Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn – indul a PS4 béta

Két fázisban zajlik majd a [B]Final Fantasy XIV: A Realm Reborn[/B] című Square Enix MMOJRPG PS4-es verziójának béta tesztelése. A kiadó bejelentése szerint az első fázis február 22. és március 3. között fut, a másik április 4-től április 7-ig tart.A béta minden PS4 tulajdonos számára tölthető és zúzható lesz az állomány letöltése után.- az első fázis karaktereit törlik, a másodikét át lehet vinni a megvett játékba- a PS3 playerek átvihetik karaktereiket PS4-re (transzfer április 11-től)- több accountnál mind átvihető- a végleges játékban PS3 és PS4 játékosok együtt kalandozhatnak- aki PS3-ról upgrade-el PS4-re, annak a PS3 verziója elszáll- ha mind a kettőt tartani akarod, meg kell venni a PS4-est[YOUTUBE]gTZOGVVmqlw[/YOUTUBE][YOUTUBE]ciB2Fg6k1VA[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Remélem valami grafikus boostot kapnak a PC-sek is, hogy felzárkózzanak a PS4 verzió minősége mellé. Már a PS3 változat is sokkal szebb, pedig full grafikán tolom PC-n.

  2. Nekem megvan a ps3 verzió de Eu-s és ps3-on csak az Eu-s accountommal tudtam vele játszani, kérdésem, hogy ha ps4-en uppolom akkor Usa account alatt is lehetséges ez, vagy csak Eu ugyan úgy?

  3. Egy tipp az érdeklődőknek: A vadonat új Ps3-as FFXIV:ARR 7k körül van, jobban megéri PS3 verzióról PS4-re upgradelni ingyen majd.

  4. Várunk mindenkit szeretettel a Sargatanas szerveren. Aki szeretne meghívót a Free Company-nkba, az írjon majd a fórumba vagy PM-et.

  5. Várom a 22-t.Kíváncsi vagyok mennyivel tud többet, hogy erősebb gépre került.Bár szerintem már PS3on is kellemes meglepetést produkált.

  6. én meg azt hittem már ma