Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy XV – már világszerte kapható a várva-várt szerepjáték

Régmúlt időket idéznek az alábbi képek, ahol a japán rajongók hosszú sorokban várják a [b]Final Fantasy XV[/b] érkezését. A Square Enix a tokiói Akihabara negyedben található Yodobashi megaüzlet előtt tartott egy megjelenési eseményt reggel 8:15-kor, de már 6:15 óta várakoztak a [i]gamer[/i]ek.Ahogy telt az idő, egyre nőtt a tömeg, így a végére körülbelül 200-an fogadták az év legjobban várt JRPG-jét. A Kingsglaive: Final Fantasy XV filmből ismerhető „Star of Lucis” Audi R8 is kiállításra került, valamint sokan a fejlesztőcsapatból is megjelentek. Ott volt Hajime Tabata rendező, Yosuke Matsuda elnök és a szinkron stáb egy része is.Egy jópofa megjelenési [a https://twitter.com/Fami_xv/status/803384825814122496?ref_src=twsrc%5Etfw]visszaszámlálót[/a] is létrehoztak a játék motorjával, amelyet a karakterek és szörnyek animáltak. Az új kaland kezdete alkalmából pedig egy utolsó rajz is készült Yuuki Matsuzawa által.A Final Fantasy XV már világszerte kapható PlayStation 4-re.[74072][i]Források:[a https://twitter.com/kaztsu]ツルミロボ[/a], [a https://twitter.com/sqex_cafe]sqex_cafe[/a], [a https://twitter.com/Renhasu09]Ren[/a], [a https://twitter.com/tsu_kune]つくねmini[/a], [a https://twitter.com/NyankiiDispatch]三面怪人271号 [/a] és [a https://twitter.com/Fami_xv]Fami_xv[/a] Twitter felhasználók. [/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ti megkaptátok a Konzolok Szervizétől az ajándék DLC-ket? Matrica van, a tok tele papirosokkal de a King’s Tale, Arany Chocobo és a Kamera sehol. A játékot most updatelem, de gondolom az minden verziónál ugyanaz.

 2. bezzeg peruban meg magyarországon már napok óta tolják 😀

 3. Ja kapható mindenhol!!!!Csak éppen az 576-nál nem ahol elörendeltem júniusban.Hogy száradjon rájuk a bör!!!!!

  • Lehet hogy!!!A Konzolok Szervizében!!!!Kellett!!!Volna!!!Megvenni!!!Előrendelés nélkül!!!Csak besétálni!!!Vagy megrendelni!!!Akkor!!!Már!!!!!!!!!Játszanád!!4!!444!négy

  • Nem érdemes az 576-ban előrendelni semmit, akárhányszor rendeltem elő ott játékot, sosem érkezett meg a megjelenés napján, mindig volt valami gikszer. Annyi, de annyi webshop van az országban, kedvére válogathat az ember, sőt, a legtöbbnél még olcsóbb is a játék, mint ott.

   • Ìgy van!!!Màr nagyon sokszor megfogadtam hogy tölük soha semmit nem veszek,de mègis bejàrok mèg hozzàjuk.De most tènyleg vège.Amiòta 576 gazdàt cserèlt azòta nagyon szarok.Most rendelem meg a konzolok szervizètöl talàn holnap meg is jön.Ès mèg 2000FT-al olcsòbb is.

 4. Szép az a AUDI!