Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Final Fantasy XIII – a legújabb trailer Tokióból

Gameplay jelenetekkel is gazdagon megspékelt, vitán felül gyönyörű új trailerrel demózta a Square Enix az FF saga következő darabját, a [B]Final Fantasy XIII[/B]-at egy premier partin, Tokióban. A moziban felvillan egy eddig még nem látott karakter is, egy tetovált hölgy. A trailer csúcsminőségben tölthető a japán PSN-ről is![A http://www.youtube.com/watch?v=APatTjdHVg8]TRAILER[/A]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Miért csak a Japánról!? 🙁

 2. Miért csak a japán PSN-ről? Felrakhatnák az amerikaira is! Remélem megteszik! vagy az Eu-ra is!Uncharted 2 Demo letölthető az amerikai PSN-en! most töltöm…

 3. De vártam már ezt az időszakot, amikor nem fogja vissza magát a Square és ontja magából az FFXIII-mas infókat. 🙂

 4. imádom az FF-t

 5. Nem gondoltam volna, hogy ez lesz a véleményem de nekem ez már túlontúl high-tech. Nekem ez a sok űrszörny, és kíber summon már emészthetetlen. Marad a Dragon Quest VIII.C21-gyel egyet értek. Ez a sok kijelző és szám nagyon zavaró, és összkép romboló.

  • Ne ítélj a trailer alapján.

   • Nem azt mondtam, hogy nem lesz jó a játék 🙂 Ettől független érdekel mit hoznak össze. A látvánnyal tuti nem lesz baj, ahogy a hangulattal se.Én elejétől fogva pártfogoltam ezeket a merész^, nagyon újszerű ötleteket, hogy summonokból legyen jármű, de mikor megláttam azt az autót, az valahogy kicsit sok volt. A Shiva nővéreket szeressük azért ^^ Csak ne essenek át a ló túloldalára.

  • Abszolút nem zavaró játék közben, ráadásul enélkül használni sem tudnád.

   • “Nekem ez az első gameplay trailer amibe belekukkantottam így hirtelen. De te már játszottál vele, meg amúgy is vannak akiknek lehet adni a szavára. Minden esetre, elsőre nekem túl sok volt az a rengeteg szám, meg a sok csík.Remélem “”normális”” állatok azért lesznek benne.”

 6. Eszméletlen mennyiségű munkával csinálnak valamit, ami brutál szépen néz ki, akkor miért menő hogy a fél képernyőt villogó számok meg százezer felirat takarja le?ueda direkt megmondta, hogy ne zavarjon senkit a sok lifebar, meg kijelzés, az a célja, mások ezt miért nem követik?

 7. Azért ne hasonlítgassuk ezt már a régebbiekhez. 2010 van maholnap.

 8. A harc nagyon látványos,és remélhetőleg sok titok lesz a játékban.Ami pedig a grafikát illeti,ezek után a játékok 80%-a ótvar gagyi.

 9. Tetszik az új karakter.

 10. Tetszik. Kell.

 11. Isten trailer, gyönyörű jelenetek. Csak félek hogy a játékba már nem marad semmi.

 12. Must have game! Engem már meggyőzött 😛 versus XIII is természetesen 😛

 13. “A trailert “”megveszem””, a játék nem kell. Keverik a szezont a fazonnal.”

 14. vesszőhiba, raghiba, bocs.

 15. Rohadt gyönyörű!És ennyi. Nekem nem fekszik.

 16. “Megpróbáltam kétszer végignézni, de nem megy.Amikor a fekete csóka előveszi a robotot, kocsivá változtatja és beleülve faroltatja rá az ellenfélre, ott rágörcsöl a mutatóujjam a bezárásra.Egyre kevésbé tetszik, a samponreklám nyüzüge gyerekek meg irritálnak egy háborúról is szóló játék szereplőiként.Legyenek csapzottak, kormosak, sebhelyesek, szakadt ruhások.Ez így “”hazugság””.”

  • Szerintem k*rva jó lesz – leszámítva, hogy nagyon sci-fi hangulata van, nagyon hi-tech, hiányzik az igazi fantasy környezet, ha mindent meg lehet lovagolni, akkor mi értelme lesz a Chocobo-nak, csak emberi lények vannak, hol vannak a Moogle-ék…Szerelem, dráma ok… csak sajnos lelőtték a trailerben ezeket.

