Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy XIV Online – fajok kavalkádja

Érkezett néhány látványterv arról, hogyan képzeli el a Square Enix a konzolos vonalon jelenleg még Playstation 3 exkluzív [B]Final Fantasy XIV Online[/B], sokszereplős online RPG karaktereit. A különböző fajok és nemek külleme a jelek szerint igen változatos formában jelenik majd meg az FFXIV világában!Nem tudod milyen az az MMO stílus? Olyan, mint a World of Warcraft. Nem tudod, mi az a WoW? Olyan, mint a Lineage. Nem tudod, milyen a Lineage? Felejtsd el, ez nem a te játékod lesz…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Több faj nem lesz ? Tiszta FF11 ….

 2. Király.

 3. Remélem egy2000-3000 lesz a havidíj.Jólenne egy tápolós PvP Game Normális Guildekkel. Régebben Silkroadoztam Pc-n az jóvolt 🙂

 4. komoly, érdekesek. :)+ a cicalány tök jó szerintem. 🙂

 5. Ennek állitólag a 7edik része volt a legjobb, de sose játszottam vele, pedig biztos jo. Azt se tudom pontosan milyenfajta besorolású játék ez, RPG ? De a látványvilága való igaz lenyűgöző . ( főleg a hétnek ) .

 6. “Van egy – két “” furcsa “” karakter . :O”

 7. “Pfffffff..A Szkver felesküdött, hogy önjelölt mód fog homoszexuálisokat nevelni a gamerekből? “”Our goal is to adjust the gamer’s lifestyle to a gayer lifestyle!””Ennyi bizi-buzi karakter szerintem az eddigi játékokban összesen nem volt, mint amennyi ebben lesz…”

 8. Hát ez pont olyan tré mint a lineage vagy a wow. Nem izgat az sem, ha valaki ezen most vérig sértődik. Elképzelhetetlennek tartom, hogy ott görcsölök tv előtt egy semmilyen történetű játékon. Végtelen számú questeken szenvedve egy +2 attackos fakardért több száz-ezer órát. Pedig próbáltam. Karakterek is tipikus jellegtelen pc-s kinézet. Buzik-metroszexuálisok gyülekezete. Ahelyet hogy megcsinálnák a tuti kasszasiker FF7 ps3 remaket. Ennyi idő alatt, enyi pénzből már 3-szor összerakhatták volna.

  • bezony , FFVII remake lenne a tutiengem sem érdekel ez a 14-s mmo, bukta is lesz szerintem, fél évre rá meg kijön minden más platformra

  • végével egyet értek, elejével nem mert egy jó csapat meg a verseny szellem dobhat a hangulaton ha már masszív multipláyer onlájn akkor csak is haverokkal , nah mind1 😛

 9. Nem tudok jelentkezni a beta-ra, mert valami one-time security passwordot kér, és nem tudom mi lehet az :/ Amikor meg kellett csinálni az accountot, semmi ilyesmit nem kért. Ha valakinek sikerült túljutnia ezen segítsen. Köszi.

 10. Nem tudom, hogy egy MMO-ba miért kell mindig ilyen PC-s jellegű ( szintű ) steril ( direkt gagyi? ) figurákat rakni.

 11. Ezek elég gagyik… :SÉn minimum egy olyan rombolót akarok, mint War (Darksiders). Hatalmas páncél, nagy kard és ember szerű kinézet. Nem ilyen szürkés meg vöröses bőrű nyavalyákat. Én ezeket leölni akarom, nem pedig ezekkel harcolni…

  • Az lenne a fasza, ha tényleg szabadon lehetne kreálni karaktereket és egészen egyedi lehetőségeket is ki lehetne aknázni ( a visszafogottól, az egészen extrém megjelenésűekig – haj, ruházat, arcforma, stb )Pluszba az eddigi összes FF rész lényei közül lehetne válogatni fajokat.Egy teljesen saját tervezésű figurával tök el tudnám képzelni egy egész MMO világ felfedezését. ( mondjuk ha így lenne se érdekelne ez a stílus, de szerintem jó az elképzelésem 😛 )

   • Én nem szeretem az MMO-kat. Főleg azért mert úgy van beharangozva, hogy szabadság az van bennük dögivel. Ennek ellenére már a játékok elején megszabják, h lehetsz 6 kaszt közül valamelyikkel, jó vagy rossz oldalon, a karakterednek választhatsz a 10 arc, 10 haj, 10 fehérnemű és 10 testalkat közül. Ez nem szabadság.Az FF14-nek csak azért adok esélyt, mert FF és mert kíváncsi vagyok, sikerül -e nekik megreformálni az MMO fogalmát úgy, mint ahogy azt a JRPG-vel tették az FFXIII-vel.Ha túlságosan WoW-os lesz a harcrendszer, akkor nálam esélytelen lesz ez a játék is.

 12. Szóval ha valaki egy pöttyet ad magára, az már homokos? Na ez a mentalitás is része annak, hol is tart a magyar kultúra és a hol a Japán. Náluk már akkor beléd kötnek a buszon, ha hosszabb a hajad, arrafelé gótként végigsétálsz, és legfeljebb kapsz egy elismerő pillantást, hogy van egy stílusod. De nem leugatás, ami itt a divat. Mert ha nem vagy kopasz, nem farmerban jársz, máris nem vagy igazi férfi. Hanem buzi meg ilyesmi.Szerintem teljesen jó karakterek, semmi gond velük, én sem rohangálnák szívesen egy hájas, szűrős kockával, sokkal inkább ilyen megtervezett arcokkal. Mesébe ezek illenek. Nekem nagyon tetszik az összes.

