Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy XIII-2 – tesztpontszámok

Január 28-án lejárt a Playstation 3-ra is rövidesen (február 3.) megjelenő [B]Final Fantasy XIII-2[/B] JRPG nyugati médiára vonatkozó embargója, így tele is lett a net gyorsan a game tesztjeivel. A következő pontszámok születtek:[B]1UP – B/A+CVG – 7.7/10Daily Echo – 9/10Daily Star – 90/100Destructoid – 8/10Digital Spy – 4/5DIY Games – 8/10Edge (offline magazin) – 6/10Eurogamer – 8/10Game Informer – 8/10GameSpot – 7.5/10GamesRadar – 9/10GameTrailers – 8.8/10IGN – 8/10IncGamers – 8/10InTheGame – 8/10Joystiq – 3/5JustPushStart – 4/5Machinima – 9/10Mirror – 4/5NowGamer – 8/10Official PlayStation Magazine UK – 8/10Official Xbox Magazine (offline magazin) – 9/10Official Xbox Magazine UK – 8/10Platinum Hits- 9.1/10Playstation Lifestyle – 5/10 (japán verza)PlayStation: The Official Magazine (offline magazin) – 8/10Play UK (magazine) – 80/100RPGSite – 80/100RPGSite – 80/100 (japán verza)VideoGamer – 8/10Wired UK – 7/10X360 Magazine UK (offline magazin) – 90/100[/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ahogy elnézem sajnos megint nagyobb volt a hype mint a minőségre való törekvés….

 2. ign, eurogame,gamespot, edge volt reális

 3. Nekem az előző része hatalmas csalódás volt.

 4. EDGE 5 pontott dobott rá.

 5. Jó ez a XIII-as csak maáképp kell hozzá közelíteni mint a VII-eshez vagy VIII-as hoz.A VII-esnek pedig nem lesz remake-je mert cenzúrázva kellene megjelennie!Egy játék manapság nem indulhat úgy hogy a játékos néhány terroristát irányít mammutcég ellen!És még robbantanak is a cég központjában!

 6. Én várom már a játékot.

 7. Jók a pontok de ezzel a sima XIII nál se volt baj. A baj ott volt hogy túl volt bonyolítva a sztori és átláthatatlan volt az egész. Most újra gondolkozom rajta h beszerzem az első részt is meg ezt is de még megvárom a kritikákat.

 8. Ez az a játék amit biztos hogy nem a tesztpontszámok alapján érdemes megvenni. Hogy két példát említsek ami nekem feltűnt:Gametrailers 13:8.6 / 13-2:8.8IGN 13:8.9 / 13-2:8.0 Mindkettőnél azt mondják mekkora óriási előrelépés történt az elődhöz képest. Ez eddig oké, de a pontszámok nem ezt tükrözik!Talán egyedül a GameSpotnál (13:8.5 / 13-2:7.5) éreztem, hogy tényleg megmagyarázták miért is pontozták le ennyire.

 9. A 13 kijátszása után be is fogom szerezni 😀

 10. Mellesleg mit számít, hogy mit írok. Engem az 576fórum óta mindenki utál:D

 11. csak egy-két lehúzás van. én pedig végleg meg vagyok győzve

 12. 1UP – B/A+ ?? Ez azt jelenti hogy befektetésre nem alkalmas a játék?

 13. “Szomorú látni, hogy még mindig vannak olyanok akik már 1.5 éve nem tudják megemészteni, hogy olyan lett a XIII amilyen, de ez nem csak ezen az oldalon van így. Voltak hibái nem kétséges.Én is várom a Versus-t, de azt meg pont az ff rajongók fogják “”hazavágni””, mert már olyan magasra teszik/tesszük azt a bizonyos mércét ami miatt biztos, hogy csalódás lesz valamilyen szinten. Pláne, hogy már 6 éve “”készül””.”

 14. A demo-ból kiderült, hogy ez nagyon nem az én játékom.

 15. Mondjuk ez a hülyegyerekek Final Fantasy-ja. Upsz…

  • Ezzel egyetértek, nyomd előre a kart és ha jön a harc akkor (X) (X) (X) (X) (X) (X) (X) (X).

  • Masa! Neked ez valami kényszer, hogy minden FF hírhez be kell írni valami dicsérő kommentet? Csodálom, hogy az avatarod még nem cserélted le Kratos-ra vagy Nathan Drake-re. Azok most nagyon menők…..

