Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy XV – magas pontszámok az új előzetesben

A Square Enix egy újabb előzetest mutatott be a [b]Final Fantasy XV[/b]-ről, ami a különböző sajtóorgánumoktól szerzett magas pontszámokra hívja fel a figyelmet.A közel két perces videó több mozzanatot is lelő, így aki még nem játszott vele, az ennek fényében vágjon bele. Egyébként első napján több, mint 5 millió példány fogyott a szerepjátékból, míg most már második hete a japán PS Store-on is hódít. Az időzítés is pont jó, így akit érdekelt, de még nem volt biztos a dologban, az lecsaphat rá a karácsonyi szezonban: nagy eséllyel a 12 Deals of Christmas utolsó ajánlata a Final Fantasy XV lesz.A játék már kapható PlayStation 4-re.[youtube]If-bp5YaOdk[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ha újjitunk az a baj,ha nem újjitunk az a baj…semmi se jó! :/Én is hiányolom a körönkénti harcokat és a klasszikus játékmenetet,de azt egy szük rétegen kivűl nem lehet eladni,amit persze én is sajnálok,DE meg kell látni,azt hogy ha ezt félre tesszük mit ad nekünk ez a játék.Amellett hogy újjít,és játékmenetileg totál más mint a régiek…mégis árad belőle a Final Fantasy hangulat!!!

 2. “A X. rész volt az, ami utoljára valamit mutatott nekem. A XII sablonos SW sztorija (füles Chewbaccaval), a XIII(-1-2-3) linearitása, története… Azt gondoltam vége a sorozatnak. Az FFXV újra hozza az FF-feelt, a történet is rendben van – nekem még tetszik is, hogy “”könyvekből””, rádióból is lehet fontos infókhoz jutni.De az endgame tartalommal indul be igazán a dolog. Felfedezheted a világ minden szegletét, a questek változatos helyekre visznek, közben megy az autórádióban vagy “”mp3 playerben”” a sorozat zenéje… HIHETETLEN élmény! A harc eleinte nem tetszett, de már rendben van.Majdnem elnyomtam egy olyan YouTube-os fejlődjünk gyorsan kört, de nagyon jó, hogy nem tettem! 45-60-as szinten szép kihívás plusz 10-20 szinttel feljebb lévő démonokat vadászni. Amikor összejött az AP egy strength statot emelő csomópontra, azt tényleg érezni lehetett. A break-es royal arm buzogány után külön öröm szétsorozni az ellent valami gyorsabbal, vagy pont jókor behúzni a pajzsot amikor szét akarnak szedni…”

 3. ok, meggyőztek, megyek érte a boltba -.-

 4. Ahol egy NMS 89 pontot tud kapni ott ez 20 pont…:)

 5. Zseniális lett a rész!Minden a helyén van.Már 45 órát toltam bele, és még mindig van mit csinálni benne (3. epizódnál járok még)

 6. Nem értem ezt az open world imádatot, pont ki is jön a rákfenéje a játékon, nem hiszem hogy csak nekem tűnik fel…A játék nagy részében tulajdonképpen üresjáratban megy, abból áll ki a dolog hogy küldetést mész felvenni, meg hogy eljuss a küldetéshez. Maguk a küldetések meg bagatellek, egy kaptafára készültek, unalmasak. A hunt-ok nem igazán jelentenek kihívást. Táborozni csak kijelölt helyen lehet, WTF, fast travel iszonyat körülményes, kajálni miért csak táborozás közben lehet? Varázslás kiherélve, használható szintre kb 2-3 órás kőkemény AP farmolás után lehet esetleg eljutni, a varázslásnak egyetlen értelme van az expericast. A harcendszer se olyan hú de jó, target lock ami nem target lock-ol, kedvére ugrál a célpontok között, lol. Ez különösen kellemes, mikor hátba akarsz verni valakit és hiába nyomod, ő akkor is átugrik másikra, hagyjuk. Miért csak egy skill-t lehet használni emberenként? Nincs elég gomb kombináció, hogy azt a fejenként 2-3 skillt be tudjuk hívni, ami éppen abban az adott szituációban jó? Nagy buli harc közben menüben állítgatni, hogy azt a skill-t használd amit te akarsz.Az adamantoise egy vicc volt, konkrétan vagy 40 percig kellett ütni és elfogyott 6 Hi-potion-öm, semmi taktikát nem igényelt, a legótvarabb boss, semmi értelme nem volt. Az ultima a másik véglet, ott meg mindegy hogy mész oda, kiosztja a védhetetlen 9999 sebzést mindenkire, az meg azon múlik mennyi mega-elixir-t hoztál oszt csókolom. Semmi stratégiát vagy equipment-et igénylő harc nem volt az egész játékban. Szerintem ez elég nagy visszalépés. A társaidat se tudod semmilyen formában utasítani, így jóformán mindegy hogy te ki tudsz-e kerülni egy támadást, ha a társaid nem.Azt hittem a repülő Regalia és a Pitioss dunngeon után megmozdul valami az endgame tartalmat illetően, ez kifejezetten tetszett, de sajnos nem. A titkos dungeon-ok iszonyat csalódások voltak, abszolút kifulladtak a végére, a design az abból áll, hogy folyosó, szoba mob-okkal, majd kimész a másik végén a szobának és ez ismétlődik kb 20-30 percen keresztül, mire elérsz a boss-ig.Besenyő Pista bácsinak jut eszembe egy monológja, miszerint a térfogat az nem finom. Több értelmes dolog kellett volna bele, nem a céltalan kóválygással elhúzni az egészet. Messze van a tökéletestől, jó lesz az 7 pontnak is, de gondolom ezt senki nem fogja bevállalni.