   • Szerintem Pulse fog tartogatni nekünk Chocobokat is. Coccoonban meg értelemszerűen nem azzal fogunk rohangálni. 😀

 17. Nagyon szép és nagyon nem jó ez így.FF mínusz fantasy, plusz transformers. A trailernek zéró az atmoszférája.

  • fejtsd ki bővebben,mester 🙂

   • A trailerről beszélek, nem a játékról.Először is végig nyávogás van benne.Meg akarlak védeni, meg szomorú a jövő ami elénk rajzolódik, bla-bla.Látjuk a hősöket, akik közül egyedül Snow tetszik. A kiskölkök a tupír fejükkel nekem nehezen tudják eladni az elnyomott szerepet, mert ahoz bizony koszos ruha meg zsíros haj jár.Gondolom a Squarenél nem láttak még olyat.Az ellenfeleket tekintve egy darab magas rangú katona van a trailerben, aki komolyabb szereplőnek tűnik. Vadászik a szereplőkre és ennyi. Semmi sem derül ki, mellesleg félelmetesnek sem tűnik, inkább olyannak, aki később még segíteni is fog.A legrosszabb viszont a – tuti, hogy bevételforrás teremtés miatt – a játékba rakott trasformers/summonok.Ez arra jó, hogy átalakítható, dárga játékfigurákat dobjanak piacra és emelett elveszi a summonok méltóságát, mert már nem lesznek legyőhetetlen csodalények, sokkal inkább egyszerű eszközök.Bár ezt már megcsinálták a 10. részben is.

    • mondjuk nálam egy kicsit a summunok ütöttek be . Pár autó belefér ,de már összes summon kocsi legyen ,tudom ,hogy sokan szeretik az autókat ,de azért nem kéne ,így elvinni a summunokat ebbe az irányba.A karakterek jó ,story jónak néz ki idáig , kedvcsináló videó megvolt sztm ezzel ! De mondjuk sztm sokat merít a FFXII karakter jellemeiből ,Light +Hope=Ashe+Vaan(remélem a játék történetéből nem ) szerintem Hope lesz a 3 főszereplő ,mert elég sokszor lehet látni . A szerelmi szál sztm most egy kicsit a hátérbe szorul ,ahogyan értelmezem majd Serát kell megmenteni valamitől .De mondjuk egy igazi fő gonoszt nem lehet látni ,akik eddig voltak sztm azok velünk lesznek , mondjuk remélem lesz benne egy sephiroth,Kuja, stb boss akkor lenne igazán jó .Chocobo stb hiányolom ,de mind lehet lesz benne ,meglepetés lesz:) Sephiroth félle boss is ,nem kell lelőni a poént 😀 (ad uram)Nálam kicsit a helyszínek zavarnak ,megnézve egy gameplayt amikor városba járkál elég üresnek tűnik,a város .Nagy és üres ezt nem szeretem , és a field,csata rész is , üres a háttér a csatánál ez baromi zavaró 2009 játéknál .Reméljük csak beta vert mutattak TGS-en .

    • “Hmm, elgondolkodtató. Van abban igazság amit írsz, nekem főleg ebben a “”túlérzelgős”” dologban. Mintha arra játszanának, hogy “”Szóval a XII-ből hiányoltátok az érzelmeket és a romantikát? Hát most bőgni fogtok b*zdmeg!,,. De szerintem ez csak leheletnyit erőltetett. Annyira nem szúrja a szemem. Néztem én is amint ráfarol a feka az ellenre, de ennyi tényleg nem oszt. A szereplők többsége bejön, max a zseléshajú majomgyereket törölném szájba (főleg amikor Snowra visít), de legalább nem ő a főkarakter.Lehetnél kicsit elnézőbb ezzel a játékkal. Valószínű, hogy a régi Squaresoft, soha a büdös életben nem adott volna ki egy ilyen játékot, Final Fantasy címmel. Viszont próbálkoznak, figyelik a reakciókat, ami jó dolog. Elmúlt egy korszak, ideje lenne ha feledni nem is, de előre tekinteni. A mai játékok már nem adják azt a hangulatot mint a régiek, de adnak cserébe olyat amit a régiek nem tudtak. Fogadok, ez is ad majd.”

