Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy XIV – elkészült a PS3 változat

A japán Famitsu magazin jelentése szerint elkészült és végleges formájában tesztelhető állapotba került a Square Enix [B]Final Fantasy XIV[/B] című MMORPG-jének Playstation 3 verziója is. A PC változat már meg is jelent, de a PS3-as kiadásra 2011 tavaszáig várni kell. A hírek szerint mindkét platform szoftverei ugyanazokon a szervereken futnak majd.[GT]704452[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. FF rajongo vagyok, de nem mozgat meg egyaltalan:)

 2. Nézd, gondolom játszottál vele hogy azt mondod unalmas..Én nem mondom, hogy jó de azt sem hogy rossz.Részemről majd megveszem és kipróbálom..

 3. A Vagrant Story-t nem akarják folytatni? Azért bármit megadnék. Nincs valami oldala a Square-nek, ahova lehet beírni hogy csináljanak folytatást???

 4. Csak annyi:mmo graveyard…

 5. Amúgy szerintem várjuk ki a végét, mert elég bátor cselekedet volt512 mega ram-ra MMO-t csinálni hiszen jóval régebbi MMO-knál is kellett már nagyon az 1 giga de inkább a 2..Pl. SW: Galaxies, Lineage2, EQ, EQ2…stb

 6. Az hogy ingyenhónapokat osztogatnak részben bevett szokás,hiszen meg akarják tartani a meglévő előfizetőiket.

 7. 3. hónap ingyen? tényleg nem lehet valami sikeres

 8. “Amugy valahogy a DCU online majd szerintem nagyobb eséllyel lessz””működőképes””, márcsak azért is mert SOE és bármennyire is pénzéhes banda, szerintem MMORPG-k terén a legnagyobb tapasztalattal és múlttal rendelkezik.Bár a Blizzard is kitünően vizsgázott a WoW-al..”

 9. Hát nemtudom anno közülletek ki látta pl. a WoW closed vagy open bétát..Én igen, és baromi bugos volt sok területen pl.Questek, combat system, lag hegyek. Aztán idővel frankó lett.Amúgy torrent oldalon keresheted, de hiába mert ez egy online MMORPG szóval hiába is töltenéd le a klienst acc nélkül…Annak idején mikor megjelent én spec. 1,5 évig teszteltem természetessen havidíj-ért a Star Wars Galaxies nevű (hivatalossan full game volt akkor mikor megvettem) bétát…

  • :DDDD itt nem a program hibáiról van szó hanem arról, hogy kurva unalmas, gagyi a harcrendszer és gagyik a questek is. Egyébként egy ingyen hónap volt. Aztán ment a nyavajgás kaptak még egyet, nem állt meg szal itt a harmadik. Biztos minden rendben:)

 10. PS3-on hogy zajlik a havi fizetése a Gaménak

 11. Annyira szuper ,hogy a SE ismét egy ingyen hónapot adott annak , aki rászánja magát erre a (elmondások szerinti) borzalomra.

 12. ágyő béta 🙁 …..

 13. van benne törésmodell?

 14. De ez csak japanba jelent meg meg PC-re nem?

 15. Ha nem MMO lenne még be is szerezném.

 16. A PC-sek inkább elmennek WoW-ozni… lehet, hogy mivel itt PS3-on erre nincs lehetőség, talán népszerűbb lesz…Bár ha Squre-Enix, én inkább előveszem a DS-emet és Dragon Quest-ezek…

 17. Van olyan ember egyáltalán, aki azt várja, hogy a PS3-as verzió akár egy picivel is jobb lesz, mint a pécés? Úgy néz ki, ez a játék már megjelenése előtt megbukott.

 18. Még itt is megjelent a hír, hogy pc-n 10-ből 4 pontot kapott… hogy ez megváltozzon, nem egy-két hónapnak kéne eltelnie…

 19. A játék állítólag annyira szar:D, hogy már a harmadik ingyen hónapot kapják az emberek. Egy ilyen fostalicska MMORPG helyett, elkezdhetne normális játékokat gyártani az S-E.

  • Mélyponton van sztem a SE rpg ileg….Ez a játék visszalépés.Komolyan a WAR sem egy wow szinten kidolgozott sok a bug meg hiba de ennél összehasonlíthatatlanul jobb.De a grafika legalább szép….SE fel kéne már ébredni…

 20. A trailer tényleg nagyon jó, csak remélni tudom, hogy a játék is ilyen lesz!

 21. Én csak abban reménykedem, hogy ahogyan a Guild Wars, úgy ez is ingyenes lesz, mert jelenleg a játék talán csak egy happy meal menünél ér többet.

 22. Remélem én meg hogy stabilan fog futni és nem az lesz amit PC-ről írnak, hogy a frissítés letöltésébe belefagy.Csak tudnám minek kell a közös szerver, hogy a megjelenéskor totál leterheljük az egészet és hátha megdöglik?

  • A közös szerver csak annyit jelent, hogy lehet majd együtt játszani a pc-s játékosokkal is mint az FF11-nél. Ha játszhatatlanul laggolni fog az nem hiszem, hogy ezért lesz.

 23. nagyon jó a trailer , szívesen kipróbálnám

 24. Remélem lesz béta itt is.