  • Sajnos ez az új irány…Nagyon jó lenne végre megint egy körökre osztott, boss okhoz agyat igénylő FF. Álom marad, az FF t megölte a trend.

  • “7-8 pont ettől többet nem ér ez tény.De számomra maradandó élményt adott. Amit írsz egyet értek veled…. sőt még oda is tenném a story “”nemmagyarázását”” és logikátlanságát is néhány helyen.”

  • Szerintem meg távol vagy attól ami ez a játék lett. Te grindolnál mész az AP-re, szintre gyorsan.Így persze lehet nincs kihívás mert nyilván +10 szint különbséggel mész mindenhova.Azonos szinten vagy lejjebb van ott kihívás bőven. És akad szórakoztató tennivaló, a látványvilág és azt art zseniális ízig vérig FF hű. Nem is használom a fast travelt. Inkább kocsikázás és közben FF zenék hallgatása, random események, a beszélgetések a táj felfedezése. 50 óra alatt 1 percig nem untam.Neked ott a Dark Souls és hasonló címek de ez a játék másféle embereknek született akik nem csak azt nézik mennyire kemény a harc és mennyit kell fejlesztgetni tápolni. Ebben a játékban érezhetően van szív és minden egyes pillanata egy élmény egy FF rajongónak.

 7. Ez nem elozetes, hanem utolagos 🙂

 8. Annyi szeretet van ebben a játékban. Utoljára talán a Rayman Legendsnél éreztem, mennyire szerették azt a fejlesztők. Olyan apróságok mutatják meg, mint amikor Prompto elkezdi dalolgatni a visszatérő FF dalokat. Vagy, hogy vehetsz Chocobo autómatricát az egyik benzinkúton. Vagy amikor egy nagyon eldugott barlangot találsz, amihez nem vezet quest, és a belsejében egy XP növelő Moogle charm van. De az is szép, amikor a Chocoboval lassítasz, vagy bemész úszni a vízbe, és a daltéma lelassul, és átvált hegedűre. Gyönyörű játék, megérte a várakozást.

 9. Én imádom minden percét. A vadászatok, a mellékküldetések. Felfedezés dungeonok. Sztori. Minden patent.:)

 10. Zseniális stuff, ízig vérig Final Fantasy…Az a világ amit kipakoltak. A harcrendszer. Minden a helyén van. Gondolom nehéz tesztet rittyenteni,mert nem lehet villámgyorsan kitolni maximum ha csak a fő szálon megy az ember – ami megöli az élményt,lévén rengeteg tennivaló és apróság van a világban. A minap 2-3 órán át horgászgattam és mentem a nagyobb és nagyobb halakra például.:)Abszolút pozitív csalódás volt a XIII után, az egyedüli amibe bele lehet kötni talán hogy sajnos a hatalmas szabadság a chapter 9-től átmegy linearitásba és a játék végéig marad,de az a rész meg egy hangulatbomba, végigtolás után pedig vissza lehet térni és folytatni a világban a tevékenységet ami ráadásul végigtolás után még ki is tolódik,rengeteg dolog ekkor nyílik meg…És akkor 22-től New Game +… És jönnek a contentek… Minden egyes forintot megért ez a játék.:)

  • Nekem pont a 8. chaptertől tetszett igazán. Addig a story rovására ment a szabadság. De onnan annyira epic és magavál ragadó volt a történet, hogy nekem igazából azért lett a kedvencem.

  • Igen igy van.Zseniàlis,mindig talàlok valamit ami miatt a story küldetèst jegelem ès inkàbb màst csinàlok.Az elejèn a harc rendszer furcsa volt,de ha rà èrzel elkapod a ritmust nincs ami megàllitson.Gyògyittasz, parancsot adsz specko tàmadàsra.Pazar.51-òràm van benn,6-ik fejezetnèl vagyok,lvl42 szinten.

 11. Meg is érdemli ! :)Szerintem ha nem lenne a Witcher 3 ,még ennél is jobb kritikákat kapott volna.

 12. Teszt mikor lesz az oldalon?