Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Final Fantasy XIII – eltérő nyelvi tartalom lehetősége

Yoshinori Kitase, a [B]Final Fantasy XIII[/B] producere úgy gondolja, a Blu-ray/DVD9 tárkapacitás különbözősége miatt most már szinte biztos, hogy lehet eltérés a game két konzolra érkező verziói között. [A http://playstationlive.hu/note/1069]Korábban[/A] már mi is szóba hoztuk a témát, de eddig a Square Enix részéről még nem jött semmi információ, pontosan mennyiben lesz más a két kód – ha egyáltalán más lesz.Kitase egy friss IGN-es nyilatkozatában azt mondta, a japán és angol hangsáv együtt biztos, hogy csak a Playstation 3 verzióban lehet benne – feltéve, hogy igénylik a játékosok.Közben az is kiderült, hogy a Final Fantasy VII: Advent Children Complete amerikai Blu-ray verziója június 2-án kerül a boltokba, $38.96 áron, [U]FFXIII demo nélkül[/U]. Sajnálatos.[6980]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. mgyarul vazeg magyarul!!!

 2. kell

 3. Már hogyne igényelnénk a japán hangsávot!

 4. És e hírt olvasva elszabadul a pokol! :DHát nem valószínű egyébként hogy megveszem a Boxra. (Hoppá elszóltam magamat hogy vettem egyet. :D)

 5. najó..csak kötekedtem..olyan rég voltam fennt.. 😀

 6. Én magyarul akarom hallani, leszarom a japánokat + az angolokat is! Rakjanak bele majar hangsávot. Belefér..oldják meg!

 7. “””Felesleges az a Blu-ray meghajtó a PS3ba.Felesleges az egész Blu-ray adathordozó mint olyan.Bukott formátum nincs rá szükség, úgy se lehet kihasználni a tárkapacitást, bőven elég az a DVD9.””Az idő előbb vagy utóbb minden hülye okoskodó dumát megcáfol.”

  • A Blue Dragon 2006-ban jelent meg, és ha jól tudom 4 lemezen terpeszkedik el, úgyhogy ez a tárkapacitás probléma nem újkeletű dolog. Persze ez a játékok nagyon minimális százalékát érintette eddig. Gyártói szempontból nem tudom hogy alakulnak az előállítási költségek, azaz hány DVD árából jön ki egy Blu-Ray ára, (legyen ez az ő gondjuk) de ez felhasználói szempontból abszolút nem érdekes. Ami a játékosokat érinti az a lemezcserélgetés kényelemetlensége, de manapság a HDD install lehetősége mellett ez sem igazi gond. De hogy a témához is hozzászóljak: Az Xboxosok szerintem már annak is örülnek, hogy a Final Fantasy egyáltalán ellátogat az ő gépükre (már akit érdekel, vagy egyáltalán ismeri) akár japán, akár csak angol hangsávval. Persze akinek nem tetszik, az vagy szívja a fogát, vagy vált PS3-ra.

 8. És kb mikorra várható a játék?

 9. Engem valahogy marhára nem érdekel a japán. 🙂

 10. már nagyon várom!csak még messze van. 🙁

 11. Ajjj de jóó lesz…Már várom nagyon. Még jó, hogy a ps3-as verzióra minden rá fog férni XD

 12. Azért a rasszista szövegeket nem kéne srácok. Amúgy is mindent mi kapunk meg előbb kivéve a JRPG-ket.

 13. Mondjuk ez kompromisszumos döntés, de inkább legyen csak angol az X-es verzióban, mintsem a textúrák vagy az átvezető animációk minőségét és hosszát tépázzák meg a korlátolt tárhely miatt.

 14. Nagyon fontos a Japán hangsáv!Jó Angol szinkront csak a MGS1-2-3-4 esetében hallottam!

 15. Nekem se fontos a japán hangsáv, megvoltam elégedve az angol szinkronnal a régiekben. De más különbség ne legyen a japó verzióhoz képest!

 16. Azért remélem kapunk japó hangsávot. Nekem az ilyen stuffoknál vérzik a fülem az angol szinkrontól:x

 17. Az FF sorozatnak mindig kiemelkedő volt a szinkronja, úgyhogy most speciál nem szúrnám tökön magam, ha kimaradna a japán hangsáv.

 18. Egy másik oldalon ez a hír úgy van kiírva, hogy MIVEL AZ X360-ASRA NEM FOG FELFÉRNI A JAPÁN HANGSÁV, EZÉRT LEHEGYJÁK A PS3-ASRÓL IS, MERT A KÉT JÁTÉKNAK MEG KELL EGYEZNIE.(AZTÁN AMI EBBEN A HÍRBEN VAN, AZT IS MEGEMLÍTIK, HOGY AZÉRT MÉGIS ELŐFORDULHAT, HOGY A PS3-ASON MÉGIS LESZ … )szerény véleményem: tudtam … =D

 19. lesznek különbségeket az biztos a x-ps3 között de jap hangsávnak kifegyelmezettül örülnék csak ps3-mas ban lenne benne (jó x-re rá se fog férni sztem a magában a játékkal is lesznek gondok portoláskor ps3-rom ról x-re ??? else bírja , hánny dvd9-et kell feláldozniuk kérem 😀 hiába vette meg a MS ha gépe nem bírja a játékot ,még a saját fejlesztésű játékaikkal is gondok vannak.

 20. Na ezt nem vágom miért demo nélkül… értelmetlen…

  • mert akkor x-re is kikel adni , és az x-es verziónak méghozzá se fogtak ,de sztem vlamikor kiadják psn-re a demot az a kérdés mikor

 21. Demo nélkül? Fasza :S

 22. Másik oldalon már biztos pattognak a boxosok!:D

 23. Mi az, hogy DEOM nélkül?

 24. ez mondjuk várható volt….csak az ne legyen hogy ugye multiplatform lett és ez a ps3-as verzió rovására menjen :S

 25. A vicc az, ami már a Final Fantasy találgatások körül megy!

 26. De jó is lesz a ps3-as verza,van egy gyanúm hogy nem csak nyelvezetben lesz eltérés a box verzához képest.

 27. “én csak ezt a “”ha igény van rá”” hozzáállást nem értem. a white knight c. fejlesztői interjúban is nagy boci szemekkel nézett a level5 embere és zavartan válaszolta, hogy hát ha igény lesz rá, érdekes eddig még nem is gondoltunk rá. jó, az amerikai piac minor része igényelné, de ha már rendelkezésre áll az anyag és a hely is akkor nem értem mit tökölnek.”

 28. Lost Odyssey 3 audió-sávval került a boltokba…

 29. Szerintem 99%, hogy lesz EU-ban FFXIII demó! Nem az idén, de jövőre biztos kiadják valamelyik Square Enix játékhoz kapcsolva.