzése oszt sanyi :/

 26. Fentiekhez: detto. Elég komoly csalódás ért pozitív irányban.

 27. Várom a videótesztet! (ha lesz)

 28. Este végigpróbálom őket :)( sajnos a korhatár miatt nem tocsogunk a végbe, de enélkül is lehet jó egy játék – szvsz )

 29. megvárom amíg lejjebb megy az ára,de beszerzem én is.

 30. szép meg minden, de hol vannak a jellegzetes fröcsögős mortal kivégzések?:(

 31. “hát ez nagyon száraz, még az első kivégzés eléggé “”ötletes”” de a többi.. a karakterek animációja viszont nagyon jó.”

 32. hát brutalitás nékül ez gyenge nekem:S

 33. Á a bemondó hangja még mindig brutális. Mint a régi szép időkben.

 34. mondtam én! kell!!:))