Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn – 1 millió bétázó

A kiadó Square Enix jelentése szerint nagy érdeklődés övezi a PS3-ra is érkező, konzolos vonalon PlayStation exkluzív [B]Final Fantasy XIV: A Realm Reborn[/B] MMORPG meghívásos béta-tesztjét. A játékba több mint 1 millióan regisztráltak, ami elég szép teljesítménynek mondható. Nincs is min csodálkozni: a sok résztvevős szerepjáték nagyon szórakoztató, lehetőségei pedig kis túlzással korlátlanok.A teljes, végleges szoftver augusztus 27-én debütál. Működtetéséhez előfizetés (havi/éves) lesz szükséges.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nekem hamar unalomba fulladt, és a harc is csupa káosz ha sokan vagytok.

  • Káosz? Magától támadja a kijelölt célt és el tudsz távolodni. Szerintem nem káoszos.

   • Úgy értem irányítható, csak számomra nem élvezetes amikor 20-an csépelnek valakit és beállsz 21.-nek nyilazni. Valamiért húz a szívem a körökre osztott csatákra (FF7) lehet ez a baj. Amúgy ezt leszámítva valóban élvezetes, rengeteg tennivaló van benne.

    • Ez a 20-30 ember csépel valakit lv30 fölött leredukálódik light(5 fő) vagy full(8 fő) partyra. Maximum a FATE eventek környékére lesz majd jellemző a jelentősebb létszám. Egyéb más helyekre egyenlőre elég lesz a light vagy full party.

    • Várd ki az első normális instádat!

     • Lv15: Tam-Tara DeepcroftLv25: Thousand Maws of Toto-RakA többit nem tudom, hogy benne vannak-e a bétában. A Primal harc és a Skrimish az biztos, hogy nincs. A Deepcroft-ra kíváncsi leszek, az 1.0-ba egy katakomba volt, nem instance.

  • Egyáltalán nem káosz. Az elején még annak tűnhet, de miután megkapod az adott kaszt jobját lv30-on, változni fog. Archerként csúnya DPS-t lehet kiosztani, Bárdként(az archer jobja) viszont nem fogsz orrba-szájba DPSelni ezerrel, mert arra ott a Black Mage(thaumaturge) vagy a Dragoon(lancer). Supportként fogsz tevékenykedni: mana visszatöltés, TP költség csökkentés, Battle Cry, ami 15%-al növeli az egész party max HP-ját 30 sec-ig(Moogle Kingre és Garudára be sem visznek nélküle).

 2. Na majd arra leszek kíváncsi hányan fizetik ki a havi díjat érte mert h én nem az tuti. Ahhoz igennagyondurván jónak kéne lennie

 3. 2 milliós lenne a gémervilág?:)

 4. Szerintem az ilyen harc már nem olyan jó mmo játékokban,jobban szeretem a valós idejű harcot.Guild wars 2Neverwinter onlineElder Scrolls onlinestbstb

  • Sajnos nem volt alkalmam ezekkel játszani, de itt mitől nem valós idejű a harc?Egyébként nagyon tetszik a játék, amint lehet beszerzem.

   • Valóban harcolsz tehát nem a levegőt ütöd, ha a cél előtt nyomod az ütést akkor miss lesz. ha a varázslattal rosszul célzol nem találsz. Staminával tudsz vetődni tehát az ütéseket/lövéseket stb te magad kerülöd ki(pl 2x gyorsan egyik irány és vetődsz)

  • egyébként meg igen ez a másik, a elder scrolls online be fogja sztem darálni főleg ha nem lesz havi díjas

 5. Nem rossz játék az biztos. Nem vagyok odáig a havidíjjas játékokért. Talán egyszer ingyenessé teszik. Vagy ps+-on lesz az és csak havidíjt kell fizetni, mert abban benne vagyok. De 12 ezer, plusz x összeg havonta…Majd meglátom még.