Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy XIV Online – 16 millió játékossal

TÚLLÉPTE A 16 MILLIÓT A FINAL FANTASY XIV JÁTÉKOSBÁZISAA Square Enix® Ltd. örömmel jelentette be a San Francisco-i Letter from the Producer LIVE közvetítés során, hogy a FINAL FANTASY® XIV Online folyamatosan bővülő közössége túllépte a világszerte regisztrált 16 millió játékost. Ez hatalmas mérföldkő a nagysikerű MMORPG számára nem sokkal harmadik nagy kiegészítője, a FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers™ 2019. július 2-i megjelenése előtt.A játék producere és rendezője, Naoki Yoshida a közvetítés keretében néhány új részletet is felfedett az új kiegészítőről, mint:- A harcrendszer változtatásairól, köztük a szerepkörök módosításáról- A FATE rendszer frissítéseiről, mellékküldetésekről és kaszt küldetésekről- A kasztok szinergiájának és egyensúlyának módosításáról- Számos kényelmi újításról és UI változtatásról Bemutatásra került továbbá a FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers™ új előzetese is, ami felfedi a különböző kasztok frissített és új képességeit:[YOUTUBE]jaGxC7wnBDo[/YOUTUBE]Elérhetővé vált a FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers™ hivatalos benchmark szoftvere is vadonatúj jelenetekkel és karakterkészítővel, amivel a játékosok már most megnézhetik, hogyan fog kinézni karakterük a játékban – köztük az új Hrothgar és Viera fajokkal is. A benchmark szoftverben készített karakterek a teljes játékba is átvihetők lesznek. További részletek: https://eu.finalfantasyxiv.com/benchmark/A benchmark szoftvert bemutató előzetes az alábbi linken tekinthető meg:[YOUTUBE]GlOBnVv6byI[/YOUTUBE] A FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers™-ben emellett első alkalommal utaznak át a Fény Harcosai a világok közti résen, hogy a Sötétség Harcosaivá váljanak, hogy visszaállíthassák az éjszakát és megmentsék a világot a Fényáradás tartogatta apokalipszistól.A FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers™ 2019. július 2-án jelenik meg PlayStation 4-re és PC-re.(sajtóközlemény)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Ez fizetös még?

    • Igen, és az is marad (és őszintén, szerintem ez jól is van így, rengeteg contentet pakolnak bele a fejlesztők folyamatosan).Viszont van ingyenes trial level 35-ig, időkorlát nélkül. Egy próbát megér, ha van vagy 120 gigányi hely a vinyódon 😀

  2. Én is játszottam volna vele, ha nem külön regisztrációhoz lenne kötve,… amihez a véglegesítő kódot órákkal később küldik meg.Meg nem égetné bele a gépbe egyetlen azonosítót.