  • “Jaj hagyjuk már ezt…Most a képekről beszéltünk ( az itteni karakter design-ról ) nem a stílusokról…Ha valaki ( férfi ) szedi a szemöldökét ( úgy hogy még az szembe is ötlik és természetellenes hatást kelt ) meg szájfénnyel keni a száját és a tekintetébe van írva, hogy “”köcsög vagyok”” az lehet valakinek bejön. Nekem pölö nem annyira. Lehet valaki menő, és tökös tud maradni trendi hajakkal is, meg kitudja mi mással, de hordani tudni kell dolgokat ( amikor egy csöndes mulya srác vagy lány ilyen vad frizurákkal előáll az olyan vicces hatást kelt, értem én hogy kompenzálni kell, de azért egy bizonyos esztétikai határt nem kéne feszegetni, főleg ha nem is áll jól neki ). Ez a “”nekemvanstilusomésfölvállalom”” kérdés nekem már lecsengett. Nekem is megvolt ez az időszak, én is benne voltam ebben a “”legyekminnélextrémebbéskihívóbb”” ügyben. Tehát nem csak a nagyvilágba jártatom a pofám.Ha megnézzük mondjuk az FFXIII-at, na ott tökösen néznek ki a férfi karakterek is ( mert menő és badass hatást keltenek ). Ezek inkább homokosak ( vagy homokosok – nem tudom, hogy kell helyesen ragozni 😛 ) De példálozhatnék Dante ( DMC ) karakterével is. Lehet ha egy félhosszú, fehér hajú srácot meglátnék az utcán azon egy marhajót nevetnék ( mert nem tudja hordani, nem illik hozzá ).”

  • “””Mert ha nem vagy kopasz, nem farmerban jársz, máris nem vagy igazi férfi. Hanem buzi meg ilyesmi.””Ebből a mondatból is látszik, hogy kicsit félrereagáltad a dolgot. Senki nem beszélt ilyenekről…( ha kicsit kioktató hatású az előző hsz-em akkor azért meg elnézést, nem volt szándékom – de akkor is ez a véleményem )”

  • jó kis példa a japán gratula! rengeteg köztük a pedo, és a nőies férfi…

 13. Itt szinte minden csávó kcsög? xD

 14. Szerintem egész jól néznek ki ezek a karakterek.Már csak egy megjelenési dátum kéne meg hogy havidíjas lesz-e. Remélem olyan lesz mint a Guild Wars ebből a szempontból, ott csak a játékot kell megvenni és nincs havidíj.

 15. És miért homokos mindegyik?

 16. Hát nekem eléggé unszimpatikusak ezek a karakterek:SNem mondom, hogy mind az, de a legjobbak sem lesznek szívem kegyeltjei.

 17. Az elodjevel is jatszottam anno,nem volt rossz.Ezt is varom,foleg,hogy vegre konzolon is nyomatjak.

 18. Tyű de randa lények ezek! XD

 19. Elfelejtem. 😀

 20. jelentkeztem a PC-s bétára de ha már tényleg megvann kik lesznek akkor sajnos nem sikerult:(

 21. “Szerintem eléggé gyenge a felhozatal … Két faj van ami tetszik első ránézésre, a többi meg sajnos tipikus mmo fajok… Human(persze, ez alap), high elf, night elf , és a gnome-elf kombó(wtf?Oo).Én személy szerint tökre örülnék ha végre a fajok között lennének a Moogle-ok, milyen állat lenne már: “” Mog’s melee swing hit’s You for 9999 Physical.(Critical)You died, kupo.”

 22. Ezek PC-s karakterek? HOL?Vicces.Szerintem baromi komolyak.Nekem egy pici karakterem lesz aki kőkemény varázsló lesz.Már csak a játék kellene… nem baj ha kicsit később jön, úgyis szarul állok jelenleg anyagilag.(de nehéz a döntés mert minden faj baromi komoly.)

 23. Tipikus pc-s karakterek steril fos az egész.

 24. Ez attól tartok kimaradós, de még az is lehet, hogy kő keményen rákattanós, szerintem 🙂

 25. Előző részekből fajok miért nincsenek? :Shttp://images1.wikia.nocookie.net/finalfantasy2/de/images/thumb/8/86/Khimari_Ronso.jpg/250px-Khimari_Ronso.jpgCsak példának.

 26. Remélem lesznek rendes buzis karakterek is mert ez így blöeh.

 27. Bírom, hogy általában ha csinálnak a japánok játékokat, azokba többnyire európaiakat vagy feketéket szerepeltet. Vagy az animés kinézetű karakterek lennének az ázsiaiak mint itt? :DEgyébként maga a játék egyáltalán nem érdekel. Mint ahogy a WOW, Lineage sem.

 28. Márt megvannak a béta tesztelők, de később is belehet majd kerülni.Persze még meg nem jelenik.

 29. Minden esetre megint nem lesz életem ha meg jelenik:D nem bocs 2 lesz:D

 30. tetszik. Pont ez volt a téma ma a haverokkal, hogy mikor jön már a final14

 31. Arra lennék már kíváncsi egy megjelenés dátumot mikor hintenek el :)?

 32. Jól van..érdemes ma fent maradni =DEnnek most örülök.