Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy XV – a végső hajrá

A [b]Final Fantasy XV[/b] megjelent Japánban, ugyanis ott már „holnap” van! Ennek tiszteletére a Square Enix egy „Mystery Disk” névre keresztelt kis belső demót mutatott be, ahol Noctis egy vicces terepen botorkál. Rengeteg rajongói rajzot is megtekinthetünk, mialatt a srácok készülnek az ünneplésre. Sőt, még a Square Enix elnöke, Yosuke Matsuda is felbukkan.Továbbá, mivel már csak 1 nap van hátra, megjelent az utolsó rajz is Yusuke Naora művészeti rendezőtől, aki a játék fejlesztése után kilépett a Square Enixtől, és a Final Fantasy XV-öt ottlétének legjobb befejezéseként írta le.A Final Fantasy XV – 10 évnyi munka után – november 29-én, azaz holnap jelenik meg PlayStation 4-re.[74057] [youtube]jUW4nBmI3rk[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. attol fugg milyen ertelemben japan, angol nyelv is van benne, vagy a karakterek mennyire neznek ki japannak, Noct a foszereplo az nagyon hajlik fele elegge anime stilusu nak nez ki. vannak olyan karakterek amik kevesbe neznek ki japannak. vagy a kornyezet se kifejezetten japan, nem hajlik azsia fele, legalabbis amit eddig lattam belole.

    • “Ez bíztató, én is láttam videókat, tetszettek is, de nagyon “”fèlek””, mert a japán stílus sosem jött át nekem semmilyen szinten. Lehet az lesz a legjobb, ha megvárom a teszteket mielőtt esetleg megveszem.”

    • Nem ázsiai? Max Altissia, amit Velencéről mintáztak. Lucis egy az egyben Shinjukuról lett mintázva, ami Tokió egyik legforgalmasabb kerülete. Lestallum kvázi egy mini Kuala Lumpur…Illúziói senkinek ne legyenek, az FF sosem fog közel állni semmilyen nyugati RPG-hez, akinek eddig semmilyen japán RPG nem tetszett, annak ez sem fog.

      • kicsit huz a modern Tokyo fele, de sokkal inkabb fantasya az meg csak egy dolog hogy arrol lett mintazva. ez nem fogja senkinek a kedvet elvenni a jatektol meg akkor se ha nem szereti valaki japant. ott egy japan stilusu terulet a jatekba…. nem jatszom a jatekkal….. WTF

  2. “Van egy nagyon komolynak szánt “”hülye”” kérdésem . Ez a játék mennyire japán? Azért kérdem, mert alapvetően szeretem a szerepjátékokat, de a nagyon japán cuccoktól a hideg is kiráz. Jól néznek ki a videók de félek megvenni. Ui: nem játszottam egyik FF-el sem eddig.”

  3. Melóból hazafele már megyek is érte!