   • “Odin. Egyike vagyok azon kevés embereknek akik nagyon szeretik a Final Fantasy sorozatot. Rajongásig. De ez mi? Az FFXIII egynek jó volt…és reméltem, hogy azután a Versus-ra koncentrálnak majd. Erre mit kapunk? Még két folytatást. Senki sem kérte. X remake-et. Senki sem kérte. Mit kérnek az emberek? A “”vannak még egy páran akik nem fogadják el””. Neeeem, nem az FFVII remake-ről beszélek. Azt hiába kérik levan szarva, helyette X remake lesz. Kértek, egy ÚJ Final Fantasy-t a Final Fantasy elemei-vel. Mitől Final Fantasy nekem a Final Fantasy? Remek karakterek akikkel könnyű azonosulni, vagy szeretni, vagy gyűlölni őket. Remek és érthető, megfelelően csavaros de full circle történetet. Remek muzsikát. Nem “”press the x to win”” féle játékmenetet. Nem csak előre megyek féle “”Világot””. És elsősorban Lelket. Ezt kérem. Ezért adnék ki pénzt. ÉS mondhatja nekem bárki, hogy de ez jó ha én nekem egyszerűen nem tetszik. És lefogom írni a véleményemet mindegyik hírhez. Mert azért kommentálható, hogy kommentáljam. Bírom azokat a kijelentéseket, hogy “”vannak még egy páran akik…””. Nagyon nagy tévedésben vagytok srácok. Nem csak egy páran vannak.Higgyétek el. Ez egy nagyon szép cucc. De nem hogy Final Fantasy-hoz, de még csak a jó játékhoz sincs köze. Ez az én véleményem. Nem muszáj elfogadni, nem kell osztani. Ha viszont valakinek ez fáj, az nem az én problémám. Hja az avataromat nem cserélem, le mert az egyik legkedvesebb karakterem van rajta. Akihez a nickem is kötődik. A Nathan Drake-eks meg a Kratos-ok, a mostani gamer generáció mérföldkövei. Elismerem őket, de hű maradok az enyémhez.”

    • “Sajnos ez ellen nem tudsz tenni semmit. Ebben a generációban hihetetlen mértékben megnőtt a casual játékosok száma. Mai világban kész öngyilkosság olyan játékot kiadni amiben van kihívás,gondolkodni kell,nincs célzás rásegítés,nem egyszerű a játékmenet stb. és most mindegy, hogy melyik játékstílusra gondolunk.Most az a “”menő”” behülyítik a sok casualt látványos trailerekkel és ez soknak elég a vételre.Ha csinálnának is FFVII remaket garantálható lenne a játékmenetbeli butítás, ami miatt inkább ne is csinálják meg, de ezt elmondhatnánk bármelyik régebbi részre is.”

    • Teljesen egyet értek veled, én mai napig nem értem miét pont a 10-et kell újrahasznosítani, amikor szerintem az egyik legszarabb ff .Oké írtem toriyama saját készítésű játéka, de azért inkább menjen a picsába, jól elkúrta a ff széria nevét, nem is értem miért nem hívják vissza uematsut és sakaguchi vissza . Szerencsére a last story-val végre ez évbe játszok vlami minőségi, nosztalgikus rpg-vel.

 16. jó pontok, ettől függetlenül kimarad.

 17. Magasabb pontszámokat vártam, ezekszerint nem lett jobb még a XIII-nál sem.Amúgy az oldal hátterében álló Lightning felvehetett volna valami alsóneműt a harci öltözet alá. 😀

 18. Nem tudom én se hogy mért kell fikázni, nem kötelező megvenni

 19. “Kell itt rinyálni, ‘csém -.-Nem tetszik, nem firtatod, ülsz és tolod tovább a wow-ot, ha az jobb -.-“”Ha meg megveszed, akkor örülj és CSAK azt firkantsad ide le… ennyire egyszerű, kell itt mindig fikázni a dolgokat…”

 20. Demo alapján erösen felejtös.

 21. csak lenne már feb 3.-a!

 22. Playstation Lifestyle – 5/10 (japán verza)Kemény

 23. Demo alapjàn mèg ingyen se kène,szàmomra ez màr nem FF.

 24. XIII is jó volt és platinum és ez is az lesz,mindenki kesereg hogy nem jó az ff…….a 6tól mindet kitoltam és jó volt,haladni kell a korral…

 25. az előző résszel jól megcsináltam,hogy megvettem nemsokkal a megjelenés után teljes áron majd rá 1 hónapra már 50 helyett csak 30 euro volt…ezzel már nem fogom.szépen várok vele májusig vagy áprilisig és majd akkor.úgy sem jön akkor semmi sem.na nem mintha nyárig bármi érdemleges jönne szal pénz tuti lesz rá:Dminden ami érdekelt tavasszal késik…legalább lesz idő pótolni a régi címeket.

 26. Olcsón kell.

 27. Én is csatlakozok hozzád,én tuti megveszem

 28. Nyugi srácok, nem kötelező megvenni. Majd én játszom vele helyettetek is, ezzel a szar röhejes, nemjójrpg-vel.

 29. Tesztpontszámok ide vagy oda, szerintem nagy bukta lesz ez a játék:(

 30. “A demo unalmas szar volt. A fegyverek és a karakterek szinte egytől egyig nevetségesek. Serah “”Yuna fiaskója”” röhejes. Egyszerűen nem jó JRPG. Mi a franc van már a Versus-al.”

 31. egész jó pontok csak nekem már nem hozza a régi FF hangulatot mint az előző rész se

 32. tökéletes… 😀