Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Final Fantasy XIII – megvan a japán megjelelenés dátuma!

Oké, mindenki kifújhatja a levegőt, úgy tűnik hivatalos: Japánban december 17-én debütál a JRPG kultsaga legújabb része, a [B]Final Fantasy XIII[/B]. A game a régióban Playstation 3 exkluzív cím. A bejelentést eredetileg egy holnapi sajtóeseményre tartogatták, de szokás szerint kiszivárgott. Íme a japán [A http://finalfantasy-xiii.net/2009/09/07/final-fantasy-xiii-japanese-release-date-17th-december.html]spot[/A].A Final Fantasy XIII-tól a japán Playstation 3 eladások nagymértékű növekedését várják a Sony-nál.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. NEm játszottam az eddig részekkel csak a sztorit ismerem nagyjából, de ez a rész nagyon érdekel, szóval amint itthon is kapható lesz mindenképpen meglesem hátha érdemes rá befizetni!!

 2. Jó lenne, ha egy angol felirat rákerülne.

 3. 100 dodó lesz átszámítva :S

 4. A 33. születésnapomon jelenik meg.Egy valamiért nem döntöttem még a rendelés mellett, ami az, hogy talán a nem japán verziókra is fel fogják tenni a japán hangsávot.(volt is ilyen hír korábban, nem? mármint amiben egy SE úriember rácsodálkozott, hogy kellene-e)Mindegy, van még idő. :)Azt viszont nem tudom felfogni, hogy miért rendel valaki collector’s-t, ha egy büdös szót nem fog érteni az egészből.(Báááááárr.. FFXII-nél is volt netről letölthető fordítás, amit olvashattál mellé, papírról, ha kinyomtattad.:D)

  • En mondjuk azert, mert gyujtom a limited / collectors kiadasu cuccokat es a first release FFXIII nem kicsit lesz ritka item. Kesobb csak dragabb lesz mindenhol, akkor meg minek varjak vele?

   • “Nyugi, nem bántásból írtam. Korábban én is odavalotam az extra kiadásokért, de ma már azt sem értem, hogy egyesek miért gyűjtenek ezt vagy azt. :DKomolyan, nekem elég lenne a lemez papírtokban (és ennek semmi köze a warezhez), mert egy idő után egyszerűen tárolhatatlanná válnak a dolgok.A PS1-2 játékaim is egy szép nagy “”softcase”” jellegű cd/dvd tartó táskában vannak.Talán egy Ryu figura van kirakva a lakásban fétisként, de annak is átfordult a bal válla és nem tudom visszacsinálni. :))))”

    • Vagy kezdek én is egyre inkább az online disztribúció pozitívumaihoz hozzáöregedni. :DUtálok 2-3 órát elb_szni azzal, hogy elmegyek a bevásárlóközpontba és megveszem a cd-t.A letöltés jobb lenne (ha lenne iTunes) úgyis mp3-ba megy át a zene, mert mp3 lejátszón hallgatom.A lemez meg csak fogja a port.A játéknál ugyanez van.Olyan jól hozzászoktam már, hogy PS3-on fent van minden.Viszem a gépet és nem kell vinni hozzá 3 kg játékot, benne van, rajta van minden, ami kell.Nem látszik a polcomon, de nem baj, már így is olyan a szobám, mint valami hardver múzeum.

  • Szerintem rendeld meg nyugodtan, mert az FFXIII producere, Yoshinori Kitase szerint NEM lesz japán hangsáv a nem japán lemezeken, ugyanis az X360 verzióra helyhiány miatt nem fér rá, ezért, a PS3 verzán sem lesz, hisz a két verzió nem különbözhet tartalom szempontjából… (well done microsoft:)Klikk, http://www.qj.net/Contrary-to-what-Square-Enix-would-have-us-believe-FFXIII-PS3-IS-compromised/pg/49/aid/134299

 5. ÁÁÁ beszélek vagy 6 nyelven, de ez a japán kimaradt 🙁 soha nem bírtam ráérezni 🙁 ilyenkor nagyon idegesít,hogy nem gyúrtam rá 🙁

 6. Kéne nagyon. Kár hogy nem beszélek japan…..

 7. Akkor már csak egy európai dátum kéne…

 8. Mekkora kib*szás lenne az X360 táborral, ha ez a Japán verzió angol szinkront vagy feliratot tartalmazva jelenne meg.HEHEHE! :DRendelnék a PS3 tulajdonosok a világ minden tájáról mint állat. :DBár ha nem lesz rajta akkor is megrendelik sokan.

 9. reménykedjünk benne hogy ideér 🙂

 10. Azért próbáljátok meg megrendelni, hátha ideér karácsony előtt! : )

 11. Várhatják is.

 12. Most rendeltem japánból 3 mangát, azt mondták 3 hét, szóval a karácsony kilőve!:(

 13. uh én még a VII-nek is csak az elején tartok 😮 én nem tolom 1 éves korom óta a konzolozást :b

 14. Ez megasz*pás. Még ha elő is tudnánk rendelni, akkor sem érne ide újév előtt a karácsonykor belassuló postai kézbesítések miatt. Én tuti rendelek egy japán collector’s-t. (aztán megjön, amikor megjön)