Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy XV – úgy tűnik, lesz season pass

A Square Enix masszív szerepjátéka csak úgy duzzad majd a tartalomtól, azonban úgy tűnik, hogy ennek egy részéért többet kell fizetnie a lelkes rajongóknak: bejelentették, hogy a [b]Final Fantasy XV[/b]-höz lesz season pass. Akik már megrendelték a játékot, azok a megfelelő összegért [a https://store.playstation.com/#!/en-hu/games/addons/final-fantasy-xv-season-pass-upgrade/cid=EP0082-CUSA01615_00-FFXVSEASONPASSUP]hozzáadhatják[/a] a csomaghoz, míg az új előrendelők 28490 Ft-ért vásárolhatják meg a [a https://store.playstation.com/#!/en-hu/games/final-fantasy-xv-digital-premium-edition/cid=EP0082-CUSA01615_00-FFXVDIGITALPREME]PS Store[/a]-on.Azt, hogy konkrétan mit tartalmaz a bérlet, még nem árulták el, de a leírás alapján Noctis társaihoz kapcsolódó történetekről lehet szó. Az elnevezés és az elosztás arra is utalhat, hogy havi, vagy kéthavi DLC-ket kapunk, de ez is csak spekuláció.A Final Fantasy XV szeptember 31-én jelenik meg PS4-re.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Most ekkor ez hogy is van?megveszem a játékot 20e-ért,majd 1 hónap múlva megint vegyek hozzá dlc-t?aztán megint, és megint?vagy ruházzak be a játék megvétele után még 28e ft-t hogy minden dlc-t megkapjak?csak gratulálni tudok ehhez a marketinghez.remélem a dlc-k 1-2h alatt végigtolhatoak, nehogy krízist okozzanak egyes gamereknek…

  2. Final Fantasy XV Season Pass :• “Booster Pack” (DLC #1)• “Episode Gladiolus” (DLC #2)• “Holiday Pack” (DLC #3)• “Episode Ignis” (DLC #4)• “Episode Prompto” (DLC #5)• “Expansion Pack” (DLC #6)

    • “Egyébként a “”Holiday Pack”” enged következtetni arra, hogy milyen időszakonként lesznek majd elérhetőek. Szeptember végén jelenik meg, onnantól pár hónap a holiday.”