Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Final Fantasy XIII – 50+ óra játékidővel

Motomu Toriyama, a [B]Final Fantasy XIII[/B] rendezője egy meg nem nevezett japán magazinnak azt mondta, hogy a game még egy tapasztaltabb RPG játékosnak is körülbelül 50 óra tiszta játékidőt nyújt majd (a kezdők így minimum 60 órával számolhatnak).Ha igaz, mai viszonylatban ez jónak mondható: a régi 100+ órás klasszikus monstrumoktól ugyan elmarad, viszont még mindig sokkal hosszabb, mint az utóbbi idők néhány vérszegényebb Square Enix próbálkozása. Az ötvenhez egyébiránt szerintem simán hozzávehetjük a trófeákat és a 100%-os kimaxolást/felfedezést, szóval pár hétig biztosan [I]játékhibernált[/I] állapotba tesz majd a legújabb Final Fantasy.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ambrosia bocs

 2. nekem a XIIben van 220 órám és Order of Amrosia klán rangom:))élveztem minden percét.ebből is meglesz a platinum akárhány óra is….

 3. Ez az. Megkapjuk a szavatosságot is. Mi más lesz az FFXIII mint a legjobb játék a világon?

 4. Jó game lesz azt bevallom, de szerintem én inkább várok a Versus-ra

 5. Látom itt mindenkinek jó hosszú ideig tartott az FFX story.:D Nekem 30óra volt kb pedig nem rohantam, csak annyira sikerült belemerülni, hogy 3 nap alatt meglett:D Mellesleg kedvenc részem, most én is olyan 70 óránál járok, de azzal szórakozok, hogy minden karaktert minden sphere úton kifejlesztek, ha már lehet miért ne!

 6. Demó nem várható belőle?

 7. Most jó jelnek vegyem, hogy szinte mindenkinek a talajtextúrával van a legnagyobb gondja? :D(antaru, te külön kategória vagy :D)

 8. Most töltöttem le egy uj videot a japán storból, ezt még nem láttam. Eddig messze ez a legtartalmasabb video, jó kis játék lesz ez. 🙂

 9. Én azért még mindig 100+ órára számítok!

 10. Ja és 17. demó a Japán storeon.:D

 11. nekem az FFVIII volt több mint 300 óra.rettenetesen sokat játszottam vele anno,még mindig kedvencem

 12. Én 70 óra alatt toltam végig a FFVII-et, úgy h párszor kerestem merer kell menni

 13. Szerintem simán meglesz a 100+ óra, mivel az alapjáték idő a régieknél sem volt ennyi,sőt…. Az FFX-et 40 óra alatt könnyedén letudta az ember. 100 óra fölött az össszes FF-nél akkor volt, ha elkezdtél rámenni a megszerezhető cuccokra: legjobb fegyverek, legdurvább monszták legyakása….stb Ezekkel együtt itt is bőven 100 fölött lesz.

 14. A nagy kérdés, hogy az első transformer-summonnál kikapcsolom-e vagy sem. 😀

 15. Szerintem kb ennyi az optimális játékidő egy jrpgnél.

 16. Kinek lesz erre 50+ óra ideje ?? mikor is jön?? március , aha na nézzük csak GoW3, GT5, Heavy Rain, előtte Bioshock2, BC 2,Dantes Inferno,blablabla………, 20 is elég lenne XDXD csak viccelek 🙂 pont jó

 17. Bőven elég az 50 óra. Csak az a lényeg hogy a sztori végig hangulatos legyen, ne legyen sok üresjárat benne.

 18. “Ha már olyan tartalmas lesz mint az ffX akkor nagyon is jó lesz az.Ezek meg milyen kommentek,h “” az x-es beharangozas utan latvanyos romlasba kezdett a latvany… :(“” ugyan már,hülyeség”

 19. Egyik másik kommentöl égnek áll a hajam. 😀 Még a játék sehol nem jelent meg, de eddig ezen az oldalon több negativ kritika érte, mint az eddig megjelent részeket összesen együttvéve. 🙂 Ok, szerintem beszéljünk az FFXV-röl, a XIII már lerágott csont… 😀

 20. gondolom ilyen világtérképen eltöltött idő meg ilyesmi lerövidül, a sztori lehet hasonlóan (majdnem) hosszú

 21. 50 óra :O,akárhogy is nézem ez nagyon kevés……..

 22. Lesz trófea a játékhoz? Na erre kiáncsi leszek.Vidd végig a játékot mentés nélkül – Gold trophyJátszd végig 5 óra alatt – Gold trophy 🙂

  • az ff7 dobozában volt ilyen szóróanyag, hogy: memory card? try beat fft without it. vagy valami hasonló. biztos van aki megcsinálta.nekem a XII 100+ volt elsőre és csak a reális extrákat csináltam meg. szerintem ezzel is jól elleszünk.

   • Arra én is emlékszem. 🙂 Én egyébként soha nem sietek az FF-ekkel. Szeretek jönni, menni, felfedezni, elmolyolok vele hónapokig. Az FFXII végét kb egy évvel az amerikai megjelené után láttam csak. 🙂 De ha figyelembe vesszük, hogy idén mennyi jó játék lesz, ez az idöintervallum az FFXIII esetében tovább nöhet.

 23. Ez valami olyasmit is jelenthet, mint a X esetében? Vagy ez a teljes játékidő? Mert az FFX sztorija is 50h alatt volt, de a szörnygyűjtés, dark aeonok tizedelése felvitte 100 óra fölé.

  • “Én az FFX-et kerek 300 óra alatt csináltam meg 100%-ra. Az FFXII-t pedig 170 óránál hagytam abba, de kb 70-ig jutottam. Csak a Tournesol volt 2 hónap “”munkája””. Szóval aki mindent akar, az jó sokáig el lesz ezzel a résszel is.”

  • Nekem is kb 50 óra körül volt a X-ben a story és + 30 óra volt hogy mindent összeszedjek vagyis 100%-ra megcsináljam a játékot! Tehát kb 80-85 óra alatt csináltam meg az X-et!Ha kb ugyanennyi lesz a XIII vagy több én már elégedett leszek!Várom nagyon!

   • “Az szép! Valahol 110 óra körül vertem le Penacle-t, elszüttyögtem (nem használtam az “”adj Gilt, kinyírom neked opciót””). A lényeg, hogy ha “”csak”” ennyi plusz lesz a 13-ban, akkor az már nagyon jó!”

 24. Pár hétig? Nekem alapból hónapokig fog tartani. 🙂 A további sorsa a trófeák nehézségétől függ. Remélem jóóó nehezek lesznek.

 25. javítsd léci ,mert nem jövőhetén jelenik ,ha nem az utáni héten 17-én 🙂

 26. Ők már őrültek.:D

 27. Megfognak őrülni a japánok:)