     • Szeretem ha egy játékban van dráma , megölnek szereplöket ,árulás stb.. FFX nekem már túl unalmas volt,szereplőket is beleértve . de nekem mára már 9 az lett.Lehet 20 éves fejel már másra vágyik az ember ,valamilyen komoly történetre ami tényleg leülteti , a FFVII tele volt drámával , FF8 is ,ott még szerelmi szám is volt ,azok jók voltak ,még mai napig leülök játszani velük .De már nem szívesen veszem elő 2009-ben miért is ? Mert elvárja az ember ,drágán megvásárol gépén ,hogy 2009 jó rpg játszón ,ne silány ,még egy ps2 színvonalat sem elérő rpg-vel vagy ne is játsszon rpg-vel ps3 sajnos 2rpg van idáig,de x-nél se jobb a helyzet ott van 5 rpg ,de mindegyik eladásokba örült elérte 100e és akkora egy szarok ráadásul , azokat nem nevezném rpg-nek .Most merem állítani a legjobb FF amiben mindent eltaláltak az a FFIV volt ,van minden ott dráma stb és amilyenek egy FF kéne lennie/hasonlítani nehézségre az a FFVI jó kis hardcore cucc.Ja nem csak FFXII voltak semmis karakterek a FFX is,de én inkább a XII választom ,(X-ben sokkal több volt a hiba, idegesítő karakterek ,+ plusz néhány szór inkább aludt az ember ,az a sokk szöveg Spiráról stb..,lassan fejbe lőttem magamat:)9-ben meg annyi érzelmet kapsz ,hogy az életet is másképp látod :)de ha vlaki megnézi direkt lettek ilyenek a karakterek (XII),mert felnőttes story van ,ezért nincs benne annyi érzelem ,lehet nem is baj most már pl:FF:tactics .A FFXIII annyit ,úgy néz ki nem lesz annyi játszható karakter ,de nem is kell sztm a felsoroltak között pont ez rontotta el ,minek 10 karakter pl:Baten kaitos originsben 3 karakter volt össze-vissza ,így sztm jól tette a square most beérte kevés karival is.Egyben mindegyik szereplő főszereplő lesz ,vagyis mindegyik karakter fő szereplő lesz a saját részében .Egyben a történetben az animéböl átvett jövő hősei protagonist lesznek vagyis se Snow,light,Serah stb nem lesz főszereplő csak protagonist.Klasszikus hősöknek már vége….

  • NEHAZUGGGY!!4

   • “Aki ennek a Final Mary Kate & Ashley XIII + Transformers trailernek bedől az meleg. :DHol van a “”cool””?”

 18. Hát én még nem igazán játszottam ilyen típusú játékkal, de remélem meg tudom tanulni…Nagyon szép. Az a haj animáció az valami csúcs!

 19. Az a baj, hogy a trailer megnézése után, emellett megint, minden olyan gagyinak tűnik!

 20. Ez kegyetlenül büntet!

 21. Pedig a S.E. nagyot kaszálna ha angol menüt, és egyszerübb feliratot rakna a lemezre, mert a fanatikusabbjai (pl.:én) mevennék az import játékot, majd az EU verziót is.Persze akkor az m$ merevgörcsöt kapna, de hát ki nem kakkantja le a kecsegeket. 🙂

 22. Square Enix. Final Fantasy. Pont.

 23. Lesz angol felirat a Japán verzába?

  • Nem.

  • inkább pontosítva , nem lehet még tudni , sztm a star ocean :last hope -al tesztelik(lesz benne japhang plusz írás ) hogy igény van rá .De sztm elképzelhető ,hogy lesz …

   • “Nem hiszem. Sora arra gondolt szerintem, hogy a hamarabb megjelenő ps3 verzióba bele teszik az angol feliratot.Szerintem nem. Mert ha igen akkor mindenki angol verzát vette és a kutya sem várna az eu-s, usa verzióra.lehet a Ms-sel kötött azóta már átkozott szerződésben benne van hogy egyszerre legyen kint az “”angol”” verzió.”

    • Ha a japán megjelenés közelében jön a kínai, vagy egyéb ázsiai verzió, akkor viszont már ottlesz az angol felirat nagy valószínűséggel.

     • nem mondod ? hmmm lehet azt érdemes megvenni , de ez 100% ?Mondjuk a demon soul is ,így jött rajta volt a felírat és a hang is ,de hangot nem hiszem ,rá rakják az ms miatt . De felíratnak örülnék . Megdobná a játékot …..

    • mondjuk annak én is örülnék ha benne lenne ,vagy lelehetne hozzá tölteni , mert akkor nem kéne eladnom a jp-t amikor megjelenik usa/eu 🙂 Vagy el sem adom, meglesz 2x :DMondjuk nagyon szép a szám ami alatta szól japánul , kíváncsi vok azt lefordítsák angolra vagy meghagyják japánul ,emlékszem a FFX is meghagyták , a FFXII angolt kapott a jp is.Egyedül mondjuk ilyen kavar csak a FF9 van ahol egy angolt is és egy jp csináltak .Mondjuk az angol ott sokkal jobb lett :)A többinél ugyan az a jp -ang szám pl FF8 azt még a jp sem tudja überelni ,(ha lenne) egyik legjobb videójáték szám angolul 🙂

 24. kiváló,amikor reggel láttam a videót(aki korán kell aranyat lel) ,egy rpg sem érdekel ezentúl 😀 Végre a FF7,8, után újra egy minőségi FF fogunk kapni ,nem egy olyat aminek csak a neve FF és semmi köze a szériához .Versus-t ,agitot várom ,

 25. Most néztem meg 😀 ez nagyon büntet. Eddig úgy néz ki, hogy a kedvenc részemet fejlesztő csapat (X) most sem hibázik :-DNagyon szép, nagyon megindító, nagyon szívbemarkoló….. Jó lesz ez. Square végre valami MINŐSÉGI productum.