Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy XIII-2 – itt az új Snow

2012. január 31-én érkezik a Square Enix új JRPG-je, a [B]Final Fantasy XIII-2[/B]. Az új sztori és új szereplők mellett persze feltűnnek a korábbi hősök is, bár külsejük némiképp megváltozott az eltelt idő alatt.A japán Jump magazin friss számában leplezte le Snow Villiers megújult fazonját.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Versus-Versus-Versus-Versus-Versus-Versus-Versus-Versus-Versus-Versus-Versus-Versus-Versus.Gondolom kifejeztem a véleményem.Nem mintha a 13. nem tetszett volna, de trailerekből ítélve ennek sem lesz semmi értelme a látványon, Lightning-on és harcredszeren kivűl. Az előző két trailer leírta az egész story-t nálam:Time Jump Time Jump….Where is Oneee-chan és kész.

  • “Time jump-ot biztos a LEVEL 5-től és a White Knight 2ből lopták (mekkora csalódás volt az a “”folytatás””… inkább DLC).Remélem ez nem lesz olyan sz*r.”

   • Legalább az szebb volt, mint elődje. Ez ugyanaz. Amúgy WKC2 nagyon megéri, ha nem játszottál az elsővel, mint én 😀 Úgy nem is gáz, de azért én is néztem.

 2. Kellőképp buzis.

 3. hát érdekes… nekem az előző valahogy sokkal menőbbnek tűnt.

 4. Hair-metal 😀

 5. Az alsó képet nézve miért van olyan érzésem, hogy Snow meghal? Lehet csak én látom rosszul, de mint ha nem lenne jó bőrben… és Serah tartja a karjaiban. Vagy ne spoilerezzek, majd meglátjuk? 🙂

 6. Nagyon gagyi.

 7. Azta.

 8. “Mondjuk én imádom a Square karaktereit, szóval szerintem baromi jó.Nekem tetszik. Stílusában még így is jobban passzol a XIII-hoz, mint a “”Yuna fiú””.”

 9. tokióban elég gáz lehet a helyzetki kéne nézni a világba is, hátha kapnak vmi új inspirációtaz egyetlen amit értékelek a rajzban,hogy látni férfi vonást is a szereplőn,mert az eddigiekben olyan unisex szereplők voltak a hímek

 10. Tuti vétel amint lesz angol verzió 😀

 11. na ne már 😀 miez ?

 12. Nekem tetszik! De tényleg!

 13. Na ÍGY már tényleg gyerektaperoló feje van. Örülhetnek az anyukák.:)Egyébként nincs gondom ezzel a fizimiskájával sem, de a régi kedvelhetőbb volt nekem. Meg Nomura rajzolt már jobbat is.

 14. 2012-t írtál 2011 helyett.Gondolom…

 15. Szerintem ez a játék hatalmasat fog bukni. Az FF13 akkora csalódást okozott aminek majd ez a rész issza meg a levét még ha jó is lesz.Nagy FF rajongó vagyok de ez a rész annyira nem érdekel hogy még trailert sem néztem belöle. Lehet hogy csak magamból indulok ki de nem értem mért erölteti a square az FFXIII-at inkább el kéne felejteni és tiszta lappal új FF-t csinálni.Szerintetek?

  • Szerintem jöhet! :DVárom nagy szeretettel.

   • Az FFXIII-ról mit gondolsz? Ha az tetszett akkor megértem hogy várod ezt is.

    • Azt gondolom róla, hogy lehetett volna jobb is, de annyira nem találtam szörnyűnek, mint ahogy sokan mások.Jól elvoltam vele (Harcrendszere nagyon tetszett!), így jöhet a következő rész.

    • Nekem a 13. rész nem lett a kedvencem, de azért volt benne pár kedvenc szereplőm. Egyik Serah aki a folytatás főszereplője lesz. Trailerek is jobban tetszenek, izgalmasabbnak és drámaibbnak tűnik a 13. résznél. Amikor a 13. résznél néztem trailereket, nem fogott el az az érzés, hogy ez nekem egyből kell. Megvártam még jól lement az ára és akkor beszereztem. 13-2-t viszont várom. Videók jók, szereplők jobbak, ha itt lesz történet is akkor nem fogunk benne csalódni. 13. rész nagy hibája az, hogy nincs történet, nincs benne szerethető gonosz és nincs benne egy váratlan fordulat sem. 🙁

 16. Gyönyörű……

 17. mint valami hajlakk isten.

 18. Hát ez gáz rendesen. De jó volt a dumája. Bár nem sokat használtam az ipsét.

 19. ez egyre borzasztóbb. januárban remélem már a tizen-fontos kategóriában lesz rendelhető.