Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy XV – a fejlesztés 2018-ban is folytatódik

Kifejezetten érdekes, hogy a [b]Final Fantasy XV[/b] egyik központi tematikájaként szolgáló [i]road trip[/i] a valódi fejlesztést is tökéletesen jellemzi. Ha azt hitted, hogy az [i]Episode Ignis[/i] megjelenésével véget ért a játék fejlesztése, akkor tévedtél: Hajime Tabata a TGS-en megtartott [i]Active Time Report[/i] során bejelentette, hogy 2018-ban is bővítgetik az élményt.A csapat azért döntött így, mert a rajongók kérték őket, hogy folytatódjon a történet és dúsítsák a sztorit. Bár valóban Ignis kiegészítője lett volna az út vége, átgondolták a dolgokat, és erre a döntésre jutottak.A központban egyrészt a narratívában nem kellően kifejtett elemek kifejtése, másrészt a történet befejezése. Ezen túl kikerült a [i]Comrades multiplayer[/i] módról is egy felvétel, bemutatva egy harcot egy King Behemoth ellen. A többjátékos kiegészítő október 31-én érkezik.A [i]Final Fantasy XV[/i] egyébként már tavaly november óta kapható PlayStation 4-re.[youtube]xWemMaVfef4[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Na majd ha a végére érnek letolom újra az FF 15-öt.Elsőre nem volt egy rossz játék, csak az egyszeri gamer is felfedezte ,hogy biza itt több ponton vérzik a story és a történetvezetés.Jó pont ,hogy próbálják befoltozni az élményt… de remélem legközelebb nem adnak ki fél játékot.

  2. Inkább az FF7 remaket hegesztenék!

  3. Ugyanaz, mint a 13 esetében, minnél több pénzt kisajtolni belőle. Részemről tökmindegy a 13 és 15 is a hulladék kategória, sajnálatos hogy a kedvenc fejlesztőim idáig jutottak.

    • Nekem a konkrétan tetszett a XIII rész.Messze a legszebb játék volt ps3-ra és igen kenterbe verte a vacak Nathan Drake 3. részét! És igen a FF XIII mérföldkő volt grafikai téren!Lehet hogy a XIII-1 csőjáték volt(kb. a feléig) de a uncharted is vacak csőjáték, ne felejtsük el!

  4. Elég CIKI, hogy a FFXV ekkora kalap fos lett. Jól mutatja az, hogy a nem koca-rpg sek körében az ÚJRAKIADOTT FFXII The Zodiac Age messze jobbnak számít, pedig egy nem mai ps2 es game ről van szó és NEM a széria csúcsa, mégis kb. mindenben jobb a FFXV. nél ha eltekintünk a grafikától. Elég CIKI. Nem baj, azért pumpálják csak belé még a zsét, de fából nem lesz vaskarika.

  5. Kő a lóvé, mert nincs ötlet a következő részre.