Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Final Fantasy XV – megjelent Ardyn előzmény animéje

Anime formában kapott előzményfilmet a [b]Final Fantasy XV[/b]-höz érkező Ardyn DLC. Amennyiben minden jól megy, a főjáték antagonistájának szentelt plusz fejezet ([i]Episode Ardyn[/i]) márciusban érkezik, addig is a most megjelent [i]Episode Ardyn Prologue[/i] című negyedórás kisfilmmel hangolódhatunk a tragikus sorsú Ardyn Izunia történetére – ez lentebb megtekinthető. A Square Enix emellett egy új regényt is bejelentett a játékhoz, ez a [i]Final Fantasy XV: The Dawn of The Future[/i] címet viseli és – valószínűleg – az elkaszált DLC-k történetét dolgozza fel. A könyv április 15-én jelenik meg Japánban és a hagyományos mellett egy [A https://store.jp.square-enix.com/category/BOOK/4988601501651.html]Celebration Box[/A] nevű gyűjtői kiadásban is elérhető lesz. Ehhez pluszban jár az [i]Episode Ardyn Prologue[/i] Blu-ray, egy 48 oldalas [i]artbook[/i], négy képeslap, valamint egy poháralátet. Jó hír lehet a játék rajongóinak, hogy a könyv angol nyelvű változata is tervbe van véve.A [i]Final Fantasy XV[/i] és az összes hozzá tartozó DLC elérhető PlayStation 4-en. [YOUTUBE]8yOOF8AKQbw[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Ezt a játékot a jó Isten se akarta, hogy elkészüljön normálisan, az egész folyamat egy katyvasz volt, ez meg is látszik rajta. Semmi nem úgy alakult, ahogy akarták, a cselekmény nagy része kimaradt a játékból és még a maradék DLC-t is elkaszálták hozzá, ami talán némi igazságot tett volna. Elég vicces, valahol sajnálom, mert játszani nagyon szerettem vele, de a sztori egy tragikomédia volt ebben a formában.

  2. …meg ha a King’s Glaive is benne lett volna, meg úgy egyáltalán, lett volna összefüggő történet…Egy gyalázat, amit ezzel a játékkal műveltek. A XV olyan szinten meggyalázta FF brandet, ahogy még egy játéknak sem sikerült. Szerencsére nem vagyk ezzel a véleményemmel egyedül. Remélem majd ha az 1000. dlc pack külön anime stb kijön ebben az univerzumban és a tehenet már nem fejik tovább, a köv FF jobb lesz. Félek tőle, hogy ezzel a precedenssel ez lesz a követendő írány, mert a sok elvakult rajongó vagy szimplán konzumidióta ezt a fost is megvette minden kieg vackával együtt. Miér tnem képesek olyat összehozni mint a DQ 11??????

  3. De jo lett volna ha ez resze a jateknak, ezzel a lore-al lett volna prezentalva. Nagyon szeretem az XV-t, de nem tett neki jo szolgalatot ez a fajta jatekon kivuli sztori.

    • Így visszagondolva tényleg jobb lett volna…. de a fanc esne belel… nem tudok haragudni a XV-re…. volt benne valami ami miatt a régi feeling tért vissza amikor nyomtam.